VIIMEISEN VIIKON LOPPURUTISTUS (JA BLOGITAUKO)

[mittaustagi]

Tämän ei pitänyt mennä taas tähän, mutta minkäs teet kun aikataulu on niin tiukka! Mulla painaa vaihteeksi miljoona deadlinea niskaan ja yritän nyt selviytyä kaikesta, jotta pääsisin taas keskittymään blogiin, mutta siihen asti mun on kyllä pakko nyt ottaa pieni breikki bloggaamisesta. Mä ajattelinkin antaa nyt itselleni armoa ja sopia ihan vaan itseni kanssa, että pidän taukoa 21.12. asti, kun ei tästä nyt tunnu tulevan mitään. Hiljaiseksi blogi ei kuitenkaan jää, sillä tulossa on kolme ihanaa kamppista, mutta en kyllä ota nyt blogista stressiä ja ala kirjoittaa mitään pidempää ennen tuota 21.12. Jos siltä tuntuu, niin saatan jotain lyhyttä kirjoittaa jo tässä välissä, mutta nyt on ihan pakko keskittyä kouluun, jotta saan kaikki tehtävät palautettua ennen lukukauden loppua. Sitten kun tämä loppupuserrus on ohi, alan taas panostaa blogiin kunnolla!

20.12. on viimeisen esseen palautuspäivä, joten siitä alkaa sitten ihan virallisesti JOULULOMA! Ei enää koulua! Kokonaiseen 12 päivään :DDD Nimittäin koulu alkaa jo 2.1.

Yritän kuitenkin ajatella positiivisesti ja miettiä, että mulla on melkein kaksi viikkoa aikaa keskittyä blogiin ja perheeseen! Siinä ei ole edes mitään kamppiksia, joten yksikään deadline ei paina niskaan, ei koulusta eikä töistä. Vaikka rakastankin erilaisten kamppisten tekemistä, on se tässä vaiheessa vähän stressaavaa, kun on niin paljon erilaisia aikatauluja. On ihanaa saada tällainen pieni luova tauko tuohon joulukuun loppuun, siitä saa sitten taas voimia uuteen vuoteen, jotta jaksan tammikuussa palata uudella puhdilla!

Nyt tätä kirjoittaessani on maanantai-ilta ja pidin tätä varten 5 minuutin tauon käsikirjoitustehtävästäni, jonka deadline on huomenna aamulla, joten painan nyt ajastusnappia, jotta tämä postaus tulee ulos tiistai-illalla ja syvennyn takaisin käsikirjoitusrakenteiden maailmaan. Ihanaa joulunodotusta kaikille, palaillaan! <3 Tässä vähän joulutorttuvoimaa itse kunkin iltaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Mulla samat fiilikset. Oon jo pitkään odottanut, että blogisi sisältö alkaisi taas vastaamaan sitä mitä ainakin itse blogeilta haen; piristystä ja inspiraatiota! Harmitaaa, että muuten niin hyvä blogi on nyt vain täynnä mainospostauksia. Ymmärrän, että niitäkin täytyy olla, mutta tosiaan liika on liikaa. Mutta tietenkään kenenkään ei ole pakko lukea, jos ei kiinnosta. Oon vaan niin pitkään toivonut, että blogisi palaisi vielä ennalleen. 🙁

Ihanaa joulunaikaa joka tapauksessa teidän perheelle! 🙂

Avatar

Ei millään pahalla, mutta ainakaan itse en jaksa lukea yhtäkään kamppista ja mainospostausta enää. Liika on liikaa! Mieluummin ei postauksia ollenkaan 🙁

Avatar

Samaa mieltä!!!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä