PUOLISONI ON ÄRSYTTÄVÄ, KOSKA…

[mittaustagi]

Ettei mene ihan liian ällösöpöilyksi tällä viikolla niin ajattelin tämän tulevan seitsemännen vuosipäivän kunniaksi listata teille meidän molempien seitsemän ärsyttävintä ominaisuutta, siis sen toisen osapuolen mielestä!

Olisi mielenkiintoista kuulla, tuleeko tässä tutun kuuluisia juttuja vastaan? Kysykää tekin teidän puolisoilta omia ärsyttäviä puolia ja jakakaa niitä! 😀

topiasvideolla

Tässä tulee ensimmäisenä Topiaksen mielestä minun ärsyttävimmät ominaisuuteni:

 1. ”Sä voit selostaa sun nenästä tulevasta kuivuneesta verestä tuntikausia”
 2. ”Sul voi sanoo jonkun asian, vaiks et voiks laittaa tiskit, ja sit sen voi sanoo kymmenen kertaa ku sanot ”joojoo ihan pian” ja sit mä kyllästyn ja teen itse”
 3. ”Se et sulla on liian hyvä muisti, se on ärsyttävää. Voit muistaa jotain mitä oon joskus tehnyt, jos vaikka sanon sulle jotain et et sä voi noin tehdä ja sit sä gslkngdskhbgfksdjfvldsnmflksdn (ärsyttävän kuuloista nasaalimutinaa, joka jäljittelee kai mun ääntä)
 4. ”Jos mä haen auton ja sanon et tuu nopeesti niin mä voin odottaa ainakin vartin pihassa. ”Joojoo mä tuun””
 5. ”Jos mä kysyn vaiks et mitä me syödään niin sit sä sanot ettei sul oo välii, mut sit ku ehdotan jotain niin sanot vaan et ei sitä kun siinä on sitä tai ei tota kun siinä on tota”
 6. ”Se kun sä jätät kaikki sun topsit ynnä muut vessaan ja sit ne on joka paikassa”
 7. ”Se kun sun mielestä pemassa on pohjat jos on puol pulloa jäljellä ja sit et voi juoda sitä ja nostat lämpimään sen pullon”

Ja sitten minun mielestäni Topiaksen ärsyttävimmät ominaisuudet:

 1. Topias ei kuule/kuuntele/välitä YHTÄÄN. Siis niin ärsyttävää, mun on ihan turha ikinä edes kertoa sille mitään, koska ei se kuitenkaan kuuntele, tai ainakaan se ei muista sitä enää viiden minuutin päästä.
 2. Topias menee mun kanssa ristiin kasvatuksessa ja antaa lapsille periksi niissä asioissa, mitkä minä kiellän.
 3. Topias sekoittaa AINA puhtaat ja likaiset pyykit. Tosi kiva aina jotain vaatekasaa omalle paikalleen siirtäessä joutua haistelemaan joka vaatetta, että onko tää nyt puhdas vai likainen.
 4. Topias on kolmas lapsi. Siis mitään ei tuu hoidettua, jos minä en huolehdi, että Topias hoitaa sen. Ja silloin se on helpompaa tehdä vaan itse. En uskalla antaa mitään tärkeää Topiaksen vastuulle, koska ei se kuitenkaan hoida sitä.
 5. Aina jos pyydän Topiasta tuomaan vettä, se tuo mulle puolikkaan lasillisen haaleaa vettä, ja se lasi on vielä ihan litimärkä ja tiputtaa vettä mun syliin. Ja vaikka pyytäisin erikseen kuivan, kylmän, täyden lasillisen vettä, saan märän, haalean puolikkaan lasin vettä.
 6. Topias nostaa keittiössä aina kaikki tavarat sinne ylähyllyille, mihin en ylety. Ja tekee tätä KESKEN kun teen jotain ruokaa tms, eli joudun koko ajan karjumaan sitä takaisin keittiöön antamaan mulle samoja tavaroita uudestaan ja uudestaan.
 7. Topias käyttää kesät talvet samoja kamalia tennareita, VAIKKA ostan sille hienoja ja hyviä syys-talvikenkiä. Ja sitten se valittaa kun varpaat jäätyy. Siis kuinka tyhmä täytyy 0lla?

Kylläpä tuli aggressiivinen olo, olisin keksinyt näitä paljon enemmänkin ja nyt tuli tosi epäreilu olo, kun Topias ei meinannut keksiä edes seitsemää…. 😀 Haha! Ensi kerralla sitten jotain positiivisempaa 😉

 

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Tää on täyain epäoleellinen kysymys, mutta mitä ihmettä on ”pema”? En edes googlettamalla löytänyt. :’D

Avatar

Haha tää oli hauska :D. Tuomas sanois miusta sata varmasti ton kakkoskohdan mitä Topias sanonu siusta 😀

Avatar

Olipa hyvät listat! Tartun tohon Topiaksen kakkoskohtaan. Niin tuttua, mutta meillä se olen siis minä joka pyydän, käsken, hermostun ja lopulta teen itse. Mutta kerropa onko tuo ihan suunniteltu taktiikka välttää tiettyjen asioiden tekeminen? Sitä ainakin epäilen, vaikkei mieheni mitään myönnä. Rasittava tapa. 😉

Avatar

Hahha, tää oli hauska postaus, täytyis varmaan tehdä itse kanssa samanlainen. Meillä ainakin toi ykkönen ja kakkonen siun vastauksista pätee myös meillä. Etenkin ykkönen, luulen, että se on joku miesten juttu.

Avatar

Haha 😀 Olisi kiva nähdä myös vastapainoksi postaus, jossa luettelette toistenne hyviä puolia, sellainen Miksi rakastan puolisoani? -tyyppinen.

Avatar

Mun mielestä on omituista, että kutsut Topiasta kolmanneksi lapseksi jonka vastuulle ei voi antaa mitään, kun blogiin ainakin välittyy kuva että hän pääasiassa huolehtii teillä kotitöistä ja jopa lastenhoidosta kun sinulla on kovia kiireitä. Tai näin olet asian itsekin myöntänyt olevan.

Avatar

Toi pemapullon pohjat on paras En kans ite enää tykkää siitä puolikkaan pullon jälkee ja meillä mä juon aina eka niin pitkälle ku pema maistuu hyvältä ja sit poikaystävä saa pohjat!

Avatar

Siis toi vesilasijuttu on meillä kans joka kerta sama juttu!!! 😀 miten yksinkertanen asia voi olla niin vaikee…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä