YÖKYLÄSSÄ HELSINGISSÄ

[mittaustagi]

img_20161229_181312

Me vieraillaan juuri täällä Helsingissä Iinan ja Oton luona viettämässä omaa mini”joulua”. Lapset ovat saaneet kaikki ostaa toisilleen yhdet paketit, ollaan pelattu lautapelejä, tehty ruokaa, katsottu elokuvaa ja luettu kirjoja. Nyt sain juuri Oton kanssa lapset sänkyihin ja me tässä Iinan kanssa näpytellään sohvalla läppäreitä ja Topias ja Otto hengaavat keskenään. Iina on tovin jo ehtinytkin näpytellä, mutta mulla kesti iltasadussa niin kauan, että voi nyt jäädä vähän lyhyeksi tämä teksti 😀 Kunhan me saadaan molemmat postattua, ruvetaan pelaamaan aikuisten pelejä ja katsotaan leffa!

Luin äsken lapsille neljä iltasatua, koska jokainen tahtoi valita oman ja Zelda sitten valitsi ruotsinkielisen sadun. Iinaa vähän nauratti, Tipakin hymähti pari kertaa ja korjasi mun lausumista, mutta yllättävän hyvin selvisin! Haha. Meidän lapsia nauratti kyllä eniten, äiti kuulosti vissiin aika tyhmältä 😀 Meillä on ollut niin kiva päivä! En malta odottaa, että meidän kummityttö syntyy ja Iina jaksaa taas liikkua pidemmälle kuin sohvalta keittiöön! Ja toivottavasti bebiksellä on hyvät unenlahjat ja kärsivällisyyttä automatkoihin, että päästään taas enemmän vierailemaan puolin ja toisin 😉

Vitsi kun vielä asuttaisiin lähempänä toisiamme. Mutta otetaan mitä saadaan! Kun ei näe niin usein niin näistä viikonlopuista tulee nautittua vielä enemmän. Nyt mä kyllä pistän tämän läppärin pois ja jatkan tätä joululomailua huolella, sillä huomenna pitää lähteä kotiin ja maanantaina alkaa taas koulu. Ja samalla alkaa taas parempi postaaminen! Koulujutuista mulla onkin tulossa asiaa enemmän sitten vielä huomenna tai ylihuomenna! Nyt toivotan ihanaa iltaa ja hyvää yötä kaikille!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä