PUOLISONI ON IHANA, KOSKA…

[mittaustagi]

Tuon aiemmin julkaisemani ”Puolisoni on ärsyttävä, koska…” -postauksen tasapainottamiseksi päätettiin teidän pyydöstä tehdä tällainen positiivinen versio! Eli tässä tulee vielä meidän huomisen seitsemännen vuosipäivän kunniaksi meiltä kummaltakin seitsemän hyvää juttua siinä toisessa puoliskossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topias sai taas kunnian aloittaa ja kertoa seitsemän hyvää asia minussa:

 1. Hän hoitaa käytännön asioita joita ite en halua / jaksa hoitaa
 2. Iso bylly
 3. Tsemppaa asioissa joihin itsellä ei riitä uskoa
 4. Hyvät tissit
 5. Osaa hoitaa tietotekniikkaa paremmin ku mä
 6. Antaa useimmiten narua kun haluan lähteä kavereiden kanssa
 7. Hän on minun

Ja minulta seitsemän hyvää juttua Topiaksessa:

 1. Topias on avoin muiden mielipiteille. Näiden seitsemän vuoden aikana Topias on ollut oikeasti kiinnostunut kuuntelemaan, mitä mulla on sanottavana muunmuassa tasa-arvosta ja sukupuolirooleista ja hän on alkanut itse tukea sitä samaa ideologiaa.
 2. Topias on uskomaton tuki kaikkien hankaluuksien keskellä. Oli se sitten syömishäiriö, burnout tai ihan vaan hektinen aikataulu opiskelijana ja töissäkäyvänä äitinä, Topias on aina tukena sataprosenttisesti.
 3. Topias tekee paljon tunnollisemmin kotitöitä kuin minä. Se on nykyään aina Topias, joka joutuu pyytämään mua tekemään jotain, kun ennen oli toistepäin.
 4. Topias on ihan uskomaton isä. Ehkä kliseistä laittaa tämä tähän, koska sen ajattelee jotenkin olevan itsestäänselvyys, mutta en oikeasti osannut ikinä kuvitella, että Topiaksesta tulee näin huikea isä. En muuttaisi mitään.
 5. Topias on tosi hyvä kokki ja tekee melkein joka päivä ruokaa. Kun muutettiin yhteen, Topias ei osannut tehdä muuta kuin keittää makaronia (ohjeen avulla). Sitten tulin raskaaksi ja kärsin alusta asti hyperemeesistä ja yhtäkkiä Topiaksen piti oppia kokkaamaan. Hän soitteli neuvoja mun äidiltä tosi usein ja oppi tekemään ruokaa. Muistan vieläkin, kuinka sen pahan olon keskellä jaksoi naurattaa, kun Topias otti kunnianhimoisesti ensimmäiseksi itse valmistamakseen ateriaksi kuorrutetun uunilohen ja perunamuusin. Seuraavana päivänä hän teki itse cannelloneja.
 6. Topias on alusta asti tullut mun perheen kanssa hirveän hyvin juttuun ja olen siitä tosi onnellinen ja ylpeä. Vaikka Topias on aika ujo ja varautunut, hänestä tuli heti perheenjäsen. Musta on ihanaa, että Topias tekstailee mun vanhempien kanssa ja käy siellä yökylässä ilman minua.
 7. Topias jaksaa ignoorata mun hormonikiukuttelut joka kuukausi, eikä vaadi anteeksipyyntöjä ja kiukuttele takaisin, vaan ymmärtää, että en nyt vaan voi sille mitään.

Tällaista! On mulla aikast ihana poikaystävä. Sain modelta kuulla viime listauksen jälkeen, että siellä oli ollut mielensäpahoittajia liikenteessä ja sanoin, ettei sellaisia kommentteja tarvitse julkaista, mutta ehkä tästä ei nyt kukaan pahoita mieltään 😉 Kannattaa muistaa, että ei ne parisuhteet ole aina vaan karkkia, hattaraa ja sateenkaaria, vaan niissä on myös negatiivisia juttuja. Meidän suhteessa niistä ainakin saa puhua, joten sallittakoon meille se! Vaikka ei tykätä joistain asioista toisissamme, nyt hyvät puolet kuitenkin jättää huonot varjoonsa ja tärkeintä on, että rakastetaan toisiamme hirveästi.

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Hei, ei liity tähän aiheeseen, mutta ootko lopettanut project bootyn pitämisen? Ja jos oot niin onko tän blogin puolelle tulossa samantyyppisiä postauksia myöhemmin? Kovasti kaipailen hyvinvointi&urheilu-postauksia ja laihdutusupdateja! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä