MUTSI MENEE NAIMISIIN

 

artboard-1-100

Voi vitsi. Isoisoiso kiitos teille kaikille onnitteluista! Eihän tämä nyt ihan puskista tullut, kun ollaan seurusteltu 7 vuotta, mutta olin ehkä jo vähän menettänyt toivoni ja ajattelin, että ehkä me sitten 10 vuoden jälkeen vihdoin kihlaudutaan 😀 Mutta tässä sitä nyt ollaan! Menossa naimisiin. Olen ihan hurjan onnellinen ja olen kävellyt koko viikon pilvien päällä. Ehkä parasta maailmassa, että saan vihdoin suunnitella HÄITÄ! Se on niiiiiin hauskaa! Voi vitsi.

Meillä ei tosiaan ole suunnitelmissa ihan vaan ”olla kihloissa”, vaan aina ollaan puhuttu, että me ei aiota vetästä mitään teinikihloja, koska kihlaus on lupaus avioliitosta. Ja voin sen tässä nyt jo ihan paljastaa, että häitä vietetään kesällä 2018, eli meillä on nyt 1,5 vuotta aikaa suunnitella! Olen niin innoissani! Ja tottakai siis Topias on myös, mutta tää mun huuma on ihan luokkaansa vailla 😀 Olen mm tehnyt jo alustavan istumajärjestyksen…… Olen seonnut hääjutuista ihan täysin ja se tulee näkymään blogissa. Käytiin tänään jo katsomassa ensimmäistä hääpaikkaa ja meillä on tällä hetkellä kolme varausta kesälle 2018, ensi viikon aikana pyritään päättämään, mikä niistä otetaan.

Tässä heti alkuun pitää saada varattua juhlatila, pitopalvelu ja valokuvaaja, lopuilla ei sitten ole niin kiirettä. Kyllä tässä vähän kiire ehtii tulla, koska 2018 kesälle oli tietenkin jo ihan hirveästi varauksia ja suurin osa paikoista olikin täynnä. Kunhan nämä hätäsimmät saadaan hoidettua, niin 1,5 vuodessa kyllä ehtii hyvin saada häät kasaan. Olen niin järjettömän innoissani kaikesta suunnittelusta, etten malta odottaa, että pääsen tekemään jotain konkreettista! Enkä malta odottaa, että pääsen kirjoittamaan kaikista hääjutuista!

Moni on myös kysellyt kosinnasta ja se oli sellainen meidän näköinen, rento. Makailtiin sängyssä maanantai-illalla juttelemassa, kun yhtäkkiä Topias sanoi, että hän on käynyt katselemassa jo pitkään sormuksia, muttei millään osaa päättää, mutta mietti, että voitaisiinko me mennä yhdessä katselemaan niitä. Mulla nousi kyyneleet silmiin ja sanoin, että jos tää on vitsi niin mua ei naurata 😀 Sitten Topias vaan nauroi, että ei ole vitsi, ja hetkeksi vakavoitui ja kysyi, että menenkö hänen kanssa naimisiin. Meillähän oli juuri sunnuntaina vuosipäivä ja kun kosintaa ei silloin tullut, niin ajattelin, ettei Topias ole vielä valmis naimisiin. Joten yllätyin kyllä sitten maanantaina! Tiistaina mentiinkin sitten heti aamulla sormusostoksille. Siitä ajattelin kertoa ihan erikseen!

Toivottavasti te olette myös edes vähän innoissanne meidän tulevasta avioliitosta, sillä siitä tulee olemaan PALJON postauksia… 😉 Nyt uppoan takaisin juhlatilojen vertailuun, sillä päätöksiä pitää tehdä pian. OLEN NIIN INNOISSANI!!!!!! Ihan vaan jos se ei jo tullut selväksi! Puspus!

Kommentit

34 kommenttia
Avatar

Onnea ihan hirveesti! Oon sun blogia pitkään jo seuraillut ja nyt todella mielelläni! Hääjutut on parasta ja vielä kun täältä blogista näkee sun innostukseen asiaan! Onnea vielä kerran ja toivottavasti suunnitelmat toteutuu!

Avatar

Onnea vielä kerran hurjasti! Ite menin viime kesänä naimisiin ja ne häät järjestettii puolessa vuodessa joten teillä todellakin on hyvin aikaa! Mutta taitaa se mennä niin että vaikka suunittelun alottais jo viis vuotta aikasemmin nii silti se päivä tulee ”liian nopeesti” ja kiire ja stressi iskee. Mutta järjestelyt on ihanaa ja rakkaushömpötys on ihanaa, nauttikaa ❤

Avatar

Onnea tulevalle hääparille! 🙂 Kannattaa miettiä Mikko Pääkköstä hääkuvaajaksi, on takuulla yksi parhaista näillä alueilla!

Avatar

Komppaan tätä. Mikko kuvasi meidän häät. Todella ammattitaitoinen, mukava ja rento kaveri!

Avatar

Voi että, onnea tosi paljon! Sinä, jos kuka olet onnesi ansainnut :). Häiden suunnittelu on kyllä ihan mahtavaa ja se on niin koskettava juhla, oma parhaushetkeni oli se alttarille kävely.

Nauti, nauti joka hetkestä! Ei haittaa yhtään, vaikka huumailet jo nyt, äkkiä se aika kuitenkin kuluu ja kyllähän sitä nyt herranen aika saa elämässään nauttia onnen hetkistä :).

<3

Avatar

Heippa! Paljon onnea kihlautumisen johdosta❤ kaikki hääjutut kiinnostaa, koska itsellä häät 8kk kuluttua huikeeta! Joten innolla odotan sunkin hääpostauksia!

Avatar

Paljon, paljon onnea teille! Ihanaa! Täällä kyllä odotetaan innolla hääpostauksia, joten antaa tulla! 🙂

Avatar

JES! Ihanaa, en malta odottaa hääpostauksia! Olisi kiva lukea myös vähän pohdiskelevampia postauksia häistä ja avioliitosta. Esim. mitä avioliitto sinulle merkitsee tai mitä mieltä olet häihin uppoavista rahasummista ja sen ”kaupallistumisesta”. Myös unelmahäät versus häät mitä et missään nimessä haluaisi.

Tipuin tuolle kuvalle, toivottavasti astelet kuitenkin alttarille vähän erilaisessa asussa :’D Miten sitä voikin olla näin onnellinen toisen puolesta, oikeita hyvänmielen postauksia tällaiset.

Avatar

Jos menette kirkossa naimisiin, kannattaa varata myös vihkiaika melko nopeasti jos on vähänkään väliä onko vihkiminen klo 11 vai klo 16:)

Avatar

Hehee, tuttu tunne! Mäkin menossa kesällä 2018 naimisiin ja muakin kosittiin aika samalla tavalla, tosin suoraan polvistuttiin ja esitettiin kysymys! 😀

Oon kanssa (ihan vaan vähän) seonnut ja en tiedä mihin tän kaiken fiilistelyn purkais! Onnea vielä!!

Avatar

Onnea sinne molemmille <3 Oon niin kade 😀 Odotan kyllä innolla sun hääpostauksia, mutta kyllä sun kaikkia postauksia on mahtava lukea 🙂
.. paitsi tuntuu että, kun saat yhteystyönä/bloginökyvyyttä vastaan tuotteita ne on AINA täydellisiä, ihanis eikä mitään vikaa tai aihetta negaviitiseen/kehittävään arvosteluun. Tottakai ne voivat olla myös sitä, mutta kaikki? Hmm no mutta ehkä musta tuntuu vaan tältä!

... Mä niin odotan että toinen puoliskoni polvistuisi, kun yhdessä ollaan oltu reippaat 11 vuotta. Mutta kyl se meidänki aika koittaa vielä, oon siitä ihan varma. 🙂

Kaikkea ihanaa sinne Teidän perheelle ja hyvää tätä vuotta 🙂 <3

Avatar

Musta tuntuu, että bloggaajille tulee nykyään yhteistyöpyyntöjä niin paljon, että nykyään lähdetään yhteistyöhön enää sellaisten yritysten kanssa, joiden takana kirjoittaja itse myös voi seistä. Turhaan lähteä yhteistyöhön sellaisen yrityksen kanssa josta jo tietää, että että se on ihan täyttä pskaa. Kuitenkin tekstin ja kuvien ottoon ym joutuu tehdä ison vaivan. Miksi tehdä huonon tuotteen eteen. Kun samalla voi tehdä mukavaa yhteidtyötä josta ite hyötyy.

Avatar

Voi että ompa ihanaa! Häiden suunnittelu on kyllä kieltämättä jännää puuhaa. Ollaan kans tuoreen kihlatun kanssa menossa tänä vuonna syyskuussa naimisiin ja perhoset lentelee masussa. Niin paljon mietittävää ja suunnittelua! Onnea vielä teille, jään innolla seuraamaan teidän hää järjestelyjä <3

Avatar

Ahaha, kyyneleet valui tuosta kosinnasta! Juuri sopivan romanttista ja yllätyksellistä, ei mitään kornia koko maailman edessä videokuvattua esitysvideota 😀

Avatar

Onnea hurjan paljon
Mun blogista löytyy muutama postaus meidän viime kesän häistä ja niiden suunnittelusta jos haluat käydä katsomassa

Avatar

Valtavan suuret onnittelut ❤

Tulen seuraamaan blogiasi entistä suuremmalla innolla, sillä myös ruudun tällä puolella on kesän 2018 morsian. Hääpaikka ja -päivä sovittiin jo viime kesänä, mutta jotenkin tämä vuoden vaihde on tuonut häät ajatuksissa paljon lähemmäs! Ne on siis JO ensi vuonna!! ❤ Katsoinkin jo, että olit liittynyt Facebookissa Häät 2018 -ryhmään, sieltä saa ihania ajatuksia ja mahtavaa vertaistukea (varsinkin stressiin ja paniikkiin 😀 ) On ihanaa olla tuleva morsian (ja vaimo!!❤) ja omien hääjärjestelyiden ohella seurata blogisi kautta teidän valmisteluja! Hienoa, onnea vielä!

Avatar

Hurjasti onnea! Odotan kovasti hääaiheisia postauksia:)

Avatar

Onnea teille! Ihana päästä lukemaan hääsuunnitelmistasi. Itse naimisissa ollut 1,5vuotta, oli se vaan ihana päivä ♡ kosinta oli täydellinen,sen eteen teki mies paljon, ja oli myös yllätys itselleni. Häät järkättiin kahdessa kuukaudessa ja aika riitti hyvin 🙂 plussaa tietty että asutaan pienellä paikkakunnalla jossa ei ruuhkaa ole kirkossa tms.

Avatar

Paljon onnea ! Olette ihana pari.

Avatar

Pakko sanoa, etten siitä teidän avioliitosta oo innoissani, enkä sitä odota, mutta häitä ootan! Ja toivottavasti tulevat postaukset koskevat häitä, ei avioliittoa! Et sä voi vielä paljoa avioliitosta postata, se alkaa vasta häiden jälkeen!

Avatar

Onnittelut täältä. Itse odotan, että rikotte häissänne perinteistä morsiusparin pukeutumista eli morsian häämekossa ja sulhanen puvussa. Joku kiva valkoinen siistimpi jakkupuku olisi jännä 🙂

Avatar

Ei vitsi ONNEA ONNEA HURJASTI ONNEA ! Oon niin onnellinen teidän puolesta. Molemmille lämmin halaus ja onnittelut

Avatar

Emilia, paljon onnea teille! Harvoin kommentoin blogeihin vaikka tälläkin Käyn harva se päivä vakoilemassa uusia postauksia. Olette kyllä niin söpö pari ainakin näin blogin välityksellä ja huokailin ääneen tolle kosinnalle, omalla tavallaan todella romanttista ja Söpöä! <3 ihanaa että pian saadaan lukea paljon ilontäyteisiä postauksia, ja häät nyt kiinnostaa aina kun itsekin kosintaa odottelen 😀

Avatar

Tämä ”teinikihlat” termi on kyllä niin klisee. Vanhempani ovat olleet kihloissa yli 30 vuotta, eivätkä aiokaan mennä naimisiin. Hirveitä teinejä – 66v ja 54v. Jos mietit tarkemmin mitkä tilastot ovat avioeroissa vertaen muihin suhteisiin? Get off your high horse, pls.

Ainiin, onnea.

Avatar

Huoh. Teinikihlat on kyllä oikein pätevä termi. Ihmiset kun eivät ymmärrä, että kihlat eivät ole seurustelun vakavampi aste vaan ilmoitus siitä, että ollaan menossa naimisiin. Ja missä niitä tilastoja seurustelusuhteiden päättymisistä voi lukea? Eli siis aviossa olevat eroavat todennäköisemmin kuin seurustelevat tai avoliitossa elävät?

Onnea Emilia ja Topias, ihan mahtavaa! Täällä odotetaan aiheeseen liittyviä kirjoituksia innolla!

Avatar

Pakko tähän väliin sanoa, että ei kihloihin meneminen tarkoita kaikille lupausta avioliitosta. Jokainen saa ja voi ite määrittää mitä kihloissa oleminen tarkoittaa ja mihin sillä tähdätään 🙂 Me ollaan mun miehen kanssa oltu 7 vuotta kihloissa, eikä meillä ole aikomustakaan mennä naimisiin. Me ollaan luvattu rakastaa toisiamme myötä- ja vastoinkäymisissä, eikä me tarvita siihen sen kummoisempia seremonioita. Ymmärrän toki niitä jotka haluaa naimisiin, avioliitto on upee asia ja häät ovat uskomattoman kauniita juhlia. Mutta se ei ole meitä varten, emmekä _me_ ole sitä mieltä, että kihlat olis lupaus avioliitosta 🙂 just saying

Avatar

Eli siis et nyt tainnut käsittää. Käsite kihlat tarkoittaa sitä, että on sovittu naimisiinmenosta. Eli olkoot ideanne sormuksista mikä hyvänsä, virallisesti kihloissa ette voi sanoa olevanne jos ette ole naimisiin menossa. Olkoot käsite sitten vaikka se surkuhupaisa teinikihlat.

Avatar

Aivan kuten Pupuli. Kihloihin meneminen ei ole mikään itse määritettävissä oleva termi – kuten ei ole naimisiinmenokaan. Te voitte kyllä laittaa sormukset sormiinne (mihin te niitä tarvitte?) ja luvata vaikka minkälaista ikuista yhdessäoloa, mutta kihloissaoloa se vaan ei ole. Toki voitte myös kutsua sitä miksi haluatte, mutta ei haukikaan ole jyrsijä vaikka kuinka ihmiset näin väittäisivät.

Ja teinikihlat eivät tarkoita että on kihloissa oleva teini, se tarkoittaa sitä että on leikkikihloissa vailla naimisiinmenoaikeita, mikä nyt sattuu olemaan vaan yleisempää harkitsemattomien teinien keskuudessa.

Avatar

Hei Emilia! Pitkästä aikaa kurkkasin blogiisi. Valokuvaajaa ehdottaisin: Mikki Kaaresmaa. Hänellä on myös Facebook-sivu, jossa voit nähdä hänen tuotoksiaan. http://www.kaaresmaa.fi tuolta sivultä löydät lisää tietoa.

Mukavaa häiden odotusta ja onnittelut kihlauksen johdodsta!

Avatar

Jos meette kirkossa naimisiin ja se on vähänkään suositumpi kirkko niin kannattaa myös vihkiaika varata heti kun mahdollista. Omalla seurakunnallani on käytäntö, että vasta vuotta aikaisemmin voi ajan varata. Eli jos häät on vaikka 3.7.2017 Niin vasta 3.7.2016 pystyi ajan varata. Vaikka soitin heti aamulla sillä minuutilla kun puhelinpalvelu aukesi, niin sille päivälle oli enää yksi aika vapaana joten pakko oli muuttaa koko päivän suunnitelmia sopimaan vihkiaikaan… Harmitti, mutta päivääkään ei enää voinut vaihtaa ja kirkkokin oli ehdoton.

Avatar

Onnea kihloista! <3

...mutta miksi sinun täytyy pitää kolmea eri blogia kun päivitystahti on niin harva? 🙁 Hankalaa kun joutuu kolmelta eri sivulta klikkailemaan nähdäkseen onko tullut päivitystä. Eikö nämä kaikki kategoriat kuitenkin menisi saman blogin alle kun kaikki kuitenkin kertovat elämästäsi? Jos jotakuta ei hääpostaukset kiinnosta niin kyllä hän pystyy niiden yli hyppäämään, uskon kuitenkin että suurinta osaa lukijoistasi kiinnostaa kaikki postauksesi aihealueesta riippumatta! 🙂 Ymmärtäisin jaottelun jos postauksia tulisi vaikka useampi päivässä, mutta esimerkiksi project booty on päivittynyt viimeksi lokakuussa...

Avatar

Mietin ihan samaa näiden erillisten blogien osalta..

Avatar

Ai että! Kyllähän tätä on täällä hiljaisuudessa jo vähän odoteltu. Teillä tuntuu kaikki synkkaavan niin hyvin ja olette perhe vailla täydellisyyttä <3

Vietimme omia häitämme n.2,5v sitten ja kyllähän se niin ikimuistoinen päivä on, että siihen kannattaa panostaa. Meidän häät kuvasi Arttu Arojoki ja mieleemme Turun häämessuilta jäivät positiivisesti mieleen myös seuraavat kuvaajat:
- Apertuuri (www.apertuuri.net)
- Jere Satamo (www.jeresatamo.com)
- Tara Jaakkola (www.tarajaakkola.com)

Milla tuossa aiemmin kommentoikin kirkkojen varaamista ja me ei valitettavasti saatu haluamaamme kirkkoa. Kannattaa ehdottomasti olla hyvissä ajoin (tasan vuotta aiemmin) yhteydessä sinne kirkkoon ja mielellään heti aamusta kahdeksalta, jos teillä on joku tietty kirkko mielessä.

Oikein ihanaa alkanutta vuotta ja fantastisia hääsuunnitteluja!

Avatar

ISOSTI onnea teille! Ihanaa, hääpostauksia odotellessa!!!! 🙂
Me menimme avokkini kanssa kihloihin viimekesänä ja aijomme myöskin pysyä kihloissa vähän pidempään ihan taloudellisista syistä. Itse sinun laillasi opiskelen AMK:ssa ja mieheni tahtoo jatkokouluttautua vielä mun jälkeen. Tässä eletään siis opiskelija elämää vielä kauan 😀 silti ei meistä, eikä kenestäkään meidän läheisistä tunnu että nää olis mitkään teinikihlat.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä