VAUVAKUUMETTA

Processed with VSCO with t1 preset

Moi, meidän elämässä tapahtuu jotain muutakin kuin hääjärjestelyjä 😀 Ainakin vähän, vaikka ei oikeasti paljoa 😀 Haha.

Joo, nyt on kyllä pyörinyt tämä tammikuu tosi vahvasti häiden ympärillä täällä blogissa. Eikä ihme, sillä olen oikeasti järjestellyt tätä niin hurjaa vauhtia, että eipä tässä ehdi kauheasti tekemään mitään muuta kirjoittamisen arvoista. Ja sellaista se tulee olemaan vielä varmaan helmikuussakin osittain, sillä tässä alussa pitää saada kaikki varaukset valmiiksi. Meinasin taas ruveta höpöttämään häistä, mutta nyt laitan suun suppuun ja siirryn muihin juttuihin!

Meidän lapset eivät ole joutuneet häähumun uhreiksi vaan jatkavat elämää ihan normaaliin tahtiin. Joululoman jälkeen paluu päiväkotiin on sujunut hyvin, vaikkakin Ava on ollut vähän pettynyt, kun ei enää olla kaikki kotona. Oli kyllä aivan järjettömän ihanaa olla koko perhe lomalla! Topias tosin oli välipäivinä töissä, mutta muuten. Voi kun olisi kesä jo. Ajattelin ottaa taas lapset kotiin koko kesä-heinä-elokuuksi, jotta säästetään päivähoitomaksuissa ja he saavat ihanan pitkän loman. Mun on tietty pakko tehdä siinä töitä samalla, mutta mitään kesäkursseja en sentään ajatellut ottaa. Työt hoituu varmasti ihan hyvin sitten iltaisin ja on varmaan helppo kirjoitella, kun saa päivisin niin paljon kirjoittamisen aihetta kaikesta kesäpuuhasta! Ajatukset laukkaa taas pitkällä, kun suunnittelen kesää, mutta minkäs teet kun odotan sitä niin kovin.

Täytyy tunnustaa, että tuon joululoman ihanan rentouden jälkeen on ollut todella vaikea palata arkeen. Tein loppuvuodesta niin paljon töitä ja koulujuttuja, että joululoma tuli todella tarpeeseen, enkä millään meinaa päästä kiinni vanhoihin rutiineihin. Töihin ja kouluun palaaminen on tuntunut niinkin vaikealta, että olen alkanut vakavasti haluta kolmatta lasta 😀 Vähänkö olisi ihanaa tehdä vauva, jäädä kotiin lasten kanssa ja pitää vuosi taukoa kaikesta. Olla vaan äiti sataprosenttisesti. Maalata sormiväreillä ja imettää kirjaa lukien. Paitsi, että luultavasti vauvalla olisi taas koliikki ja uneksisin takaisin kouluun pääsemisestä. Mutta kyllä tässä iskee pieni vauvakuume väkisinkin. Kun se koliikki alkaa vihdoin vähän unohtua, niin se aika kultaa muistot, edes osittain. Tässähän ehtisi hyvin tehdä vauvan vielä ennen häitä. Kun niitä vauvojahan siis vaan tehdään, päätetään, että nyt minä tulen raskaaksi ja PAM. Eräs ystävänikin sanoi, että raskaus nyt olisi paras keino varmistaa, etten ole raskaana sitten häissä, heh.

No mutta jos ihan tosissaan ollaan, niin ei tähän elämäntilanteeseen vauvaa mahdu. Tahdon kyllä kolmannen lapsen, mutta vasta joskus myöhemmin! Tosin saattaahan se olla, että sitten kun on koulutus ja päässyt työelämään kiinni, ei enää haluakaan lasta. Mutta oli miten oli, pientä vauvakuumetta on ilmassa, tässä tämän hääkuumeen rinnalla 😀 Osansa varmasti silläkin, että niin innolla odotan meidän tulevan kummityttömme syntymää! Onneksi sitten pääsee pian tyydyttämään tätä vauvakuumetta. Ja sekin varmasti auttaa, että vaihtaa pari haisevaa vaippaa.

Vauvakuumeilun ja kiireisen arjen keskellä elämä on hektistä, mutta ah niin ihanaa. Voi vitsi miten onnellinen sitä taas osaa olla. Huomaa muuten hurjan eron vuoden takaiseen masennus-Emiliaan, kun pienet vastoinkäymisetkin osaa ottaa ihan eri tavalla vastaan, kun voi vihdoin taas hyvin. Aika ylpeä olo. Eipä mulla muuta.  Pus!

Kommentit

8 kommenttia
Emilia Huttunen

Haha voi ei! 😀

Avatar

Tätä sun blogia on niin ihanaa lukea ku susta huokuu semmonen elämästä ja hetkestä nauttiminen ja tyytyväisyys omaan tilanteeseen just nyt!

Emilia Huttunen

Voi ihanaa kuulla! <3

Avatar

Ois kiva lukea sun (tai teidän) pohdintoja siitä, mitä avioliitto teille merkitsee, miksi menette naimisiin, vaikuttaako se teihin muuten kuin hääjuhlan osalta, miten? Entä mitä mieltä olette avioehdosta?

Ihanaa hääjärjestelyiden aikaa!

Emilia Huttunen

Täytyy ehdottomasti merkata tää postaustoiveisiin! 🙂

Avatar

Hei! Mukavaa kun asiat ovt alkaneet järjestyä. Snäpistä kattelin, että teidän budjetin kolme kohtaa (videointi,valokuvaus,tilavuokra) ovat jo yli meidän koko budjetin! Hui. Kuitenkin seurailen innolla hääjärkkäilyjäsi.

Emilia Huttunen

Joo kyllähän tää meidän budjetti venyy ja paukkuu, aika hurjasti saa säästää kyllä rahaa! 😀

Avatar

Voin sanoo et se vauvakuume ei varmaan helpotu kun kaverin vauvaa hoitaa, kasvaa vaan!<3 (ainaki mulla :D)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä