YKSITYISKOHDAT KUNTOON

Kun nyt kerran pääsin vauhtiin näiden Pinterest -poimintojeni kanssa niin ajattelin samaan syssyyn esitellä niistä loputkin, jotta saan vähän purettua tätä innostusta alta pois!

Hiukset ollaan jo käyty läpi, meikistäkin aion kirjoittaa, mutta nyt on vuorossa vähän pienempi yksityiskohta, joka on kuitenkin todella tärkeä. Nimittäin kynnet! Huolitellut kynnet antavat paljon kokonaisuudelle, etenkin kun ne ovat niin lähellä sitä kihla- ja vihkisormusta. Kun puhutaan näin tärkeästä päivästä, jokainen yksityskohta on minulle tärkeä, joten ehdottomasti haluan laittaa myös kynnet täydelliseen kuntoon ennen häitä. Sen takia ajattelinkin turvautua geelilakkaukseen tai geelikynsiin ja etsiä siihen tarkoitukseen sopivan tekijän! Jos kynteni ovat kovin huonossa kunnossa sitten ensi vuonna, saisi niihin laittaa tipit, mutta mitään överiä en halua. Sellainen tosi luonnollinen pituus on mulle hyvä. Jos taas mulla on omia kynsiä niin sitten niihin riittäisi ihan sellainen oman kynnen geelaus, tai miksi sitä nyt kutsutaankaan. Ja varpaathan olisi tietty kiva vetästä samalla sävyllä.

IMG_20170129_233850

Mulla on päässä kaksi ideaa, joihin liittyen olenkin Pinterestissä tallentanut erilaisia inspiskuvia. Tahtoisin joko tuollaiset ihanat glitterkynnet, joiden kaveriksi tulisi yksi mattakynsi, tai sitten kokonaan yksiväriset mattakynnet, jotka mielellään mätsäisivät huulipunaani. Olettaen, että laitan huulipunaa. Muhun iskee enemmän ehkä tuo ihan vaan yksivärinen matta, etenkin tuo ensimmäisen kuvan puuterinen sävy on musta aivan ihana, mutta kuten hiustenkin kohdalla, jään taas miettimään, onko se liian arkinen valinta. No, aikaa tässä on, taas kerran, sanon saman jutun varmaan jokaisen Pinterest-inspis-postaukseni kanssa. Mutta minkäs teet kun ei malta olla jo nyt suunnittelematta jokaista pientä yksityiskohtaa! <3

Kynsiteknikkosuosituksia otetaan vastaan! 🙂

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Mandarine tai eenafit

Avatar

Kristiinankadun Mandarinesta saa sekä kynnet, hiukset että meikin ja kaikki tekijät todella hyviä, suosittelen!

Avatar

Olisiko mahdollista, että hääpostaukset näkyisivät vaan tuolla Wedding editionin puolella ja tällä Mutsis on puolella näkyisi kaikki muut postaukset, koska tällä hetkellä en nää ideaa, että hääpostaukset näkyvät myös Mutsis on:in puolella ja Wedding edition tuntuu ”turhalta”

Avatar

Yliopistonkadulla oleva Glow ja siellä julia! Aivan ihania kynsiä ja tarkkaa jälkeä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä