MELKEIN NEITI ESKARILAINEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meille koitti tammikuun alkupuolella aika jännittävä päivä, sillä Ava piti ilmoittaa eskariin. Aloin ensimmäistä kertaa kauhistella jo viime vuoden alussa, että Avahan menee ensi vuonna eskariin, mutta silti se tuli jotenkin yllätyksenä, että nyt tämä jo alkaa konkretisoitua. Mihin on kadonnut se pieni vauva? Mihin on kadonnut se kiipeilevä taapero? Entäs sitten päiväkodin aloittanut pikkuvanha mimmi? Ne ovat kaikki kasvaneet isoiksi ja menevät nyt eskariin.

Aika on kulunut aivan liian nopeasti, vaikka samalla siitä nauttii. En vain osaa uskoa, että olen ihan pian eskarilaisen äiti. Ensi vuonna kun on meidän häät juhlittu, menee Ava jo kouluun. APUA.

Ava on hirveän innoissaan eskarista, vaikka onkin vähän pettynyt, että hän joutuu lähtemään päiväkotiryhmästään juuri, kun Nomppu sitten siirtyy sinne. Mutta eskarissa on niin paljon kaikkea jännää, että ei se kuulemma haittaa.

Tuntuu ihan absurdilta, että tuo kuvien iso tyttö on se pieni ruttuinen vauva, joka oli mahassani 37 viikkoa ja tuli ulos minikokoiselta papparaiselta näyttäen. Oikeastaan Ava ei ole kyllä muuttunut yhtään mihinkään. Hän on edelleen se sama persoona, vaikka onkin jo näin hurjan iso. Hän on rauhallinen, kärsivällinen, lempeä, ymmärtävä, kiltti, antelias, ujo ja vähän vakavamielinen tyttö, joka saa paikan jokaisen ihmisen sydämessä, joka vain avaa hänelle sylinsä.

Voi minun rakasta. Olen niin ylpeä.

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Suloinen tyttö <3

Avatar

Ihana ❤

Avatar

Onpa ihania kuvia Avasta<3 näyttää jo niin isolta tytöltä!

Avatar

Meillä tyttö aloitti eskarin viime syksynä ja pohdin samoja asioita. Kuinka aika on mennyt niin äkkiä ja miten yhtäkkiä huomaa että nuo lapset osaavatkin jo vaikka mitä sellaista missä vasta äsken tarvitsi apua. Välillä toivoo että saisi olla vielä yhden päivän sen pienen taaperon kanssa :”) tokihan asiat helpottuu kun ei tarvitse auttaa kaikissa pukemisissa ja syömisissä, mutta välillä sitten kauhistelee kuinka saisi ohjattua ja kasvatettua hyvälle elämän tielle. Noh, kaikki aikanaan 🙂

Avatar

Ava on kyllä niin kaunis tyttö, aivan ihana sivuprofiili! <3

Avatar

Ava näyttää aivan isältään! Suloinen tyttö<3

Avatar

On kyllä niin äitinsä näköinen tyttö! Ihan sama nenä ja poskipäät, ehkä silmät on sit isältä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä