PAITA JA PEPPU

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän pölvästit. Yritä näistä sitten saada normaaleja kuvia, kun aina joku näyttää kieltä, tai irvistää, tai muuten pelleilee. Mut miksi niiden kuvien edes tarvitsisi olla jotenkin seesteisiä. Tällaisia nää muksut on, joten tällaisia kaikkien muistojenkin tulisi olla. Vähän höpsöjä, rakkaita, täydellisen ihania.

Meidän lapsille kuuluu tosi hyvää. Pientä flunssaa on ollut, mutta se on onneksi katoamassa. He viihtyvät päiväkodissa, opettelevat uutta, antavat mielikuvituksen lentää, syövät nirsosti ruokaa, syövät paljon herkkuja (herkkupäivänä), kaipaavat isovanhempia ja toivovat pikkusiskoa. Koska Tiaralla ja Zeldallakin on!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja kyllähän kieltämättä itsekin tahtoisin sen kolmannen lapsen. Vielä joskus! Nämä kaksi kun ovat niin läheisiä, niin uskomattoman läheisiä. Olisi ihanaa tarjota tämä rakkauden määrä myös kolmannelle lapselle. En tiedä mitään parempaa kuin Avan ja Nompun suhteen seuraaminen. Päiväkodin tädit aina nauravat heitä, kun hakiessa pihat erottavan aidan portti avataan, Nomppu juoksee ulos, syöksyy Avan syliin ja Ava nostaa hänet ylös. He ovat niin paita ja peppu kuin paita ja peppu vain olla voivat. Ja se on ihan parasta! He leikkivät aina yhdessä ja silti he haluavat aina tehdä yhdessä myös kaiken, mitä voisi tehdä yksin. He halivat ihan jatkuvasti, Ava pitää Nomppua aina sylissä, koko ajan pitää pussailla ja silitellä, ja sitten aina välillä on vaan pakko nukkua vierekkäin. Yhdessä kohtaa he nukkuivat viikon putkeen patjalla lattialla, jotta saivat silitellä toisensa uneen ja herätä toistensa kainalosta. Niin ihanaa kuin se olikin, päätettiin kuitenkin viikon jälkeen hätistää heidät takaisin sänkyihin. Ennenhän heidän sängyt olivatkin vierekkäin kiinni toisissaan ja he nukkuivat aina sylikkäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siitä yhdessä leikkimisestä puheenollen, tämän talven lempilelut on saatu bOblesilta. Valkkasin lapsille bOblesin valikoimista nämä ihanat minidonitsit, sekä tuon huikean rollerin ja norsun. Meillä ei olekaan bObleseja ennestään ollut ja lapset olivat tosi innoissaan, kun saivat Tiaran ja Zeldan lastenhuoneesta tuttuja leluja! Kaikki nämä lelut ovat aivan ihania, ne mahdollistavat lapsille taas lisää liikunnallisia ja oikeasti kehittäviä leikkejä, eivätkä ne todellakaan satu silmiin. Donitsit ovat olleet hirveän näppäriä istuimina iltasatua kuunnellessa, sekä elokuvia katsoessa. Lisäksi ne sopivat leikkiin kuin leikkiin istuimen lisäksi tasapainolaudoiksi, torneiksi, barbin kodeiksi ja vaikka mihin. Tuo norsu sitten taas toimii väärinpäin hauskana keinuna ja oikein päin voimisteluvälineenä, penkkinä ja korokkeena. Sitten sen saa tietty nostettua rollerin päälle, jolloin norsulla voi oikeasti ratsastaa eteenpäin! Kaikkein eniten lapset kuitenkin rakastavat tätä rolleria, enkä voi ihmetellä. Äiti ja isi (sekä jokainen talven aikana meillä käynyt vieras aikuinen) on nimittäin myös testannut sen vauhtirajoituksia aika tehokkaasti. Lapset rullailevat päivittäin ympäri meidän asuntoa rollerin päällä yksin tai kahdestaan, istuen tai maaten. Ollaan myös harrastettu ihmiskeilausta 😀 Tästä riittää niiiiiin paljon hupia! Ja sen takia pyysinkin, että saisin antaa myös yhdelle teistä tällaisen rollerin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kandee seurailla meikäläisen instaa, jos et sitä jo seuraa, sillä sinne on tulossa myöhemmin tänään bObles -arvontaa! 🙂 Nimimerkkihän oli @mutsisonblogi, joten sinne klikkaamaan ”seuraa”, jotta pääset myöhemmin osallistumaan oman bObles -rollerin arvontaan!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Ei vitsi miten söpöt tytöt teillä!

Avatar

Voih ja eih. Toivottavasti arvontaa tulee myös blogin puolelle,kun en omista instaa Boblesit ovat ihania

Avatar

Näin lapsettomana en nyt yhtään ymmärtänyt mikä se roller on? Tuo norsu vai nuo donitsit?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä