HYLÄTTYJEN NEULEIDEN LUVATTU MAA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on ollut jo vuosia tapana aloittaa kerran vuodessa kutominen ja sitten kyllästyä, jolloin laatikot täyttyvät keskeneräisistä neuletöistä. Tänä vuonna aloitin taas, mutta pian sainkin huomata neulomisen olevan hyvää terapiaa. Puikot kolahtelevat toisiinsa, muu maailma katoaa, on vain minä ja ajatukseni. Mitä minä haluan elämältä? Kuinka paljon minulla onkaan kaikkea hyvää! Miten minusta on tullut juuri tällainen ihminen kuin tänä päivänä olen?

Neulominen edistyy ja valmistuu. Tuntuu hyvältä saada aikaiseksi jotain ja vielä nauttia siitä prosessista. Neulominen rentouttaa! Ja vihdoinkin, kerrankin, minä saan neulomukseni valmiiksi! Olen tehnyt nyt villasukat ja pannan, jota varten opettelin jopa virkkaamaan, mutta seuraavaksi ajattelin tehdä loppuun nämä keskeneräiset työt. Toivottavasti se ei taas jää ajatuksen tasolle, sillä oikeasti pidän neulomisesta. Kiireen keskellä se vaan aina jää, kun löytyy muka aina tärkeämpää tekemistä.

On tärkeää ottaa joka päivä vähän aikaa ihan vaan itselle ja omille ajatuksille. Onneksi korillinen lankakeriä ja puikkoja muistuttaa minua siitä nyt joka päivä.

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Ihan normi puikoilla ja ei häiritse, tai ainakaan kukaan ei oo avannut suutaan ja ilmaissut asiaa 😀 moni muukin meidän luokalla kutoo samalla 🙂

Avatar

Mulla menee yleensä toisinpäin.. Rakastan virkkaamista ja neulomista ja jos voisin niin jättäisin kotityöt vallan tekemättä.. Tää toki aiheuttaa miehessä pientä huvittuneisuutta ja mun mummottelua mut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.. Ja oon vedonnu et täytyyhän jonkun suvussa jatkaa mummujen työtä, kuka sit tekee villasukat ja halutut villapaidat kun heistä aika jättää?

Mut lapset on aivan onnessaan kun yleensä virkkaan heille leluja..

Avatar

Mä alotin syksyllä opiskelut parin työvuoden jälkeen, mulle on aina ollu tosi vaikeeta tunnilla istua paikalla ja kuunnella ja sitten yleensä se on menny kännykän selaamiseen kun ei vaan pysty olla tekemättä mitään ja nyt oon löytäny kutomisen! Kudon tunneilla kun mikäkin mummo mutta pystyn keskittymään paremmin kun tekee samalla jotain ja puhelinkin pysyy poissa 😉

Avatar

Varmasti helpompi keskittyä tällä tavalla mutta eikö muita häiritse puikkojen kilinä? 😀 Vai neulotko bambu(?) puikoilla? Itellä tulee kyllä kylmät väreet kun kuvittelenkaan mikä ääni syntyy kun bambupuikot ja lanka hinkkaa toisiinsa. :’D Tällaisia mietteitä vain tuli mieleen.

Avatar

Mulla pää lyö aivan tyhjää kun neulon. On niin ihana fiilis kun ei tarvitse ajatella yhtään mitään ja kohta huomaakin kutoneensa puolet päivästä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä