SUSHIA JA SIELUNSISKOJA

[mittaustagi]


IMG_20170219_022555

Voi mikä viikonloppu. Sain tähän ahdistukseeni juuri sitä oikeaa lääkettä, nimittäin täydellistä rentoa hengailua ystävien kanssa! Tulin pari tuntia sitten takaisin Mäntsälästä, jossa olin viettämässä viikonloppua lukioaikaisten parhaiden ystävieni kanssa. Yksi meidän porukasta asuu siellä nykyään ja oltiin ekaa kertaa käymässä hänen uudessa kodissa. Vuokrattiin palju, tehtiin sushia ja lilluttiin ja herkuteltiin vaan ihan hulluna! Oltiin suunnilleen seitsemän tuntia putkeen paljussa ja valvottiin aamuneljään asti. Me ei oikeasti edes tehty mitään ihmeellistä, mutta ihan vaan se ystävien seura teki niin hyvää. Ajettiin kolmestaan lauantaiaamupäivällä Mäntsälään, käytiin matkalla tekemässä isot ostokset herkutteluhetkiä varten, tehtiin ensimmäistä kertaa itse sushia, syötiin, mentiin paljuun ja siellä me sitten vaan juteltiin juteltiin juteltiin seitsemän tuntia.

Processed with VSCO with p5 preset

Sushin tekeminen oli tosi hauskaa ja yllättävän helppoa! Ajattelin, että itsetehdystä sushista tulee ainakin ekalla kerralla ihan hirveän näköistä, mutta ai että kun onnistuin hyvin! Ja oli tosi herkullista. Ja loistava ruokalaji juuri tällaiseen hengailuun, oli tosi kiva yhdessä valmistella aineita ja koota makirullia. Nigirit eivät sitten enää oikein onnistuneetkaan, kun paljuilun jälkeen lähdettiin vielä yöllä niitä yrittämään.

Paljun vuokraaminen oli loistava idea, siellä oli niin kiva lillua. En olekaan moneen vuoteen paljuillut, enkä ainakaan ikinä näin pitkää aikaa putkeen, mutta aika lentää, kun on loistavaa seuraa. Ja tässä seurassa höpöttely on parasta, kun saa vapaasti puhua kaikesta, mikä mieltä painaa ja sulla on tukea siinä koko ajan, kukaan ei tuomitse, eikä kenenkään kuulumiset ole toisen kuulumisia tärkeämpiä. Olin kyllä todella pahasti tämän tarpeessa. Nyt on paljon rentoutuneempi ja iloisempi olo, enkä malta odottaa huomista aamua, kun saadaan herätä maanantaihin ja muistuttaa lapsia, että meillä on hiihtoloma, eikä kenenkään tarvitse poistua kotoa <3

Aivan täydellisen ihanaa hiihtolomaviikkoa kaikille lomailijoille! Ja hyvää työviikkoa muille!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

❤❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä