IHMEIDEN AIKA

Ihmeiden aika ei ole ohi. Kirjoitin aiemmin siitä, miten minulla on laatikollinen keskeneräisiä neuletöitä, mutta tässä on valmis pari kummitytöllemme. Ensimmäinen valmistunut pari villasukkia! Ikinä! Aika hyvä fiilis. Saada jotain valmiiksi. Ja ilahduttaa sillä jotain toista. Oli ihanaa antaa lahjaksi jotain, minkä  on oikeasti itse tehnyt rakkaudella, koska se oli juurikin se rakkauden ja onnen tunne, mikä puski minut vihdoin tekemään jotain loppuun asti. Elämän pieniä iloja.

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Söpöt 🙂 oon ite kutonu paljonki kaikenlaista ja monet villasukat enkä ikinä oo saanu nuin siististi tehtyä kantapäätä ja tota kantapään jälkeen tulevaa kavennusta! On siis erittäin särmää kädenjälkiä !! 🙂

Avatar

söpöt 🙂 mitä lankaa käytit? onko sellaista että voi pitää paljasta ihoa vasten vai onko tarkoitus että välissä on puuvillasukka?

Emilia Huttunen

Kiitti! 🙂 Tää on simmosta pehmeempää lankaa, mutta mä itse kuitenkin pidän aina vauvoille normisukat villasukan ja jalan välissä 🙂 En itsekään tahtoisi olla villasukilla pelkästään 😀

Avatar

Miten neuloit kantapään? 🙂 Ei näytä semmoselta peruskantapäältä

Emilia Huttunen

Iiks, soitin mammalle koko ajan välissä ja kysyin neuvoa :DD Mutta siis, neuloin muistaakseni kantalapun niin, että nostin aina ekan silmukan, ja sit vaan kavensin ja nostin lapun reunoista uudet silmukat ja kavensin ne siihen aloitusmäärään. Eli ihan normaali se kai on! Näyttää ehkä hassulta? 😀 En oo tosiaan mikään pro!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä