LASTENVAATTEIDEN KEVÄTSIIVOUS

Mulla on täällä käynnissä kevättyhjennys ja päätin laittaa pitkästä aikaa blogiin myyntiin lasten pieniä vaatteita! Aloitin nyt laittamalla kenkiä ja ulkovaatteita, mutta lisää tulee vielä sitten sisävaatteita, sekä muutama varastossa hengaava ulkovaate. Kokoja on mielestäni 86-122cm, kengistä ehkä 22-30. En ole vielä ehtinyt kirjoittamaan tietoja ylös, mutta laitan ne heti kun pääsen tallilta kotiin! Sisävaatteista on tulossa pienempääkin, ja esimerkiksi tuo Gugguun pipo on kokoa XS, eli vauvalle sopiva. Mukana on myös kantoreppu ja voisin laittaa sinne pian myös tuplarattaat. Toivottavasti täältä löytyisi teille jotain sopivaa, saisin vähän kaappiin tilaa! 🙂

Vaatteet ovat siis myynnissä Facebook -sivuni kirppiskansiossa ja kansion esittelyssä lukeaa kaikki tarpeellinen info ostamiseen liittyen! Sinne vaan kurkkimaan!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä