TWERK THAT BOOTY

Mainitsinkin aiemmin, että kävin perjantaina ensimmäistä kertaa ikinä twerkkaamassa, kun sain jonosta paikan Twerking with Tinze -workshoppiin. Jännitti tosi paljon sinne meneminen jo senkin puolesta, etten edes tiedä, koska olen tanssinut viimeksi muualla kun baarin täydellä tanssilattialla, ja lisäksi olen järkyttävän huonossa kunnossa, kun en ole treenannut kertaakaan koulun aloittamisen jälkeen. Siis ELOKUUN jälkeen!!

Twerkkaaminen lajina oli tosi hauskaa ja vaikeaa. Yllätyin oikeastaan tosi paljon siitä hankaluudesta, sillä oli aika vaikeaa rentouttaa peppu 😀 Siihen tosin vaikutti ehkä osin se, että reiteni olivat muusia jo alkulämmittelyn jälkeen ja jouduin monta kertaa pitämään muutaman sekunnin taukoja kesken sarjojen. Topias onkin lauantaiaamusta asti pilkannut mua säälimättömästi, kun olen hädin tuskin päässyt kävelemään.

Twerkkaaminen oli rankkaa treeniä ja tahtoisinkin jatkaa sitä. Workshopissa ahdisti oma koko, mutta twerkkaamalla näitä kiloja varmasti lähtisi karisemaan. Turussa käsittääkseni twerk -tunteja pitää vain yksi paikka, joten sinne ajattelin lähteä testaamaan, jos saan jonkun kaverin mukaan. Kyselin workshopin vetäneeltä Tialta vähän kaikkea tunnin jälkeen ja hän meinasi, että twerkkaamisen kyllä oppii ja aika harva on ekalla kerralla luonnonlahjakkuus.

Ei tässä ensimmäisellä kerralla tosiaan vielä tätä heilumista voinut twerkkaamiseksi sanoa, mutta taitavampien menoa katsoessa tuli sellainen ”vitsi mä haluan oppia tän” -fiilis. Workshopissa oli suurimmaksi osaksi kuulemma harrastajia, joten se vähän selittääkin sitä, miten oma oppiminen tuntui hitaalta ja videoita katsoessa vähän nauratti. Oli siellä onneksi pari muutakin aloittelijaa! Mutta kyllä tästä nyt vaan tuli sellainen laji, minkä oikeasti haluan hallita! Olenkin noita tuntiaikatauluja jo katsellut ja toivottavasti pian uskaltaudun testaamaan twerkkaamista uusiksi, ehkä mä löysin tästä jopa nyt ihan pysyvän harrastuksen. Tätä kun voi sitten harjoitella myös niissä opiskelijabileissä, joista on tullut mun säännöllisin harrastus 😉

Tässä nyt vielä hihiteltäväksi video perjantain workshopista! Videon julkaisinkin jo viikonloppuna, Youtube -kanavani tilaamalla pääset videotkin näkemään aina sitten suoraan!

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Hyvältä näyttää ja ihanaa, että pidit Tinzen kurssista! Myös Studio Manda Jam tarjoaa twerk-tunteja Turussa. Tervetuloa tunneille jo heinäkuussa!

Avatar

Musta toi näyttää tosi hyvälle, jos on kerta sun eka kerta :)!

Avatar

No mimmihän vetää ihan mahtavasti!! Varmasti ois huippu harrastus ja täytyypi sanoa että sun berberi ois hommaan varmaan oikein passeli ja pelkästään hyvällä meinasin, u go girl!!

Avatar

Sul on kyl täydellinen kroppa just toho lajiin! toivottavasti uskallat jatkaa harrastusta !

Avatar

Tuota olis kyllä niin hauska kokeilla, mutta veikkaanpa ettei noita tunteja/workshoppeja oo jokasessa isossakaan kaupungissa ruuhka-Suomen ulkopuolella :/

Avatar

videon perusteella luonnonlahjakkuus! Vau Emilia, hyvältä meinaan näytti! Twerkkausta olisi kyllä ihan huippua päästä kokeilemaan, jospa sitä itsekin rohkenis lähteä jollekin tunnille ensimmäistä kertaa 🙂

Avatar

Jeij, twerkkaaminen on ihan superhauskaa! Ja hei sähän vedät ihan hullun hyvin! 🙂

Avatar

Hei wow !!!! Hyvältähän tuo näyttäää !!!!! Ei todellakaan miltään aloittelijan meiningiltä HYVÄ SINÄ !!!!
Muistuttaisin vielä, että paino lähtee liikkeelle ( alaspäin ) oikealla ruokavaliolla . Tai siis sen osuus on se 80 % .
Tsemppiä tansseihin : JATKOOON

Avatar

Vedät kyllä tosi hyvin! 🙂 Varmasti mukavaa, itsekin kokeilin kerran, mutta kuten tuossa mainitsit pepun rentouttaminen oli haastavaa. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä