PIENI IRTIOTTO ARJEN KESKELLE

[mittaustagi]

Meillä oli viime viikolla yksi erityisen kiva päivä keskellä arkiviikkoa, kun syötiin yhteistä illallista ystäväni Hennin ja hänen lastensa kanssa. Koulusta päästyäni Henni tuli lasten kanssa meille, laitettiin äkkiä ruoka valmistumaan ja sitten ovesta tulikin sisään Topias Avan ja Nompun kanssa. Lapset saivat leikkiä keskenään, Topias meni päiväunille ja me istuttiin Hennin kanssa sohvalla rentoutumassa, kun ruoka porisi hiljakseen hellalla. Saatiin ihanan rauhallinen illallinen todella helpolla, kiitos Sannan ruokakassin, jonka kampanjassa olen mukana.

Sannan ruokakassi on palvelu, joka toimittaa reseptit ja raaka-aineet monipuoliseen kotiruokaan suoraan ovellesi. Ruokakasseja on erikokoisia perheen koon ja illallisten määrän mukaan. Palvelu säästää sinut ennakkosuunnitellulta ja päivän ruuan miettimiseltä. Sannan ruokakassin tuotteet ovat huolella valittuja ja kassissa käytetään aina kotimaista lihaa ja kananpoikaa, paljon kotimaisia kasviksia sesongin mukaan ja usein luomutuotteita. Talvisin käytetään enemmän myös tuontikasviksia monipuolisuuden takaamiseksi. Sannan ruokakassi seuraa WWF:n kalaopasta, eikä kasseissa käytetä koskaan punaisella merkittyjä kalalajeja.

Me testattiinkin Sannan ruokakassia jo tammikuun alussa apuna arjen pyörittämiseen ja tykättiin siitä kovasti. Aiemman postaukseni löydät täältä. Tällä kertaa lähdin pohtimaan Sannan ruokakassia erilaisesta näkökulmasta ja siinä tuli idea kutsua Henni ja lapset syömään. Me siis syödään kyllä usein yhdessä, mutta aika usein haetaan jotain pikaruokaa, koska yleensä meillä ei ole aikaa tehdä itse ruokaa näin isolle porukalle, kun menee sitten aikaa ruoanlaiton lisäksi ostosten tekemiseen ja kaikkeen mahdolliseen. Sannan ruokakassi kuitenkin mahdollistaa hauskasti tällaisen yhteisen ajanvieton ilman suurta panostusta. Ruoat tulevat valmiina kassin mukana, resepti ja idea löytyy mukana tulevasta vihosta, annos on varmasti terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon sopiva, eikä kokkaaminen vie paljoa aikaa.

Valitsin tähän meidän perheillallisella Sannan ruokakassista löytyvän kahden päivän ohjeen, joka riitti hienosti ruokkimaan isomman porukan, vaikka kassi oli neljälle hengelle. Valmistettiin siis corn chowder -maissikeittoa pekonilla ja oli taas kerran sellaista ruokaa, mitä ei tulisi ehkä muuten kokeiltua, mutta nyt jää ruokalistalle. Todella helppo ja herkullinen ateria! Kuorittiin ja pilkottiin perunat ja sipuli, sitten ei ollutkaan kauheasti muuta kuin pieni odotus kasvisten kiehuessa. Lopussa surautin keiton soseeksi ja paistoin pekonit juuri täydellisen rapeiksi.

Tämän toisen kokeilun myötä pääsimme näkemään, että arkiruokailun pelastajan roolinsa lisäksi Sannan ruokakassi sopii täydellisesti tällaisiin pieniin irtiottoihin. Tämänhän voisi myös tilata ystävälle lahjaksi ja mennä sitten vielä vaikka mukaan ruoanlaittoavuksi! Tässä on lahjaidea, jota varmasti jokainen kotitalous arvostaa. Vieraiden kutsumiseenkin tulee todella matala kynnys, kun menu on valmiiksi suunniteltu, eikä ruoanlaitossa ole mitään ylimääräistä hommaa. Kaikenkaikkiaan sanoisin, että Sannan ruokakassi on ihan huippu konsepti, joka sopii erilaisten perheiden erilaisiin tarpeisiin ja arken pyörittämiseen tai sen rikastuttamiseen.

Viime postauksesta tuttuun tapaan minulla on nytkin teille alennuskoodi uusille tilaajille, jolla saatte 8 euron alennuksen Sannan ruokakassista! Koodi on MUTSISON8. Neljän hengen viiden päivän perhekassi maksaa normaalisti 95 euroa, mutta ensikertalaiset saavat sen 79 eurolla. Tästä sitten saa vielä sen 8 euron alennuksen, eli jos tilaat ensimmäistä kertaa, saat 95 euron kassin nyt 71 eurolla!  Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa kaikkiin kassivaihtoehtoihin.

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Samaa toivoisin minäkin. 🙂

Avatar

Edelliskerran, kun mainostit tätä kassia ja annoit alennuskoodin, niin tilasin kassin silloista koodia käyttäen. Eipä toiminyt koodi ja alennusta ei tullut 🙁

Avatar

Hei Emilia,
voisikohan postauksen alussa lukea että milloin kyse on yhteistyöpostauksesta, jotta lukija voisi halutessaan jättää kirjoituksen lukematta. Monilla bloggareilla tällainen käytäntö on ja mielestäni olisi kaikkien kannalta ihan reilua että yhetistyöpostaukset merkittäisiin selvästi. Kivaa keväänjatkoa sinulle ☀️

Avatar

Tätä kans toivoisin ! Nyt piti selata puolet postauksesta läpi, ennen kuin tämä yhteistyömerkintä näkyi :/

Avatar

Meille tulee Cittarin kauppakassa, jossa siis ihan itse täytyy valita tilattavat tuotteet. Tuota Sannan kauppakassia en olekaan käyttänyt, mielenkiintoinen konsepti, kun tulee resepti ja tuotteet mukana!
http://westendmum.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä