SUNNUNTAINA

Tältä näytti meidän sunnuntai! Blogi on ollut nyt erittäin hiljainen maaliskuussa, kun mulle kävi se äksidentti ja sen johdosta jäin ihan äärettömän jälkeen kouluhommissa, joten valitettavasti tässä nyt pysyykin tahti vähän hitaampana, sillä mulla on vielä palauttamatta osa tehtävistä, jotka piti palauttaa jo silloin, kun jouduin sairaalaan, ja sitten niiden lisäksi huhtikuussa on miljoona dedistä. Onneksi toukokuussa vähän rauhottuu ja kesäkuussa alkaa loma! Sitten saan keskittyä ihan vaan blogiin ja lapsiin, se todellakin tuntuu täydelliseltä lomalta 🙂 Vaikea keskittyä, kun ihailen tossa vieressä höpsöttäviä meidän perheen uusia lemmikkejä, joten jätän tämän tähän ja palailen, kun on paremmin asiaa ja aikaa, ihanaa viikkoa kaikille! Instassa on paljon kuvia meidän uusista perheenjäsenistä!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Ihania kuvia! 🙂 mistä lasten lenkkarit?

Avatar

Siis mä en kestä ku noi teijän lapset on niin sulosia ja oivoi, mulla myös paljo kouluhommia kasautunu päälle, ehkä me tosta kevätauringosta saadaa energiaa suoriutua niistä kaiken muun ohella onnea perheenjäsenistä ja ihanaa alkanutta kevättä Emilia!❤

Avatar

Voi, miten ihania kuvia! Ihan mahtavaa kuinka toisella on ihan taivaan siniset silmät ja toisella suklaanruskeat! Ovat he vaan söpöjä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä