RANKKA TIE PYSYVÄÄN MUUTOKSEEN

[mittaustagi]

Suurin osa varmasti muistaakin, että olen tässä nyt laihdutuksen sijaan pikkuhiljaa muuttanut elintapojani, tähtäimessä kokonaisvaltainen hyvinvointi, pysyvä painonpudotus ja ihan vaan terveellisempään elämäntyyliin vaihtaminen. Olen halunnut tehdä pieniä muutoksia vähän kerrallaan, jotta niiden pitäminen olisi helpompaa. Olen pudottanut kaksi kiloa, mikä ehkä tuntuu pieneltä, mutta kun tahti on hidas ja muutokset aitoja, voi paremmin luottaa siihen, että ne kilot ovat aidosti parempien elintapojen ansiota. Näissä muutoksissa on isossa osassa tietenkin ruokavalio ja siitä onkin nyt hyvä tilaisuus puhua vähän enemmän, kun olen mukana tässä Lifien ja Nutisalin kaupallisessa yhteistyössä.

Tekemäni muutokset eivät ole olleet kovin radikaaleja. En ole lopettanut herkuttelua, en voisi mitenkään elää ilman suklaata! Sen sijaan olen alkanut arkisin korvata suklaan ja muut herkut terveellisimmillä vaihtoehdoilla, jättäen herkuttelun viikonloppuun. Olen myös oppinut herkuttelemaan hyvällä omatunnolla, jolloin se suklaakin maistuu yhä vain paremmalta, kun siitä syömisestä nauttii ihan kokonaisvaltaisesti. Rehellisesti sanottuna herkkujen vähentäminen on ollut todella rankkaa, mutta onneksi olen löytänyt paljon uusia vaihtoehtoja arkiruokailuuni. Olen huomannut kaipaavani tiettyjä juttuja, että pystyn vastustamaan ajatusta lasten vanhojen karkkipussien jämien tonkimisesta.

Liikuntaa en harrasta enää väkisin, vaan olen opetellut nauttimaan siitä. Ainoat liikuntamuotoni ovatkin nyt olleet taannoisen twerkkauskurssin lisäksi uinti ja ratsastus. Uimassa olen käynyt Avan uimakoulun aikana ja ratsastaminen nyt vaan on maailman paras tapa treenata, koska olen löytänyt ihanan hevosen, jonka kanssa nautin ihan vaan jo pelkästä hengailustakin. Yritän olla ottamatta stressiä siitä, että pitäisi liikkua enemmän ja useammin. Olen huomannut, että kun en painosta itseäni liikkumaan, olen huomaamatta lisännyt liikuntaa pikkuhiljaa. Ja hiljaa hyvä tulee, kliseistä mutta totta. Ensi viikolla meillä on todella löysä kouluviikko (3 tuntia lähiopetusta, etätehtäviä toki on kyllä hirveästi), joten liikuntaa ajattelemattakaan otin sille viikolle kolme tallipäivää, koska nautin siitä. En ole viime kesän jälkeen kirjoittanut ylös mitään syömiäni kaloreita tai katsonut kelloa ratsastaessani, miettien kuinka paljon olen nyt kuluttanut. Teen vaan asioita, koska nautin niistä. Ja päivä päivältä tuntuu, että ensimmäistä kertaa elämässäni olen löytänyt sen tien pysyvään muutokseen.

 

Ruoka on tosiaan tietenkin iso osa elintapoja. Onnekseni minulla ei siinä ole ollut hirveästi muuttamista, sillä olen jo useamman vuoden syönyt todella terveellisesti. Ongelmani onkin ollut se, etten syö tarpeeksi RUOKAA, vaan korvaan sitä herkuilla, ja sitten epäsäännöllisen rytmin takia usein unohdan kokonaan syödä. Säännöllisen syömisen opettelu on yllättävän vaikeaa, kun siihen ei ole tottunut, mutta siinäkin olen parantanut huikeasti. Taannoin kun pidin PT:n kanssa ruokapäiväkirjaa, hän painotti minulle sitä, että vaikka ateriani ovat terveellisiä, ne kaipaisivat lisää proteiinia ja tärkeitä ravintoaineita ja suositteli pähkinöiden ja siementen lisäämistä aterioihin. Ja juuri sitä minä olen nyt tehnytkin todella paljon! Ja täytyy sanoa, että se on osaltaan auttanut pysymään mukana muutoksessa.

Pähkinät on niiiiiiiiiin hyviä. Pähkinäsekoitukset, noh, eivät aina niinkään hyviä. Mutta Nutisalin pähkinäsekoitukset on kyllä ihan huikeita! Nutisal kun käyttää pähkinöidensä valmistuksessa vertaansa vailla olevaa kuivapaahtomenetelmää, joka tekee Nutisalin pähkinöistä muita terveellisempiä ja herkullisempia. Kuivapaahto hyödyntää kaikki paahtamisen herkulliset edut, ilman lisättyä öljyä. Kuivapaahdon ansiosta pähkinät ovat erityisen rapeita ja maukkaita! Täydellinen valinta siis ihmiselle, joka tahtoo hyödyntää kaikki pähkinöiden terveysedut, ilman niiden mukana yleensä tulevia suola-sokeri-öljy -haittoja.

Nutisalilta on nyt tullut kaksi uutta mixiä salaatin ja jogurtin seuraksi. Nutisal Salad Mix Beetroot ja Nutisal Yogurt Mix Red Berries. Molemmat on tietenkin kuivapaahdettu, eikä kummassakaan ole lisättyä suolaa tai sokeria. Molemmissa on peräti 50% pähkinää ja Salad Mix on myös erinomainen proteiininlähde! Yleensä tällaisissa vastaavissa mixeissä on kyllä reippaasti niitä siemeniä ja muita oheisjuttuja, mutta pähkinän osuus jää pieneksi. Näissä pähkinät ovat kuitenkin pääosassa ja pussin kyljessä olevasta 50% nuts -tekstistä huolimatta pussin avatessa yllättyy pähkinän määrästä.

Nämä molemmat setit ovat ihan älyttömän hyviä, siis kaikki sopii vaan niin täydellisesti yhteen! Mulla on ollut tapana ottaa tällainen Yogurt Mix kouluun evääksi, sitten olen sieltä napostellut kaikki pähkinät ja marjat, ja seuraavalla kerralla jogurttia syödessä kaadan joukkoon pussin pohjalle jääneet siemenet, jotka ovat tuollaiseen sorminaposteluun vähän turhan pieniä. Olen kuivattujen marjojen kanssa vähän nirso, joten tämä oli iso positiivinen ylläri! En muuttaisi oikeasti näistä pusseista mitään. Tähän väliin on myös näin alan opiskelijana pakko mainita huikea graafinen suunnittelu. Noissa pusseissa on myös ihana tuntuma, kandee hypistellä kaupassa!

Näihin uutuuspusseihin tutustumisen myötä pähkinöistä ja siemenistä on tullut iso osa mun terveellistä ruokavaliota. Niin helppo tapa lisätä annoksiin makua ja ravintoaineita! Ruoanlaittokin on helpompaa, kun yhdestä pussista saa oikeasti makua samalla, kun saat yhden raaka-aineen lisää. Tulee täyttävämpääkin, ja ja ja ja. Kannattaa vaan ihan oikeasti kokeilla. Jos et vielä ole testannut Nutisalin kuivapaahdettuja pähkinöitä, nyt on aika! Huomaat kyllä eron. Erityisen valmistustavan lisäksi Nutisal on pähkinöiden laadusta ja mm kokokriteereistä tarkka, joten tiedät aina, mistä maksat!

Millaisissa tilanteissa te käyttäisitte Nutisal Salad Mixiä tai Yougurt Mixiä? Kerro kommenteissa ja olet mukana arvonnassa! Osallistujien kesken arvotaan 10 kpl tuotepaketteja, jotka sisältävät kumpaakin uutuusmixiä! Aikaa osallistua on 16.4. klo 20.00 asti. Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Kommentit

128 kommenttia
Avatar

Välipalana, salaatin kanssa, ruuan lisukkeena..:)

Avatar

Käyttäisin varmaan samalla tavalla kuin sinäkin: naposteluun ja välipalaksi sekä sitten aamupalalla jogurtin tai puuron kaverina.

Avatar

Reissuun lähtiessä, kun ei halua ottaa kotoa mukaan viittä eri pähkinäpussia!

Avatar

Sohvalla makaillessa ja sarjoja katellessa tollanen pähkinäpussi maistuis korvamaan herkut 😀

Avatar

Käyttäsin varmaan joka päivä! Tykkään et tavallisestaki salaatista saa vähän erilaisemman erilaisilla pähkinöillä. Ja nykysin oon aika huono syömään ennen aamuvuoroja (ennen ei ollu mitään ongelmaa), ainoo mikä menee on kaurajugu. Sen sekaan pähkinöitä nii pysys nälkä vähän pidempään poissa!

Avatar

Salaatin ja smoothien joukossa voisin kuvitella käyttäväni 🙂

Avatar

Aamupuuron sekaan ja mukaan työpaikalle välipalaksi.

Avatar

Elämäntapamuutos täälläkin meneillään ja sen myötä olen opetellut syömään pähkinöitä päivittäin (aiemmin en jostain syystä niistä pitänyt ollenkaan)! Niin helppo mukana kulkeva välipala, josta voi jakaa kavereillekin 🙂

Avatar

Laittaisin salaattiin tai napostelisin sellaisenaan:)

Avatar

Käyttäisin Saladmixiä salaateissa ja uunijuuresten kaverina sekä Yogurtmixiä rahkan ja jogurtin kanssa 🙂

Avatar

Miulla löytyy töistä aina tauoilla pikkunaposteltava joku pähkinä-rusina -sekoituspussi. Näitä voisi olla kiva kokeilla samaan!

Avatar

Aamupalalla jogurtin sekaan, nam! 🙂 Ja varmasti tuo salad mix toimisi hyvin salaatin seassa!

Avatar

Yogurtmix kouluun välipalaks:)

Avatar

Salaattiin, hedelmäsalaattiin, kasvissosekeittoon, smoothieen…

Avatar

Aamu- ja iltapalalla ehdottomasti sekä kesän lähestyessä salaatteihin!

Avatar

Olisipa mahtava päästä testaamaan! Itsekin olen yrittänyt olla pysyvässä elämäntapa muutoksessa ja näitä lähtisin testaamaan juurikin työpaikka lounaalla sekä kiireen keskellä kahden pienen lapsen kanssa. Itsellänikin on juuri se paha tapa että ensin saattaa päivän paastota ja illat sit mättää menemään juurikin kaikkea epäterveellistä.

Avatar

Tykkään ottaa evääksi kouluun pähkinöitä. Nämä olisivat kivaa vaihtelua.

Avatar

Laittaisin jugurtin tai puuron sekaan aamupalalla

Avatar

Pakko kokeilla! Naposteluun, salaattiin, jogurttiin.. myös ottaisin mukaan elokuvateatteriin, reissuun..

Avatar

Kotona! Salaatin ja jogurtin seassa

Avatar

Käyttäisin salaatissa, muuten vaan herkutellessa ja myös reissuun ois kätevää ottaa mukaan pussi! Ihana kuulla, että sä oot löytänyt tasasemman tien kohti kokonaisvaltasta hyvinvointia. Sun juttuja on niin kiva seurailla, sillä niihin on niin helppo samaistua! <3

Avatar

Jogurtin ja salaatin kanssa ainakin haluaisin testata.

Avatar

Aamupalalla laittaisin jugurtin sekaan!

Avatar

Naposteluun ja aamu ja iltapaloilla 🙂 sama homma unohtuu syödä kiireisessä lapsiperhearjessa. Tommosia pitää kyllä testata!

Avatar

Aamupalalle jogurtin kanssa ehdottomasti tota yogurt mixiä!! nam! 😀

Avatar

Söisin noita välipalaksi koulussa ja muissa menoissa!

Avatar

Käyttäisin ehdottomasti aamupalalle tuorepuuron sekaan tuomaan twistiä! Ja lisäksi myös makean himoon varmasti toimii yhtä hyvin! Olen itsekin hiukan alkanut katsomaan syömisiäni ja myös pyrkinyt jättämään herkut yhdelle päivälle viikonloppuun 😉 välipaloista ei siis olisi haittaa 🙂

Avatar

Ostaisin ehdottomasti molemmat pussit ja lisäilisin niistä pähkinöitä, siemeniä ja marjoja jokaiselle aterialle sen mukaan mikä mihinkin parhaiten sopii. Sen lisäksi voisi napostella aterioiden välissä jos siltä tuntuu 🙂

Avatar

Pähkinöistä ja siemenistä saa ihanan helposti energiaa kiireessä. Kätevä pitää valmiina laukussa ja napata sieltä tarpeen tullen. Koululaukkuun siis menisi.

Avatar

Käyttäisin varmasti salaattien ja jogurtin joukossa, pakko kokeilla kun olen kaivannut pähkinöitä jotka olisi paahdettu mutta ei suolattu

Avatar

Mulla on menossa ruokavalion puhdistaminen, ja nämä sopisi tähän loistavasti 🙂

Avatar

Laittaisin saladmixiä tietenkin salaattiin mutta myös sose/raakakeiton päälle. Yogurtmix taas sopisi hyvin jugurtin ja smoothien kaveriksi!

Avatar

Varmaan laittasin jugurtin sekaan tai sit ihan vaan sellasenaan popsisin 🙂

Avatar

Haluaisin ottaa uudeksi tavaksi syödä aamupalaksi jogurttipähkinä annoksen. Ja lounaaksi salaatin kaveriksi. 🙂

Avatar

Salattiin tai jogurttiin kaveriks. Rakastan pähkinöitä <3 Sit ihan vaan terveellisen iltanaposteluun !

Avatar

Joka päivä käyttäisin vaikkapa jugurttiin/mehukeittoon töissä sekä kotona. Mullakin meneillään elämäntapa muutos niin näitä mielelläni kokeilisin! Kommentoinkin viime vuonna sun blogin yhteen kisaan mun uuden vuoden tavoitteet ja mä oon myös tehnyt samalla tyylillä kuin sä, pikkuhiljaa muuttanut mun elintapoja ja tärkein tavoite on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ihan vaan terveellisempään elämäntyyliin tähtääminen. Oon itse tehnyt pieniä muutoksia aina vähän kerrallaan, jotta niiden pitäminen olisi helpompaa ja ei tulisi paluuta vanhaan! Mulla on toiminut tämä tyyli parhaiten kuin se, että olisi jollakin dieetillä ja olisi tiukat saliohjelmat!

Avatar

Salad mixiä voisi ehkä kokeilla vaikka aasialaisiin ruokiin. Yougurt mixiä luultavasti napostelisin sellaisenaan tai juuri jogurtin kanssa. Se voisi sopia myös esim brownieihin 😉

Avatar

Väli- ja iltapalalla 🙂

Avatar

Ihan varmasti kokeilisin ensimmäisenä nuita samoja asioita, mitä mainitsit! 🙂

Avatar

Ottaisin sen mukaan töihin ja ajaessa kotiin kourallinen pähkinöitä ja siemeniä toimisi välipalana. Käyttäisin myös salaatissa ja rahkasmoothiessa!

Avatar

Tykkään lisäillä pähkinöitä ja siemeniä puuroihin, jugurttiin ja wokkeihin joten niihin noi oliw kyllä käteviä! Ja helpottais kyllä, kun kaikki tulis samasta pussista 🙂

Avatar

Sellaisenaan naposteluun ja jogurtin kanssa.

Avatar

Käyttäisin rahkan sekaan, jugurttiin, salaattiin, puuroon… Nämä menee kyllä kokeiluun!

Avatar

Itsekin tässä elämän remppaa ruokailussa läpikäydessä polvileikkaukse jälkimainingeissa olisi opeteltava syömään oikein kun liikuntaa voi harrastaa vain tietyissä säännöissä. Nää olis niin kokeiltava!

Avatar

Mukana kivassa arvonnassa! Kokeilisin laittaa ainakin jogurttiin, salaattiin ja smoothieen, ja napostelisin myös ihan sellaisenaan 🙂

Avatar

Aamupalalla jugurtin sekaan ja välipalana suoraan pussista naposteltavaksi 🙂

Avatar

Sellaisenaan maistuisi, tai jogurttiin tai salaattiin kuten on markkinoitu käyttötarkoitus. Vaikuttaa ihan kiinnostavilta, ehkä tarttuu mukaan jos nään kaupassa noita.

Avatar

Itse yritän vastaavaa muutosta ja nämä olisivat varmasti herkullisia lisiä salaattiin, jugurttiin, rahkaan sekä puuroon. Onneksi markkinoilla on jo jonkin verran tuotteita, joihin ei ole lisätty sokeri tai suolaa. Näitä tuotteita en ole vielä kaupoista löytänyt, mutta testaukseen pääsevät varmasti. Kehitysehdoksena välipala versio, jota tulisi varmasti myös leikki-ikäisen kanssa käytettyä.

Avatar

Laittaisin pähkinöitä välipalalla rahkan sekaan sekä salaatteihin. Nam!

Avatar

Menisi varmasti loistavasti sellaisenaan tai maustamattoman jogurtin sekaan. Pähkinät on kyllä niin hyviä, mulla löytyy kaapista aina pähkinöitä ja niitä kyllä meneeki päivittäin!

Avatar

Jotenkin aina unohdan pähkinöiden olemassaolon vaikka ne ovatkin ihan loistava lisä juurikin salaattiin tai naposteltavaksi. 🙂 tykkään käyttää pähkinöitä myös turkkilaisen jugurtin kanssa, nam!

Avatar

Välipalaksi söisin ihan pelkästään.

Avatar

Käyttäisin aamupalalla jugurtin kanssa ja lounaalla salaatin kanssa 🙂

Avatar

Nam! Mä käyttäisin noita kreikkalaisen jogurtin kanssa. 🙂

Avatar

Jugurtin kanssa

Avatar

Laukkuun yllättävän reissunälän varalle. (Lue: söisin ne sieltä heti illalla kun tulee herkkuhammas)

Avatar

Salaattien joukossa tai välipalana! Hyvä lisä liikkujan ruokavalioon!

Avatar

Juuri niissä, mihin ne on ”tarkoitettu” eli salaateissa ja jogurtin kanssa 🙂

Avatar

Sellaisenaan välipalana töissä sekä salaatin taikka rahkan seassa kotona:)

Avatar

Aamupalalle Youghurt Mixiä ja välipalaksi/päivälliselle Salad Mixiä 🙂 Vaihtelua arkiruokaan

Avatar

Salaattiruokiin ja aamupalajogurttiin käyttäisin!

Avatar

Kahden pienen tytön äitinä tulee huolehdittua heidän syömisistä kyllä hyvin, mutta omat välillä unohtuu ja korvautuu, ylläriylläri suklaalla. Noita terveellisiä sekotuksia voisi koklaa tilalle, jos suklaan syönti edes vähän vähenisi. 🙂 🙂 🙂

Avatar

Auton hanskalokerossa pahan päivän varalle

Avatar

Antaisin kaverille lahjaksi, koska pähkinäallergia

Avatar

Oi että, täällä toinen pähkinöiden rakastaja! Näitä voi käyttää niin monipuolisesti etten edes kaikkea pysty luettelemaan tässä, mutta iltaisin jogurtin sekaan ja aamuisin puuroon. Viikonloppuna tekisin runsaan ja ruokaisan salaatin näiden kera. Naposteltavaksi mukaan töihin, ratsastuskisoihin ja koiran kanssa harrastuksiin! Pakko päästä jo pian maistamaan näitä uutuuksia! <3

Avatar

Käyttäisin kuten sinäkin =) apuna muutoksessa =) mukavaa kevättä!

Avatar

Varmasti tulis jogurtin sekaan sekä paljaaltaan napsittua. Myös smootieihin tulis varmasti laitettua 🙂

Avatar

Jogurtin seassa tai naposteluun sellaisenaan! 🙂

Avatar

Ihan välipalana varmasti maistuisivat! 🙂

Avatar

Jugurtin seassa välipalaksi tai iltapalaksi

Avatar

Raakaleivonnassa

Avatar

Välipalajugurtin joukkoon kaipaisin jotain uutta piristystä tuomaan makua ja oikeanlaista ravintosisältöä, joten mulla ainakin nuo päätyis jugun joukkoon.

Avatar

Rahkan tai puuron seassa olisi varmasti loistavia! Sopisivat varmastikin myös salaatin kaveriksi.

Avatar

Napostelussa käyttäisin! Samanlainen elämäntapamuutos käynnissä täällä ja herkkujen napostelu on pahin haaste tässä!

Avatar

Napostellessa, jugurtissa, salaatissa ja ihan vaan välipaloina 🙂

Avatar

Aamu puurossa ja sitten välipalana töissä.
Teen yötyötä, ja tavaksi on aina tullut ottaa mukaan prostkupatukka, pähkinöitä tai vaan baanani (y)

Avatar

söisin varmaan ihan sellasenaan 🙂

Avatar

Itse käyttäisin ainakin välipalana koulussa. Opiskelumotivaation löytäminen iltapäivällä on aina aika rankkaa, mutta hyvä välipala tsemppaa aina 🙂 Muuten maistattelisin näitä poikaystävälle kotona, jotta hänkin huomaisi miten hyviä pähkinät ja siemet ovat! 🙂

Avatar

Naposteluun, rahkan kaveriksi tai saldeen 🙂

Avatar

Kyllä tykkäisin lisätä mixiä salaattiin, kuten usein teenkin. Näitä lisäämällä salaattiin saa varmasti kivaa purutuntumaa.

Avatar

Naposteluun, jogurttiin sekä salaattiin ☺

Avatar

Käyttäisin noita varmastikin enimmäkseen salaateissa ja jogurtin tai smoothien lisänä mutta varmasti olisi myös kätevä välipala pelkästään nautittavaksi pitkien koulupäivien aikana. Kuulostaa kyllä niin hyvältä että pitää päästä testaamaan! 🙂

Avatar

Salad Mixiä ehdottomasti lounassalaateissa tuomaan juuri mainitsemiasi proteiineja ja hyviä rasvoja!
Red Berriesit sopisivat niin aamupuuroon ja -jogurttiin, mutta itse ottaisin ehdottomasti mukaan töihin!! Työskentelen leikkaussalissa, ja ennen toimenpiteitä pitää tankkaa nopeasti jotain täyttävää muttei väsyttävää. Lisäksi välipalan on oltava nopeasti syöty. Tämä tuote sopii joko tälläisenään tai esim rahkan seassa täydellisesti tähän tarkoitukseen!! 🙂

Avatar

Herkkujen korvikkeeksi ja salaattiin. Oon tosi huono syömään mitään salaatteja, joten tollanen valmis sekoitus ois hyvä. Ja iltapala rahkan kans myös!

Avatar

Olen erittäin huono syömään aamupalaa, etenkin mitään kiinteää. Aamupala koostuu siis pelkästä jugurtista, joka ei kyllä pidä nälkää kovin pitkään. Pähkinäsekoitusta jugurttiin lisäämällä saisi helposti upgradettua aamupalasta vähän ravinnerikkaampaa 🙂

Avatar

Salaattiin ja ihan sellaisenaan söisin 😛

Avatar

Käyttäisin naposteluun ja lisäisin myös jogurtiin 🙂

Avatar

Käyttäisin päivittäin ​osana terveellisempää ruokavaliota. Olisi ihanaa oppia vähentämään leivän syöntiä ja korvata esimerkiksi aamupalaleipä jogurtilla ja pähkinöillä+siemenillä! Aion ainakin kokeilla 🙂

Avatar

Jogurtin kanssa, salaatin kanssa tai naposteluun 🙂

Avatar

Ottaisin pussin leffanaposteltavaksi ja kokeilisin ehdottomasti myös luonnonjogurtin kanssa, nam!

Avatar

Jugurtin kanssa tavallisen myslin korvaajana, nam! Erityisen loistava tuote tällaiselle gluteeniherkälle, joka kuitenkin kaipaa jotain terveellistä tekstuuria ja makua perustylsän jugurtin sekaan 🙂

Avatar

Käyttäisin jogurtin ja rahan kanssa välipalana.

Avatar

Käyttäisin kreikkalaisen jugun kanssa aamu-, väli- ja iltapalana

Avatar

Ihan vaan jogurtin päällä tai naposteluun!

Avatar

Nutisal Yogurt Mixiä laittaisin ehdottomasti mun iltapuuron sekaan!

Avatar

Korvaisin epäterveelliset välipalat ja muut herkuttelut tällä! Nälän yllättäessä ei sitten sortuisi niihin suklaapatukoihin ja muihin.

Avatar

Välipalalla jogurtin kanssa 🙂

Avatar

Välipalalla söisin. 🙂

Avatar

Söisin jogurtin ja smoothien kanssa, sekä ihan sellaisenaan. (:

Avatar

Aamupalalla jogurtin kanssa ja töissä lounaalla salaatin lisukkeena.

Avatar

välipalana

Avatar

Välipalana. 🙂

Avatar

Tykkään pähkinöistä ihan valtavasti! Käyttäisin sekoituksia smoothiebowlien päällä sekä kiireisen päivän välipalana 🙂

Avatar

Jugurtin seassa ilta ja aamupalana ja välipalana joskus

Avatar

Aamupuuroon ja iltapalajogurttiin!

Avatar

Ostin alkuviikosta kokeeksi tuon YogurtMixin ja voin sanoa, että on aivan huippuhyvää! Parasta maustamattoman jogurtin kanssa. Täytyy käydä hakemassa testiin myös se SaladMix ja se tulee käyttöön erilaisten salaattien lisukkeena.

Avatar

Salaattiin ja marjojen + jugurtin kanssa 🙂

Avatar

aamupalalle ja iltanaposteluun!

Avatar

Salaatissa käyttäisin tai ihan vaan sellaisenaan. 🙂

Avatar

Söisin sellaisenaan tai maustamattoman jugurtin seassa.

Avatar

Onpa herkullista varmasti! Laittaisin rahkan ja salaatin joukkoon tai vain popsisin muuten:)

Avatar

Paistan oliiviöljyssä ja syön lounaaksi / päiväliseksi wokin, nuudeleiden tai kiinankaalin kanssa. 🙂

Avatar

Aamupalalla maustamattoman jogurtin kanssa.

Avatar

Salaateissa, leffaherkkuina ja muuten napostelussa. 🙂

Avatar

Aamulla ja illalla syön yleensä rahkaa marjoilla tai banaanilla, mutta välillä koukutan itseni mysliin, jotka yleisesti ovat todella sokeripitoisia. Joten pähkinösekoituksilla kokeilisin korvata myslin, jolloin saisin parempia rasvoja ja vaihtelua aamupalaan ilman mysliherkuttelua!

Avatar

Juuri salaattiin ja tuorepuuron kanssa!

Avatar

Lounas salaattia piristäisin tuolla salaatti mixillä 🙂 Toisi kivaa vaihtelua

Avatar

Salaatin sekaan tulisi varmasti useimmiten käytettyä. 🙂

Avatar

Naposteluun ja jos sitä pääsis myös kohti terveellisempää ruokavaliota 🙂

Avatar

Töihin vois ottaa välipalaks 🙂

Avatar

Käyttäisin Nutisal-pähkinäsekoituksia esim. koulussa/töissä välipalana tai ihan vaan kotona ruokailun yhteydessä, juuri esim. salaatin tai jugurtin joukossa. Pähkinät ovat suurta herkkua ja niitä terveellisiä versioita voisi syödä vaikka joka päivä 🙂

Avatar

Salaattiin ja rahkan sekaan. Väipalana ihan napostellen. 🙂

Avatar

Salaattiin ja jogurttiin 🙂

Avatar

Aamupuuron sekaan 🙂

Avatar

Käyttäisin aamupalaan ja välipalaksi.

Avatar

Oon syönyt näitä aika paljon töissä kun siellä ruuasta pitää saada aika paljon energiaa eikä silti jaksa niin valtavia annoksia syödä, nää on auttanut tässä hyvin. 🙂

Avatar

Jogurtin tai rahkan seassa 🙂

Avatar

Töissä iltapäivällä, kun tulee se hetki että meinaa väsymys iskeä ja kaipaisi jotain naposteltavaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä