KEVÄÄN ENSIMMÄISET

Lähdin tänään koulusta vähän aikaisemmin ja hain lapset päiväkodista heti päiväunien jälkeen. Ulkona oli niiiiiiin ihana keväinen aurinko, että lähdettiin koko perhe kauppatorille heti kun Topias pääsi töistä ja syötiin kevätkääryleitä ja kevään ensimmäiset ulkojätskit. Ihan parasta <3 Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Kommentit

5 kommenttia
Emilia Huttunen

Todellakin tuli hyvä mieli! <3 kiitos hirveästi kauniista sanoista, en oikein edes tiedä mitä sanoa! 🙂 Näitä ihania kommentteja ei todellakaan kannata ottaa itsestäänselvyytenä, vielä 5,5 vuoden jälkeenkin aina kun tulee tällainen kommentti, se on helpolla viikon kohokohta!

Avatar

Teidän lapset on kyllä kauniisti puettu.

Avatar

Eksyn blogiisi aina muutaman kuukauden välein ja aina ihailen, miten mielenkiintoisesti osaat kirjoittaa. Nyt myös harmistuin puolestasi, kun luin mitä kaikkea sinulle on tapahtunut viime aikoina! Ihan kamalaa! Olet kestänyt jo kyllä kaikkea ainakin 4 ihmisen edestä :(((

Osaat kyllä silti suhtautua hämmentävän hyvin elämään ja vaikutat todella vahvalta ihmiseltä 🙂 Blogisi on ehdottomasti paras blogi, jota olen lukenut. Niin aito, humoristinen ja syvällinen samaa aikaa. ^^ <3

Myötäelin myös sen paitaepisodin - ihan kamalaa! Tuohan on jokaisen painajainen 😀 Mutta onneksi tuollaiset unohtuvat ihan oikeasti pian. Voin kuvitella silti, kuinka paljon ahdisti 😀 Itsellä kerran google translator alkoi lukea ääneen rivoa viestiä poikaystävälle kesken luenon :'D Olin kääntämässä suomesta islanniksi ja totta kai se alkoi lukea sitä suomea, eikä islantia, jolloin kaikki ymmärsivät mistä oli kyse. Siinä nolona sitten puhuin päälle niin kovaa, ettei muille kuuluisi...... Kyllä mietin silloin, että nyt voisin kuolla tähän paikkaan 😀 Nohh... En ole varma kuuliko monet sitä, kun jotenkin se tilanne rauhoittui tosi nopeasti.

Luin myös tuon anoreksiatekstin. Ajattelin siksi linkata sinulle yhden bodypositive-ihmisen, joka on aivan ihana! Etenkin Meganin My story -videot ovat aivan ihania. Hän sairasti anoreksiaa ja parani siitä ja kirjoittaa nyt paljon siitä, kuinka kaikkien pitäisi hyväksyä oma kehonsa. Häneltä tulee myös nyt kirja 🙂 Itseäni on auttanut omissa vartalokompelkseissä Meganin ihana asenne ja kuvat.

https://www.instagram.com/bodyposipanda/

Ja niin. Olet kaunis juuri tuollaisena <3 Olisit kaunis myös 20 kiloa painavampana. Paino ja kauneus eivät korreloi keskenään. Tärkeintä on kuitenkin aina terve ruumis ja sisäinen kauneus.

Itse olen vihannut naamaani ja ruumistani koko elämäni ja vuosi vuodelta alan yhä enemmän tajuta, kuinka turhaa se on ollut. Me olemme kaikki hyviä ja ulkonäkö on oikeasti mitlei turhin piirre ihmisessä. Mutta joo, se on usein vaikea muistaa.

Ihanaa vuotta sinulle 🙂

Avatar

Oi kuullostat sinäkin nn ihanalta tsemppaajalta! Mulle tuli hyvä mieli sun viestistäsi Emilialle, voin vain kuvitella kuinka hyvä fiilis hänelle tulee tästä! 🙂

Avatar

Samoin tuli minullekin hyvä mieli, vaikka kommentti ei itselleni ollutkaan kohdistettu! Ihanaa, että joku tällaisia jakaa, sillä tämäkin saa varmasti useamman ihmisen kuin vain kommentin jättäjän ja vastaanottajan hyvälle mielelle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä