GRAAFINEN SUUNNITTELU

Kirjoitustehtävien vastapainoksi vähän graafista suunnittelua! Tässä on meidän ensimmäinen grasuhomma. Grasun opintojakson tehtävänä oli pareittain suunnitella yritysidea ja toteuttaa sille yritykselle graafinen ohjeistus, kaikki tarpeelliset visut, sekä vähän toimintasuunnitelmaa sun muuta. Me suunniteltiin parini kanssa tällainen vanhemmille suunnattu kahvila nimeltään Äitee.

Tätä oli tosi hauska tehdä ja saatiin kyllä monenmonta tuntia kulutettua Illustratorin parissa, kun väännettiin kaikkea graafista matskua ja tuskailtiin ongelmien kanssa. Mutta tekemällä oppii ja näin laajan tehtävän kanssa todellakin oppi paljon! Vaikka ajattelin ensin, että grasu ei ole todellakaan mun juttu, olen alkanut tekemään näitä hommia ihan huviksenikin omalla ajalla, ja olen tajunnut tykkääväni hirveästi graafikon hommista. On se proikkari kyllä silti mun juttu, mutta on kiva tietää, että tykkään kuitenkin vähän kaikesta, sillä varmasti tulevaisuudessa siitä on hyötyä, että kaikki osa-alueet kiinnostaa ja haluan kehittyä niissä. Graafinen suunnittelu on kyllä kivaa! Ja sitä ollaan päästy enemmänkin tekemään mm. markkinointiviestinnässä. Toivottavasti huomenna alkavassa luovan suunnittelutiimin jaksossa sitä tulee käytyä läpi myös!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä