KOULUHOMMIA ESILLÄ

Noniin, nyt olen luvatusti laittanut vähän koulutehtäviä esille! Valitsin tällaisia lyhyempiä juttuja, koska pitkien esseetehtävien kopioiminen menee vähän turhan vaikealukuiseksi. Etenkin, kun lainsäädäntö ja etiikka ei ole mikään mielenkiintoisin aihe, eivätkä kaikki varmastikaan halua myöskään lukea näkemystäni YLE-Sipilä -kohusta. Mutta nyt täällä on tällaisia kevyempiä tehtäviä näytillä, niin pääsette vähän kurkkimaan, mitä kaikkea kivaa me siellä koulussa tehdään! Eniten on nyt noita kirjoitustehtäviä. En halunnut pommittaa teitä joka päivä tehtävilläni, joten tein tämän nyt niin, että julkaisen Facebookkiin vain tämän postauksen. Ne koulutehtävät löytyvät kaikki omista postauksistaan, eli jos nyt lähdet tuosta painamaan tuota edellinen postaus -nappia, pääset aina seuraavaan tehtävään. Niitä löytyy nyt hurjat yhdeksän kappaletta! Eli ei muuta kuin hiirellä klikkailemaan, jos koulujutut kiinnostaa! Ja jos minä nyt arvioin väärin ja tahtoisitte kuitenkin lukea niitä raskaampia tehtäviä niin saa kommentoida! Voin toki joitain haastavampiakin juttuja laittaa esille.

On kyllä niin hullua, että haalarikansan lempiviikko on jo käynnissä ja pian koulu onkin ohi. Voi vitsi.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Niin ja onko hääjuttuja lähiaikoina tulossa? 🙂 Olisi kiva kuulla senkin edistymisestä ja suunnitelmista

Avatar

Musta oli ainakin tosi kiva nähdä sun koulujuttuja kun aiheet on niin mielenkiitosia, ei haittaa vaikka tulis jotain haastavampiakin 🙂 Nuo luovuudenherättely tehtävät oli tosi kivoja, vois kokeilla itsekin joskus vastaavia. Kiinnostaisi kyllä muutenkin kuulla lisää noista sun opinnoista, vaikuttaa tosi mielenkiintoselta 🙂
Itsellä tulossa syksyllä kans koulussa mm. luovaa kirjoittamista ja graafista suunnittelua (opiskelen tradenomiksi, suuntautumisena mainonta ja yritysviestintä), en malttaisi odottaa! 😀

Avatar

Pakko sanoa että itse en tykännyt lukea noita irrallisia koulutehtäviä. Kaipaisin enemmän arkisia juttuja sun elämästä, perheestä, yms 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä