RAKKAUSKIRJE

TämäKIN tehtävä on luovan kirjoittamisen satoa. Yksi saamistamme tehtävistä oli kirjoittaa toiselle luokkakaverille rakkauskirje. Sellainen aivan totaalisen överi kioskikirjallisuutta vastaava superimelä rakkauskirje. Piti oikein irrotella ja pitää hauskaa sen kirjeen kanssa, ja sitä tämä tehtävä kyllä todellakin oli. Alkuun tuntui tosi vaikealta vaan päästellä menemään, mutta voi vitsi, sitten kun pääsi vauhtiin niin olisi tehnyt mieli kirjoittaa pidempikin kirje. Mitäs tykkäätte? Aika tasokasta settiä tulossa 😀

 

Voi rakas Eetu.

E, niin kuin esteettinen. Toinen E, koska erotiikkaa mahtuu aina mukaan. T, niin kuin tajunnanräjäyttävä. U, niin kuin uljas. Mitä antaisinkaan, jotta saisin juuri nyt hitaasti juoksuttaa sormiani läpi pehmeiden kiharoittesi, jotka loistavat punaisina kuin tuli, joka sisälläni roihuaa. Yksikään henkäyksesi ei jää minulta laskematta, yksikään sipaisu huomaamatta.

Jokainen suustasi tuleva sana on kuin happea, jota tarvitsen elääkseni. Hymysi ovat aurinko, joka saa minut selviämään synkästä talvesta. En voi olla nostamatta kasvojani kohti aurinkoa! Sen valoa ja lämpöä kohti hakeutuu automaattisesti, se on vääjäämätöntä. Läsnäolosi on elämän nektaria, jota ahmin kyltymättömästi. Haluan nähdä sinut päivittäin, kuten aavikolle eksynyt mies tahtoo nähdä keitaan.

Jokainen ajatuksesi on musiikkia. Kaunista taidetta, jota kaikki eivät ymmärrä. Silloinkin kun olet hiljaa, olet minulle aina viisauden kuva. Jokainen ideasi on kultaakin kalliimpaa, jokainen ele timanttikaivos. Talletan jokaisen sanasi pääni sisään.

Mitä antaisinkaan, jotta olisit minun. Eetu, Eetu! Ole minun.

Sinua rakkaudella ja huomionosoituksilla suihkuttaen,
Emilia

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä