VIHAMIEHIÄ JA LUOMURUOKIA

Asiakirjoittamisen opintojaksolla sitten taas opeteltiin kuvailemaan asioita! Tässä tehtävässä oli neljä erilaista otsikkoa, joihin liittyen piti kuvailla. Ja minähän kuvailin. Tämä tehtävä on syksyltä.

Luomuihmisen jääkaappi

Luomuihmisen energiaa säästävä jääkaappi sisältää luomuporkkanoita, luomuperunoita, luomubataatteja, luomusipulia, luomupunajuurta, luomusalaattia, luomutomaatteja, luomukurkkua, luomunaudanlihaa, luomukananmunia, luomuvoita, luomumaitoa, luomuappelsiinimehua, luomupurjoa, luomukikherneitä, luomujuustoa, luomukalkkunaa, luomuchiasiemeniä, luomuraakasuklaata ja energiansäästölampun. Jääkaapista löytyy myös paljon itsetehtyjä luomumössöjä, joista on vaikea sanoa, mitä ne oikeasti ovat, tai mitä niiden on tarkoitus olla.

Ateriasuunnitelma pahimmalle vihamiehelle

Aamiainen

Kulhollinen luonnonjogurttia, 2 desilitraa vehnäleseitä ja kourallinen tyrnimarjoja

Lounas

Peuranmaksaa punaviinikastikkeessa pitkäjyväisellä riisillä

Välipala

Kokonainen avokado

Päivällinen

Kaalikääryleitä ja suolakurkkua. Paljon paljon suolakurkkua.

Iltapala

Jos vielä tämän päivän kattauksen jälkeen oikeasti pystyt syömään jotain, syö lisää avokadoja.

Tyhjänpäiväisen ihmisen tavarat

Tyhjänpäiväisen ihmisen tunnistaa helposti tämän omankin ympäristön ulkopuolella. Tällainen paljastava tunnusmerkki voi olla esimerkiksi mikä tahansa Donald Trumpin vaalikampanjaan liittyvä materiaali, ellei sen käyttö ole selkeästi ironista. Tämän lisäksi tyhjänpäiväisen ihmisen paljastaviin tavaroihin voi kuulua Iphone 7, koriste-esineet, tyhjät valokuvakehykset, leipäkone, varanapit, peruskoulun aikaiset vaatteet, onnittelukortit ja kutsut, erilaiset magneetit esillä jääkaapin ovessa, vanhat kalenterit, mainosmukit, vanhat leffaliput, vanhat lehdet, sukille tarkoitetut klipsit, jotka pitävät parit yhdessä, kaikenlaiset jämäpullot, lukuisat kanta-asiakaskortit ja yksittäispakatut mausteet.

Lottovoittajan koti rahanjaon jälkeen

Rahanjaon jälkeen tuoreen lottovoittajan kodista löytyy tietenkin iPhone 7, joka tosin pysyy visusti taskussa piilossa kateellisten katseilta. Ovelle vilkuillessa näkyy avainkaapin ovessa uuden BMW:n avaimenperä, jossa ei näy yhtäkään sormenjälkeä, koska kädet suojataan hattuhyllyssä roikkuvilla nahkaisilla ajohanskoilla. Hattuhyllyn alapuolella olevalla tasolla näkyy passi ja lentolippu Havaijille. Samsoniten laukkusarja odottaa ovensuussa kantajaansa. Louis Vuittonin Neverfull on täytetty merkkilompakolla ja toinen toistaan kalliimmalla kosmetiikalla. Vilpittömiä onnittelijoita ei kodista löydy yhtäkään.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä