TAITTEESSA -VIDEOPROJEKTI

Olin tässä alkuvuodesta mukana Taitteessa -nimisessä projektissa, jossa muutama Taideakatemian opiskelija kuvasi opiskelija-arkeaan AMK:in markkinointimateriaalia varten. Tässähän ollaan nyt melkein mainoskasvoja 😉

Näistä meidän kuvaamista pätkistä Taitteessa -tiimin editoijat sitten koostivat tällaisia 1,5 minuutin pätkiä, joita on kevään aikana julkaistu kerran viikossa. Pätkiä on yhteensä neljä ja niistä tulee selkäesti se mun oma blogistakin tuttu tyyli esiin, jonkun muun editoimana vaan! Videoissa on myös tekstitykset, mikä on kyllä nykypäivänä tosi tärkeää.

Huomaa kyllä tällaisissa videojutuissa ison eron siihen, miten nämä ja esimerkiksi tv-ohjelmat on editoitu. Siinä missä telkkarissa ollessani jokaisesta pätkästä on haettu mahdollisimman paljon draamaa ja yritetty saada leikkaamalla sanoistani irti jotain ihan muuta kuin mitä olen tarkoittanut, tässä projektissa editointivaiheessa on selkeästi yritetty vaan korostaa sitä kaikkien niiden kymmenien videoiden yhteistä fiilistä ja sanomaa, niin että se menisi perille vielä paremmin kuin itse kuvatessa osasin ajatella.

Taideakatemiassa on kyllä ihanaa opiskella, kun saa olla aina niin lahjakkaiden ihmisten ympäröimänä ja vastaan tulee toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja. Tässä alla on upotettuna kaikki minun videoni, ja Taitteessa -kanavalta löytyy myös muiden videot. Katsokaa, katsokaa! 😉 Omissa videoissani on koulua, kotia, lapsia, biletystä ja häitä, joten jokaiselle jotakin! Ja kun puhutaan YouTubesta, niin seuraattehan jo minun kanavaani?

Löytyykö täältä ketään, joka on kiinnostunut Taideakatemiassa opiskelusta, tai jopa hakee sinne opiskelemaan? Jos on jotain kysyttävää niin autan mielelläni parhaani mukaan!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Näitä oli tosi kiva kattoa mutta vähän häiritsi ku sun ääni oli niin hiljanen et joutu laittaa äänet täysille sekä koneesta että youtubesta, mut sit musiikit oli paljon kovemmalla että joutu taas säätää ääntä

Avatar

Ei vitsi mun piti vaan äkkiä vilkaista, mut oli niin hyviä et katoin kaikki! 😀 Tosi mielenkiintoista lukea ja katsoa sun koulujuttuja!

Avatar

Tosi kivat videot, susta tuli lukijalle ihan uusi puoli esiin, oot tuollainen eläväisen ihanainen! Ja voi miten söpikset noi sun tytöt on 🙂

Hyvä te, jatkakaa samaan malliin vaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä