AURINGONLASKUN AIKAAN

[mittaustagi]

Kun olohuone kylpee auringonlaskun punertavassa valossa, sitä haaveilee siirtävänsä kylpyammeen olkkarin ikkunan eteen. Kuinka ihanaa olisikaan kylpeä siinä auringon lämmittäessä, katsella auringonlaskua ja nauttia olosta. Ei ehkä kovin käytännöllinen idea, mutta ainakin sitä omaa rentouttavaa suihkuhetkeä voi laajentaa kylpyläfiiliksiin nauttimalla olohuoneessa jokaisesta ilta-auringon säteestä samalla ihoa huumaavilla tuoksuilla kosteuttaen. Huumaavat tuoksut tarjoaa Dove Nourishing Secrets, jonka kaupallisessa kampanjassa olen mukana.

Doven Nourishing Secrets –tuotesarja on saanut inspiraationsa ihanista, erilaisista naisista ympäri maailman. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja jo kautta aikojen vallinneista eri maiden naisten kauneusrituaaleista. Rituaaleista, joihin on käytetty tuotteiden sisältämiä luonnon ainesosia. Japani, Ranska, KeskiAmerikka, Afrikka ja Intia ovat edustettuina näissä huolella valmistetuissa monipuolisissa tuotteissa.

Tämän ihanan tuoteperheen sisältä löytyy vielä neljä erilaista sarjaa:

Japanilaisista perinteistä inspiraationsa saanut lootuskukkaa ja riisivettä sisältävä Glowing Ritual. Tämä on näistä tuoksuista makein!

Intialaisten naisten rituaaleista inspiroitunut Restoring Ritual, joka huumaa kookosöljyn ja mantelimaidon tuoksulla. Siis tämä on ihan huippu, tämä kosteusvoide tuoksuu lomalta ja kesältä ja rannalta ja rennolta ololta ja tahtoisin vain sulkea silmäni ja hengittää tätä tuoksua ja kuvitella olevani hiekkarannalla rentoutumassa. Ihana!

Invigorating Ritual avokadoöljyä ja kehäkukkauutetta sisältävät tuotteet ovat sitten taas Keski-Amerikan naisten kauneusrituaalien inspiroimia. Tämä tuoksu yllätti raikkaudellaan! Aivan ihana!

Thickening Ritual laventelin ja rosmariinin tuoksuiset tuotteet ovat vaan täydellisen rentouttavia ja ihanan luonnollisia. Nämä vaikutteet ovat Ranskasta lähtöisin.

Olen käyttänyt näitä Doven tuotteita nyt jo useamman viikon ja olen tykännyt niistä ihan hirveästi! Nautin tällaisesta luonnollisemmalta tuoksumaailmasta, joten tuotteet ovat minulle juuri sopivia. Lempparituoksuja tulee aina oikein hengiteltyä syvään ja suihkussa päänahkaa hieroessa sulkee väkisinkin silmät ja nauttii laventelishampoon rentouttavasta tuoksusta ja avokadoöljyn pehmeästi tunteesta iholla. Tuntuu, että näissä tuotteissa on jotenkin yhdistetty tosi vahvasti luonnollista väri- ja tuoksumaailmaa lempeään tehokkuuteen ja lopputulos on nappiosuma.

Doven aiemmassa kehuhaastessa jo puhuinkin siitä, kuinka mielellään teen Doven kanssa yhteistyötä, kun Real Beauty -filosofia on aina ollut minulle sellainen ihailun kohde. Nämä Nourishing Seacrets -tuotteet todellakin istuvat myös Doven filosofiaan täydellisesti ja tuotesarja on ihan kokonaisuudessaan täydellisen onnistunut.

Tällaisia ihania tuoksuja, onnistuneita tuotteita ja rauhallisia suihkuhetkiä alkaa arvostaa ihan eri tavalla vanhempana. Suihkussa tai kylvyssä käyminen on se yksi hetki, kun ei oikeasti voi samalla tehdä mitään muuta, niin haluan todellakin ottaa siitä kaiken hyödyn irti. Tunnustan, että kiinteän vesimaksun myötä olen tottunut viettämään suihkussa pitkiä aikoja kerralla ja Topias tulee joskus tunnin kohdalla sitten aina koputtelemaan, että ajattelinko joskus tulla pois sieltä suihkusta. On vaan niin ihanaa huolella pestä hiukset ihan omassa tahdissa, helliä ihoa samettisilla tuotteilla ja nauttia siitä höyryn mukana nousevasta tuoksusta.

Ainakin siihen asti, että joku tulee häätämään minut ulos yhdestä lempparipaikastani.

Mutta hei, näitä ihania tuoksuja, tuntumia ja fiiliksiä kehuttuani joku teistäkin pääsee kokeilemaan, kuinka silkinpehmeät hiukset, kosteutettu iho ja hyvä mieli näillä tuotteilla syntyy! Ja loput voi sitten tietenkin suunnata kaupassa sinne hyllyille vilkuilemaan 😉 Tällä kertaa tämän tuoteperheen arvonta tulee Instagramiin, eli nyt kannattaa viimeistään seurata @mutsisonblogi -tiliäni, niin pääset osallistumaan tänään tämän ihanan tuotepaketin arvontaan!

Yhteistyössä Lifie ja Dove

Kommentit

4 kommenttia
Emilia Huttunen

Pidän tämän mielessä, kiitos toiveesta! 🙂

Avatar

Heips! Olisi kiva jos merkkaisit selkeästi ja heti alkuun jos teksti on tehty yhteistyönä niin kuin muillakin bloggaajilla on tapana. Nyt kuvat kyllä kertoivat heti, mutta aina näin ei ole. Pieni vaiva mutta sitten lukialle ei tule ”huijattua oloa”. 🙂

Emilia Huttunen

Jokainen kaupallinen yhteistyöni on selkeästi merkitty. Tekstin ensimmäinen kappale kertoo AINA kaupallisuudesta. Tämän lisäksi postauksen lopussa on vielä mainita yhteistyöstä. Sen lisäksi, että postaus kokonaisuutena on selkeästi yhteistyö.

Henkilökohtaisesti minua vähän ärsyttää tämä kaupallisuuden arvostelu ja ”huijaussyytökset”. Se kun ei kuitenkaan ole keneltäkään pois, että bloggaajat luovat kaupallista sisältöä. Päinvastoin, jos kaupallista sisältöä ei ole, en voi enää tehdä blogia työkseni, eikä minulla silloin olisi aikaa kirjoittaa sitä lainkaan. Kaupallisten postausta ansiosta ammattibloggaajien blogit ovat olemassa.

Toistan, että blogissani, kuten kaikissa Indieplacen blogeissa, on tarkat säännöt kaupallisuuden läpinäkyvyydestä. Jos se ei ole käynyt alusta asti selväksi postausta lukiessa, on se varmaan luettu melko huolimattomasti. 🙂

Avatar

Olis kiva jos tekisit pitkästä aikaa kysymyspostauksen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä