KUN KESÄ TULEE KYLÄÄN (ja tuo messissä huikean alekoodin)

[mittaustagi]

Tämä postaus on osa kaupallista yhteistyötä Reiman kanssa. Lue loppuun ja hyödynnä huikea alemahis minun nimipäiväni kunniaksi!

Aurinko paistaa, ötökät pörrää, lapset leikkivät ja ilma on lämmin. Se on kuulkaas viittä vaille kesä! Tämä yhtälö kuulostaa aika unelmalta, mutta kesän myötä tulee myös niitä haittojakin. Okei, tuo ötökkäosuus oli jo haitta, yökyök, mutta sitten on myös sellaisia haittoja näiden kuvien idylliseen tunnelmaan kuin hikoilu, uv-säteily ja jatkuva rasvaaminen. Tämä perinteinen laitetaan aurinkorasvaa – ai sä hikoilit sen pois, laitetaan lisää – ai sun vaatteet on hiestä märät, vaihdetaan ne – ai kato rasvaakin tarvii taas lisää -rumba kun ei ole erityisen nautinnollinen vanhempana, joka tahtoisi kesällä vain nauttia olostaan lasten kanssa. Onneksi nykyään pienillä valinnoilla voi näitä tulevia kesäpäiviäkin helpottaa. Ei siinä, tottakai siitä kesästä nauttii joka tapauksessa, mutta onhan se nyt erityisen kivaa, jos lapsen on hyvä olla, ja äiti voi luottaa siihen, että se hyvä olo on myös turvallista!

Heti tähän alkuun voisin kertoa, että meidän lapsilla on näissä kuvissa päällä Tropical -hatut, Haaksi -housut, sekä Foili– ja Bacio -paidat. Näillä vaatteilla on yhteistä se, että ne on valmistettu kevyestä ja hengittävästä play jersey -materiaalista, ja niissä on vähintään 40+ uv-suoja. Tropical -hatuissa suoja on 50+. Play jersey on kyllä mahtava materiaali, jota meillä on käytetty paljon. Se sopii täydellisesti ihan sisävaatteeksi, urheiluvaatteeksi ja ulkovaatteeksi kesällä.

Reiman kesävaatteet ovat meille helppo valinta, sillä ajattelemalla näitä hankintoja helpotetaan paljon kesän viettämistä. Hengittävä materiaalia antaa lasten ihon pysyä kuivana kuumallakin säällä, sillä play jersey kuivuu nopeasti, eikä kerää hikeä. Lisäksi siinä on uv-suoja, joten kokovartaloaurinkorasvakerros ei ole pakollinen huvi ulos lähtiessä. On jotenkin pelottavaa ajatella lasten herkkää ihoa ilman asianmukaista suojaa, ja minä ainakin paljon mieluummin suojelen heitä myös kunnon vaatteilla.

Uima-asuina meillä on tänäkin kesänä Reiman ihanat uv-haalarit, jotka pitävät vesileikeissäkin lapset aina suojassa. Kertaakaan ei kumpikaan lapsi palanut Kreikan reissussa, eikä jouduttu koko ajan rasvaamaan hulluna, kun oli sielläkin suoja kunnossa vaatteiden kautta!

Meidän lapset ovat ulkona tosi aktiivisia liikkujia ja Reiman ”Growing up outdoors” -sanoma tukee heitä täydellisesti. Meillä tunnetusti on paljon Reimaa, ja lasten on aina ollut niiiiiin hyvä liikkua Reiman vaatteissa läpi vuoden, että puhun edelleen todella vahvasti tämän kotimaisen merkin puolesta. On tosi tärkeää, että sekä toppa- että välikausivaatteet mahdollistavat monipuolisen liikkumisen, mutta täytyy muistaa myös kesä. Monesti kesä on sellainen ”unohdetaan kaikki ulkovaatteet” -kausi, mutta todellisuudessa etenkin jatkuvasti pahenevan uv-säteilyn takia kesällä pitäisi vaatteisiin kiinnittää vieläkin enemmän huomiota. Puhumattakaan siitä, että kesävaatteet eivät ole kovin mukavat ja aktiivista leikkiä tukevat, jos ne liimautuvat ihoon ja muodostavat oudon tahnakerroksen yhdessä aurinkorasvan kanssa.

Vaatteiden ulkopuolelta esiin jäävä iho on tietenkin tärkeää sitten suojata sillä aurinkorasvalla. Erityisen herkkiä ovat yleensä lapsen kasvot, niska ja hartiat, jotka kaipaavat rasvan lisäksi muutakin suojaa. Meillä onkin tähän täydellinen ratkaisu nimeltä Tropical. Ostin viime kesänä lapsille heidän ensimmäiset Tropical -hattunsa ja ne olivat niin valtava hitti, että olen suositellut niitä taas jokaiselle, joka miettii kesän hattuostoksia. Tropical suojaa uv-säteilyltä, mutta lisäksi se suojaa todella laajaa aluetta, sillä sen loistavasti suunniteltu lieri varjostaa mukavasti arimpia alueita. Se on myös äärimmäisen mukava ja helppokäyttöinen! Ei hiosta tai hankaa.

Hatun kanssa voi uida, sillä se myös kuivuu todella hyvin, ja oikeastaan lämpimällä säällä märkä hattu antaa kivan raikkaan fiiliksen! Meillä oli viime kesälle ja Kreikan reissulle vaikka mitä lippiksiä, mutta todellisuudessa käytettiin koko ajan vaan näitä hattuja. Lapsilla on viime kesältä ne ostamani pinkki ja sininen hattu, jotka saavat nyt olla heidän arkihattunsa, kun taas näitä valkoisia sitten pidän ehkä enemmänkin kaupungilla yms. Toisaalta näitä ei kyllä tarvitse onneksi mitenkään varoa, sillä hatun voi huoletta heittää pesukoneeseen vaikka joka päivä, eikä se mene miksikään. Lapset ovat Tropical -hattujensa kanssa kantaneet hiekkaa, uineet meressä, uineet kloorivedessä, tehneet kuperkeikkoja ruoholla ja vaikka mitä, jonka jälkeen olen aina pessyt hatut, mutta ne ovat edelleen loistavassa kunnossa.

Katsokaa nyt näitä kahta, kuinka onnellisia he on heidän uusista kesävaatteista ja siitä, että loma lähestyy! En kestä! Viime vuoden vaatteista on iso osa auttamatta jäänyt pieneksi, joten sääennusteen lukemien noustessa yli kahteenkymppiin lähipäivinä on nyt korkea aika varustautua kesään ja turvallisempaan ulkoiluun. Ja onneksi nyt on vihdoin koittanut se hetki, jota olen odottanut jo useamman viikon! Nimittäin minun huomisen nimipäiväni kunniaksi (joka on muuten myös isäni syntymäpäivä, hyvää synttäriä isi!) Reima järjestää verkkokaupassaan tällaisen ”Emilian Yön”, jonka aikana saatte kaikista normaalihintaisista vaatteista 20% alennusta! Ja jee, luvassa on myös ilmainen toimitus! Alennuksen ja ilmaisen toimituksen saat, kun kassalla lisäät koodin EMILIA2017. Alennus on voimassa 19.5. klo 23.59 asti. Lisäksi Reimalla on meneillään varastontyhjennys, joten samalla kannattaa vilkaista sitä.

Minä ainakin aion hyödyntää tämän alennuksen ja tilata nyt ihania uusia kesävaatteita, mutta harkitsen myös syksyyn varustautumista, on nimittäin sen verran hyvä alennus! Erityisesti nyt houkuttaa nuo täysin pitkähihaiset ja -lahkeiset uima-asut, sillä siinä olisi kirjaimellisesti koko lapsi täydellisen suojattu seuraavalla etelänmatkalla. Ava tarvitsee myös syksyllä uudet kengät, joten harkitsen nyt noita uusia konepestäviä Wettereitä, kuulostaa ihanan helpolta! Wettereissä varmasti kuitenkin pysytään, koska ne ovat sopineet kummallekin lapselle täydellisesti jo muutaman vuoden. Ainiin ja Nomppu tarvitsee syksylle ulkohousut, mutta muuten meillä sitten onkin vaateasiat kunnossa, kun yritän juuri suunnitella aina ajoissa ja ajoittaa hankinnat alennuksiin! Jeejee! Ai että kun tulee hyvä fiilis kun saa höpötellä kesästä ja vaatteista ja lapsista! Toivotan teille kaikille nyt aivan ihanaa aurinkoista loppuviikkoa ja edullisia shoppailuhetkiä Reiman verkkokaupassa!

Kommentit

8 kommenttia
Emilia Huttunen

Hmm, mä en itseasiassa tiedä, minkä kokoiset päät meidän lapsilla on 😀 Mutta meillä on ollut toi isoin koko jo viime vuonna, ja sama koko taas tänä vuonna. Tossa on niin hyvä toi kiinnitys, että mieluummin ottaisin itse isompaa, niin menee sitten myös pidempään 🙂 Meidän lapsilla on siis aika iso päänympärys, että täytyy kaikesta aina ottaa isoja kokoja, loppuu pian koot kesken 😀 Mulla ja Topiaksella on molemmilla ollut vauvasta asti isot päät, periytyvä homma 😉

Avatar

Ihana hyvän mielen postaus!
Lapset näyttää niin onnelliselta ja sinä kuulostat tekstin läpi niin pirtsakalta, oikein mukavaa kesää teidän poppoolle 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos, ihanaa kesää sullekin! <3 Kieltämättä kyllä koko perhe ollaan kiireestä huolimatta erittäin onnellisia! 🙂

Avatar

Öö, ei tänään oo sun nimipäivä?

Avatar

Emilia puhuikin huomisesta 19.5.

Avatar

Luitko postausta 😀 ? Huomisen nimipäivän ja tänään 19.5 on hänen nimipäivä, kuten myös mulla nimipäivä 🙂

Emilia Huttunen

Juu 19.5. on nimipäivä 🙂

Avatar

Onko nuo Reiman hatut pientä vai reilua mitoitusta? Monesti kaikki lakit pieniä jos ottaa ”oikean” koon ja saisi olla monta kokoa suurempi kuitenkin.. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä