HATUNTEKIJÄ

Meillä on työhuoneessa upea uusi katseenkiinnittäjä, sillä Topiaksen mummin vanha ompelukone sai meiltä uuden kodin. Eikö ole huikea!

Mummi oli aikoinaan hatuntekijä, ja tuntuu hurjalta ajatella, mitä kaikkea tämä ompelukone on nähnyt. Mukaan otettiin tuo ihana koristeellinen ompelutarvikelaatikko, joka saa pysyä ihan sellaisenaan, mutta tämä pöytä ja kone kunnostetaan. Pöytä saa varmaan uuden pinnan ja värin, mutta kone vain huolletaan. En oikein tiedä vielä, mistä aloittaa! En ole ikinä kunnostanut mitään vanhoja huonekaluja, tai mitään muutakaan, mutta Topiashan on onneksi puuseppä. Ja ompelukone viedään sitten ihan ammattilaiselle.

Ai että! Toivon, että saadaan tämä ompelukone kuntoon ja pääsisin testaamaan sitä! Siitä tulee varmasti upea sisustuselementti, mutta haluan kyllä päästä myös ihan käyttämään sitä. Se on myös hauska muisto Topiaksen mummista ja siitä, kuinka monia puolia hänessä oli.

Tiedättekö te jotain hyviä DIY -blogeja? Sattuuko kellään olemaan kokemusta tällaisista vanhoista ompelukoneista?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä