ENSIMMÄINEN KESÄLOMAREISSU

Reilu viikko ehdittiin olla erossa, kun nyt sitten me lähdettiin vuorostamme taas Helsinkiin Iinan ja Oton luokse! Topiaksella on sairaslomaa tuon jalkaleikkauksen jälkeen, joka muuten meni tosi hyvin, ja oli nyt sitten ihanan helppoa vaan lähteä, kun ei ole töitä! Viivytään täällä torstaihin asti, ja tullaan taas uudestaan sitten juhannuksen jälkeen. Ollaan tänään hengailtu ja grillattu, ja on kyllä taas niin ihanan rentoa, kun lapset viihtyvät niin hyvin keskenään. Unohdin näppärästi kameran kotiin, joten kuvasaldo jää nyt näihin kahteen puhelinräpsyyn, mutta toisaalta on kyllä ihan kivaakin, kun ei tule kuvattua, vaan saa ihan vaan nauttia siitä hetkestä. Nyt me makaillaan ruokakoomassa sohvalla ja lapset leikkivät lorupussilla ja Tiara niin hienosti lukee loruja kaikille ääneen. Iltapala on sitten vuorossa seuraavaksi ja toivottavasti lapset menevät nätisti nukkumaan, niin päästään sitten taas aikuisten kesken pelailemaan ja katsomaan leffaa! Toivottavasti teillä on kaikilla ollut ihana kesän alku! Meillä on mennyt aika kiireisissä meiningeissä tämä kuunvaihde, mutta nyt alkaa lähteä loma kunnolla käyntiin, kun kaikki valmistujaisetkin on ohi! Palaillaan huomenna varmaan taas illalla huomisen sisällöstä! 😉

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä