FESTARIKESÄN ALOITUS

Meidän festarikesä käynnistyi tänä viikonloppuna ja ai että, on kyllä onni asua Turussa, kun saadaan moneen otteeseen nauttia tästä fiiliksestä aina kesän aikana! Oltiin Topiaksen kanssa ihan ensimmäistä kertaa tänä vuonna Saaristo Openissa, ja oli kyllä tosi hauskaa, pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Mulla oli FB-päivitykseni mukaisesti vähän kurja olo lauantaina lähtiessä, ja olin lisäksi vielä edelleen flunssassa, mutta ei se kyllä kauheasti vauhtia hidastanut! Topiaksen jalka sen sijaan vähän hidasti, mutta ei kovin pahasti. Jalka on lähtenyt parantumaan tosi hyvin, ja Topias pääsee jo kepeillä aika hyvin liikkumaan, kun jalalle saa laitettua jo painoa, niin käveleminen ei ole ihan niin raskasta. Mitään kantamaan Topias ei kyllä kykene, että yksin se ei oikein pärjää.

Mutta tähän festariin! Saaristo Open oli kyllä sellainen matalan kynnyksen festari. Tarkoittaen, että sinne on helppo lähteä, helppo kulkea, helppo olla. Festarin pieneen kokoon nähden siellä oli aivan huiput esiintyjät ja muutenkin alue oli tosi viihtyisä! Ympärillä oli paljon tilaa liputtomien hengailulle, autolla pääsi ihan perille asti ja festaribussi kulki koko ajan. Netti toimi loistavasti, ja joka puolella oli kenttää. Vessajonot olivat erittäin inhimilliset, meno ei ollut ihan hullua örvellystä ja alueella oli helppo kulkea. Oli siis loistava festari semirammalle Topiakselle!

Jos ei halua vetää sellaista asuntovaunu-kaljateltta-superfestaria, Saaristo Open on todellakin hyvä paikka. Ja erinomainen vaihtoehto uudelle festarikävijälle ensimmäiseksi kokeiluksi! Saaristo Openissa on hyvä kostuttaa varpaita altaan matalassa päässä, ennen kuin hyppää pää edellä aina niin uskomattomaan Ruisrockiin, unohtamatta DBTL:ää, jota myös erityisesti odotamme!

Meillä oli sopivasti kaverilla vene siinä ihan alueen vieressä, joten hengattiin sekä alueella, että veneellä omissa bileissä. Oli hirveän onnistunut viikonloppu ja oli tosi hauskaa olla siskojen ja heidän poikaystävien kanssa ihan ajan kanssa. Keikkojen välissä kuunneltiin omaa musiikkia veneen kaiuttimista ja tanssittiin jalat kipeiksi, välillä keräten vähän ohikulkijoita ihmettelemään meidän menoa.

Tässä muuten olisikin yksi parannusehdotus Saaristo Open 2018 -tiimille! Kun festarin ihmismassa ei ole sitä luokkaa, että siitä yksinään syntyisi hirveästi meteliä, niin keikkojen välissä iskenyt hiljaisuus tuntui aika hassulta. Jotain musiikkia jostain kaikui vähän aina silloin tällöin, mutta panostaisin kyllä ensi vuodeksi niihin taukoihin ja laittaisin kunnolla tunnelmamusiikkia soimaan!

Musiikkihomman lisäksi ruokavaihtoehtoja voisi olla vähän enemmän! Oli ihan kivasti valikoimaa, mutta ruokaa sai välillä jonottaa niin kauan, että keikka kului ruokajonossa, vaikka oltiin lähdetty edelliseltä keikalta jo ajoissa jonottamaan. Naughty Burger oli supernam!

Kiitos kaikki seuralaiset ja kiitos Saaristo Open 2017, nähdään ensi vuonna! 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Upeita kuvia!
Saitteko muuten varattua Turun Tuomiokirkkoa vihkikirkoksi? 🙂
Mukavaa päivää!

Avatar

Ihan mielettömän upeita kuvia!!

Avatar

Ihan huikeita kuvia! <3 🙂

Avatar

Tuo on kiva idea, että olisi laiturissa veneessä kuuntelemassa keikkoja! 🙂
http://westendmum.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä