IHANA KESÄPÄIVÄ

Meillä oli niin ihana kesäpäivä tänään! Heräsin aamulla taas ajoissa valmistautumaan, kun mulla oli kuvaukset pienen 2 kuukautisen tyttösen kanssa! Oli aika haaste kuvata tämän ikäistä, kun kahden kuukauden ikäistä vauvaa ei todellakaan siirrellä ja nukuteta vastasyntyneen tapaan. Oli ihanaa päästä kuvaamaan tätä pienokaista, koska hän oli ystäväni lapsi, mutta luulen, että jatkossa pyrin pitämään sen linjan, että kuvaan vastasyntyneitä, ja sitten taas puolivuotiaasta eteenpäin, sillä tämän ikäisen vauvan kanssa ei vain saa itsestään irti sitä omaa parasta laatua, mitä tahtoisi saada, kun vauvan kehitys rajoittaa aika paljon. Ihanaa oli kuitenkin kuvata pientä Lilja-neitiä ja voi että miten suloinen hän oli! Saatiin hänet sitten nukahtamaankin, vaikka siinä ei sitten kyllä sen jälkeen oikein enää uskaltanut häntä siirrellä. Ei helpota mun vauvakuumetta nämä yberihanat vauvat!

Pääsin lähtemään studiolta joskus yhden jälkeen, ja tulin kotiin vastailemaan sähköposteihin ja käymään suihkussa, ennen kuin lähdimme koko perhe Kupittaan maauimalaan nauttimaan auringosta. Lapset saivat uida niin paljon kuin sielu sietää, ja me vahdittiin Topiaksen kanssa lapsia vuorotellen, niin päästiin molemmat myös lepäämään. Käytin oman pidemmän lepovuoroni kirjan lukemiseen! Rupesin jo joskus nuorena lukemaan noita Harlekiinin hömppäromaaneja, ja edelleen aina kesällä tai ulkomaanmatkoilla on pakko palata niiden pariin. Se on se mun vakkarilomajuttu! Hömppäromaani kädessä on ihana rentoutua. Pitäisikin ostaa taas uusia, kun nämä mun kirjat on luettu jo niin monta kertaa viimeisen muutaman kesän aikana.

Meidän lapset olivat kyllä niin innoissaan uimisesta ja Nompunkin vesipelko tuntuu olevan selätetty! Niin suuri helpotus. Molemmat liukuivat ihan yksinään liukumäissä, eivätkä saaneet mitään hepulia, vaikka välillä vähän kasvot dippasivat veteen leikkien keskellä. Viihdyttiin melkein seitsemään asti, kunnes piti lähteä kauppaan ja kotiin. Kuvattiin kotona vielä sunnuntaille yhteistyöpostausta ja sitten mentiin iltatoimien kautta nukkumaan. Lapset sammuivat ihan saman tien tapahtumarikkaan päivän jäljiltä, ja täytyy myöntää, että itsekin tekisi mieli kaatua sänkyyn! Nyt on kuitenkin pakko tehdä rästihommia, kun tämä päivä meni valokuvauksen parissa ja perheen kanssa aikaa viettäen. Huomenna mulla onkin luokkakokous, ja sitten viikonloppuna pitäisi saada hääkuvia käsiteltyä!

Ihanaa alkavaa viikonloppua teille kaikille! <3

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä