JUHANNUS VESILLÄ

Adios amigos! Kirjoitan tätä postausta jo keskiviikkoiltana, kun juuri laitoin lapset nukkumaan, ja pesen pyykkiä huomista varten. Meillä menee lapset viettämään juhannusta mukkilaan, ja me Topiaksen kanssa lähdetään kavereiden kanssa neljäksi päiväksi saaristoon veneilemään! Luvassa on haastava ja varmasti hurjan hauska reissu. Tulee todellakin meidän tavallisesta poikkeava juhannus, kun yötkin vietetään teltassa (olettaen, etten saa hermoromahdusta ensimmäisenä yönä ja soita taksia keskelle ei mitään vain palatakseni heti kotiin), eikä ole kauheasti mukavuuksia mukana. Odotan tätä kuitenkin innolla ja toivottavasti kaikki menee hyvin!

Nyt halusin vain toivottaa teille vielä aivan loistavaa juhannusta! Me palaamme kotiin sunnuntaina, ja pääsen sitten kertomaan, miten reissu sujui! Muistakaa tehdä juhannustaikoja ja nauttia viimeisistä pitkistä päivistä!

Kuvat: Iina
Edit: Minä

Kommentit

2 kommenttia
Emilia Huttunen

Se on itseasiassa hame ja toppi, H&M! 🙂

Avatar

Hei tämä mekko on ihana, mistä se on? Mä tarviin ehdottomasti juuri samalaisen kaverin kesähäihin itelleni!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä