NELJÄN PÄIVÄN JUHANNUS

Ystäviä, kauniita maisemia, isoja aaltoja, kolme satamaa, saunomista, talviturkin heitto, grillaamista, sadetta, aurinkoa, hyttysiä, puskapissaamista, liian pieniä telttoja, märkiä sukkia, kuoharia ja korttipelejä. Muunmuassa näistä oli meidän pitkä juhannus tehty! Torstaina lähdettiin kohti Brännskaria, johon saavuttiin puolilta öin. Teltoissa ja veneissä vietetyn yön jälkeen syötiin aamupalaa laiturilla ja jatkettiin matkaa kohti Houtskaria ja Mossalaa, johon saavuimme iltapäivällä. Huono sää yllätti meidät lauantaina ja jäimme sitten suunnitelmista poiketen Mossalaan loppuajaksi. Sunnuntaina lähdettiin Verkanin kautta takaisin Kaarinaan, ja koko päivä vierähtikin vesillä. Oli aika kovaa aallokkoa airistolla ja jouduttiin kaivamaan pelastusliivit päälle, kun sai oikein pelätä veneen kaatumista. Onneksi kapteeni selvitti isommatkin aallot kunnialla ja jännityskin purkaantui vain hihittelynä.

Illalla oli ihanaa päästä lasten kanssa omiin sänkyihin nukkumaan, mutta oli kyllä aivan ihana reissu! Nyt tästä saakin tovin toipua, ja tekee mieli rutistaa lapset kainaloon ihan 24/7, kun he olivat ensin isin kanssa mökillä ja sitten juhannuksen mukkilassa, mutta he ovat kyllä koko ajan nauttineet olostaan. Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana juhannus! Palaillaan pidemmän postauksen kera, kun on vähän kerätty voimia! 😉

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä