YLLÄTYSREISSU LAPSILLE

Yllätyyyyys! Meidän lapset ovat jo pitkään kyselleet, että koska voitaisiin mennä laivalle, joten eilen alkuillasta lasten kanssa pelaillessa aloin miettiä, että olisi kiva viedä heidät laivalle nyt, kun ollaan viime viikolla oltu niin paljon erossa. Katsoin lähtöjä ja onnistuttiin saamaan vielä hytti tälle aamulle, joten ei muuta kuin pyykkikone huutamaan ja matkalaukut valmiiksi! Pakkasin kaikki tavarat salaa, ja sanottiin lapsille, että aamulla mennään seikkailupuistoon, koska haluttiin yllättää heidät risteilyllä. Kun ajettiin satamaan, ja lapset vihdoin tajusivat, missä ollaan, oli heidän onni kyllä korvaamatonta. Nyt me ollaan laivassa, ja juuri tässä näpytellessäni laiva lähti liikkeelle. Ollaan siis aamulähdöllä 23h risteilyllä Viking Amorellalla ja nyt minä laitan läppärin pois ja nautin tästä reissusta täysin rinnoin lasten kanssa! Ihanaa päivää teille kaikille!

Ps. Niin ihanaa olla koko perhe lomalla, kun pystyy tekemään tällaisia extempore-reissuja!

Vihreä matkalaukku saatu Samsonitelta

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä