TAAS YKSI IHANA PÄIVÄ

Näitä lämpimiä kesäpäiviä ei tule paljon, joten ollaan tänä kesänä yritetty ottaa kaikki irti jokaisesta päivästä. Ollaan maauimalassa neljättä kertaa tässä kuussa, mikä on aika hyvin meille, kun yleensä ollaan sen verran laiskoja, että raahaudutaan vain vanhempieni altaalle. Topias sai eilen lääkärissä kepit ja erikoiskengän pois, mutta sen lisäksi hän sai luvan uida ja elää ”normaalisti”! Tietenkään hän ei voi vielä kauheasti kävellä, tai juosta tai tehdä mitään raskaampaa, mutta ihanaa, että saadaan nyt nauttia sairaslomasta kesälomana. Olen niin tyytyväinen, että Topias pääsi tuohon leikkaukseen, ja jalan pitäisi nyt metallin voimalla kestää. Toivottavasti emme joudu enää selviämään yhdestäkään murtumasta! Tämä leikkaus oli kyllä oikeastaan erittäin hyvin ajoitettu, sillä sen lisäksi, että jalka saatiin kuntoon, saatiin yhteistä lomaa. Tietenkin jalka rajoittaa tekemistä, mutta ei se ole niin vakavaa, kunhan saadaan olla yhdessä. Ja nyt kun Topias saa uidakin niin homma alkaa maistua kesältä! Topias on kotona vielä heinäkuun, ja sitten koittaa paluu töihin. Elokuussa alkaa myös Avan eskari, mutta Nomppu menee päiväkotiin vasta syyskuussa, kun minulla alkaa koulu. Mutta en halua ajatella sinne, en sitten yhtään, vaan nyt eletään hetkessä!

Nyt lasken puhelimen pois ja nautin taas yhdestä ihanasta lomapäivästä elämäni tärkeimpien ihmisten kanssa! <3 Paras kesä ikinä!

Kommentit

2 kommenttia
Emilia Huttunen

Hei joo ehdottomasti! 🙂 Mulla on kyllä jotain koulujuttuja täällä, mutta ne taitaa olla vähän hajallaan joka puolella! Voit myös aina laittaa viestiä ja kysyä, niin vastailen kyllä! 🙂 Parhaiten saa kiinni ehkä instassa!

Avatar

Ootko koskaan tehny mitään postausta sun opiskelusta sen tarkemmin? Mua kiinnostaa meinaan ihan mielettömästi tuo medianomin tutkinto ja vielä juuri Turun amk:ssa, että jos ei sellasta vielä löydy niin olisiko mahdollista saada pientä, vaikka fiilispostausta medianomin opinnoista? Ihan mielettömän kivaa kesää teille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä