INSTAMONTH

Selailin tuossa Instagramia miettiessäni, että mitäs sitä vielä postaisi tässä päivän rankasta altaalla makoilusta toipuessa, kun tuli mieleen, etten ole varmaan pariin vuoteen tehnyt tällaista ”instamonth” -settiä! Joten suoraan asiaan, tässä tulee kesäkuu Instagramissa! Minuthan löytää sieltä nimimerkillä @mutsisonblogi, ja jos valokuvausjutut kiinnostaa, niin kannattaa seurata myös @emiliahuttunenphoto. Tämä ensimmäinen kuva on meidän vihkikirkosta, eli Turun Tuomiokirkkohan siellä komeilee! Kuvan nappasin käydessäni tuossa kirkkoa vastapäätä varaamassa meille vihkiajan kesäkuun toinen päivä.

Kesäkuun alussa käytiin taas Iinan ja Oton luona kyläilemässä ja oli niin kivaa! Vähän oli ehkä vaan turhan paljon äksöniä, olisi ihanaa päästä pian hengaamaan heidän kanssa niin, ettei meillä ole kellään mitään menoja, ja voitaisiin vaan chillailla porukalla.

Tämä kuva on otettu siskoni valmistujaisista/ylppäreistä. Sama mekko palveli sekä hautajaisissa että valmistujaisissa loistavasti, hyvin käytetyt 19 euroa.

Iinan ja Oton luona tuli napattua kuva Estelle&Thildin tuotteista, joita ilman en voi reissata. Parasta mahdollista nannaa iholle!

Kesäkuussa ollaan käyty paljon uimassa! Ja olen huomannut, että painonnoususta huolimatta itsetuntoni vain kohoaa ja syömishäiriö painuu syvemmälle ja syvemmälle muistoihin. Kauneus on sitä, mitä näet katsoessasi peiliin.

Kävin myös kesäkuun alussa kuvaamassa iiiiihanaa pientä vauvaa! Ai että <3

Tästä kakkukatastrofista varmaan luittekin. Hyvää oli silti!

Näitä kuvia altaan reunalta riittää. Tämä päiväkin meni Kupittaan maauimalassa.

On tässä tullut myös käytyä festareilla! Saaristo Open tuli jo tsekattua, ensi viikolla vuorossa on Ruisrock!

Topias otti meistä Iinan kanssa pari ihanaa kaverikuvaa <3

Siskoni Eve ja Alisa olivat mulla malleina Olympuksen kamppiksessa.

Olin kesäkuun puolivälissä eläkeläisten saaristoretkellä rakkaan isoäitini kanssa <3 Isoisäni ei enää pysty oikein poistumaan kotoa, joten minä paikkasin häntä tällä reissulla, ja olin kuulemma oikein hyvä varapappa.

Snäppiiii! Snäpissäkin olen @mutsisonblogi.

Juhannuksena syötiin Mossalassa tosi herkullista ruokaa!

Ai että. Tästä muistuikin mieleen, että pitää varata uusi aika sovittamaan pukuja!

Mossala oli kyllä kaunis paikka.

#couplegoals

Lasten kanssa laivalla Bobles-huoneessa!

 

Mossalan upea juhannuskokko! Tämä oli itseasiassa ihkaensimmäinen juhannuskokkoni!

Päätin kokeilla uutuutena instassa tällaisia tekstilainauksia. Luulenpa, että tämä jää käyttöön, pienellä viilauksella vaan!

Sellainen kesäkuu! Parin vuoden päästä sitten taas seuraava Instamonth, vai miten se meni? Hyvää yötä kaikille!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä