LÄMPIMÄT KESÄILLAT

Aiemmin julkaisemani meidän päivästä kertova postaus saikin jatkoa, kun lähdin vielä rakkaan ystävän kanssa nauttimaan lämpimästä kesäillasta jokirantaan. Oli niin ihanaa vaan höpötellä muutama tunti, enkä olisi millään malttanut lähteä! Ehditään nykyään nähdä ihan liian harvoin, ja oli vaan niin kivaa! Molempien pitää kuitenkin aamulla lähteä töihin, joten tässä sitä ollaan kotona, ja nyt toivotan hyvää yötä kaikille <3

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Okei, mun mielestä tuo sun suhtautuminen vähän sotii sun feminismiä vastaan, vaikka totta onkin, että jotkut sun kuvat on vähän ”provosoivia” niin minusta niihin voi myös kommentoida kunnioittavasti esim. sanomalla seksikkääksi jonkun milfin ja sinkkukyselyiden sijaan (tosin jokainen meistä on erilainen ja voihan olla, että sä otat sitten milf -kommentit kohteliaisuuksina) D:

Avatar

Hei mistä tuo sinun mekkosi on? Tahtoisin samanlaisen.

Emilia Huttunen

Se on itseasiassa hame ja toppi, ja ne on H&M:stä! 🙂

Avatar

Hei ihan totaalisesti ohi aiheen, mutta mun on pakko kysyy, kun selailin sun instaa äsken, että eikö sua yhtään häiritse/ällötä nuo kaikenmaailman setämiehet, jotka kommentoi sun kuviin todella oksettavia juttuja? Miksi et esim. poista niitä kommentteja/estä kyseisiä kommentoijia? O__O

Emilia Huttunen

Ne menee oikeastaan aikalailla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos 😀 Poistan aina, jos tulee jotain loukkaavaa, mutta ei mua tommoset häiritse 🙂 Kaikkeen tottuu! 😀 Mä kuitenkin tietoisesti julkaisen välillä aika paljastaviakin kuvia, joten en oikein voi odottaa, ettei niihin tulis mitään vähän limasta…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä