ELÄMÄNI PARAS PÄIVÄ

Se on vihdoin täällä. Vihdoin. Tätä olen odottanut kyyneleet valuen ja vatsanpohja nipistellen. Ihan pian alkaa Game Of Thronesin seitsemäs kausi.

Postaus sisältää juonipaljastuksia Game Of Thronesin kausista 1-6, sekä spekulointia seitsemännestä kaudesta.

Siis mä olen niin onnellinen, että itkettää. Tätä on melkein vuosi odotettu ja olen katsonut vanhoja kausia uudestaan ja uudestaan, yrittäen selvitä jotenkin tästä odotuksesta. Nyt täytyy nauttia täysillä seuraavista 10 viikosta, sillä sitten joutuu taas olemaan tuhottoman kauan ilman. Tässä on alle 5 tuntia aikaa jakson ilmestymiseen, joten laitoin tuohon telkkariin pyörimään taustalla kutoskauden viisi viimeistä jaksoa, niin saa sitten kivasti siitä jatkaa seitsemänteen kauteen.

Aloitin Game Of Thronesin katsomisen vasta viime kesänä, taidettiin elää kesäkuuta. Ajateltiin Topiaksen kanssa, että pitää tsekata, mistä tämä hypetys johtuu, ja katsottiin yhdessä ensimmäinen jakso. Topias ei oikein innostunut, mutta minä tykkäsin ja katsoin seuraavankin. Ja seuraavan. Ja yhtäkkiä olin katsonut koko ekan kauden ja puolet toisesta ja oli aamu. Nukuin pari tuntia ja jatkoin katsomista. Seuraavat pari päivää meni näin, kunnes olin katsonut kaikki tulleet jaksot ja sain sitten jatkaa katsomista kutoskaudesta sitä tahtia, kun jaksoja aina maanantaisin tuli.

Game Of Thronesin katsominen ei ole vain sarjan katsomista. Se on elämää kuluttava valinta, jota ei voi ikinä ottaa takaisin. Siis ei vaan voi olla toista tällaista sarjaa. Ei vaan voi. Et ikinä tiedä, mitä odottaa, koska sarja ei seuraa mitään tuttua kaavaa. Jos annat pikkusormen, GOT vie koko käden.

Odotan tätä seitsemättä kautta niiiiiiin paljon!!! Toivon niin kovasti, että Arya, Jon, Sansa ja Bran vihdoin löytävät kaikki toisensa. Toivon, että Jon saa kuulla olevansa Targaryen. Toivon, että Dany valtaa Westerosin, yhdessä Jonin kanssa. Toivon, että Jaime tappaa Cersein, kun Cersei aikoo tappaa kaikki. Toivon, että Jonilla ja Danylla on jotain jännää! Ääää en kestä!!! Ja voi kun Cersei näkisi Tyrionin Danyn rinnalla. Toivon, että Jon tapaa lohikäärmeet ja siinä tulee jotain spessua Targaryen-settiä! Ja toivon, että Dany tapaa Ghostin. Kirjoitan kaikkeen TOIVON, koska mistään ei voi sanoa, että odotan, koska GOT:in kanssa ei ikinä tiedä. Saattaa käydä niin, että kaikki vaan kuolevat. Olen nähnyt koko viikon unia GOT:ista, ja useassa unessani Sansa kuoli heti ekassa jaksossa. Voi kun Arya ei vaan kuolisi……….. Haluan niin paljon nähdä, kun hän kertoo Jonille ja Sansalle, mitä teki Walder Freylle! Ja se hetki, kun kaikki tajuavat, että Jon on oikeassa todellisesta uhasta. Etenkin Dany! Näen jo mielessäni sen hetken, kun Davos kuvailee tätä Danylle.

Pelottaa kuitenkin hirveästi tämä uusi kausi. Pelkään, että Dany kuolee. Tai Jon. Tai molemmat. GOT on niin vittumainen sarja, että ihan hyvin Cersei voi selvitä voittajana. Pelkään myös, että yksi lohikäärmeistä kuolee ja tulee takaisin osana kuolleiden armeijaa. Pelkään, että Ghost kuolee. Tai Nymeria! Olisi ihanaa, jos Arya tapaisi taas Nymerian. Ja Houndin! Niin paljon kaikkea odotettavaa. Toivon, että puheet seitsemännestä kaudesta pitävät paikkaansa ja jaksoissa todella tapahtuu enemmän lyhyemmässä ajassa kuin aiemmissa kausissa. Pelkään niin pahoin, että Brienne kuolee. Ja Podrik. Ja Bronn. NYYH! Ja siis lista jatkuu vaan….. Nyt kun mietin asiaa, niin odotan kautta enemmän kauhuissani kuin innoissani.

Niin paljon mietittävää. Reilu neljä tuntia jäljellä. Huoh </3

Muita Game Of Thronesin faneja, jotka odottavat kello neljää?

Valar Morghulis.

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Ei ole viimeinen. Ens vuonna tulee vielä 6? jakson mittainen kausi.

Avatar

10 viikkoa????? Jaksoja tulee olemaan vain 7!

Avatar

Jaksoja on vaan seitsemän tällä kaudella

Avatar

Jaksoja on 7 ei 10 niinkuin aiemmilla kausilla.

Avatar

Itse lopetin GOT:n aktiivisen katsomisen siinä vaiheessa (taisi olla 4. kauden tienoilla), kun löysin kirjasarjan, jonka pohjalta itse tv-sarja on tehty. Valitettavaa, mutta 5. kausi poikkeaa jo niin radikaalisti kirjasarjan juonesta, että en enää viitsinyt seurata sarjaa. Sarjassa sellaiset hahmot kuolevat, joilla on merkittävä rooli itse kirjasarjassa ja sarjassa mutkat nyt on muutenkin vedetty suoriksi. 6. kauden juoni oli jo erilaisuudessaan niin naurettava, että en voinut ottaa sitä tosissani. Jos siis rakastat sarjaa, suosittelen lukemaan jossain vaiheessa myös kirjat! Et varmasti tule pettymään.

Avatar

Valitettavasti kyseessä on viimeinen kausi, joten tämän jälkeen ei ole enää mitään odotettavaa. En tiedä kuinka selviän elämästä ilman game of thronesia.

Avatar

Vasta talvi/keväällä aloin katsomaan GOTia… Apua, en kestä miten sikä hyvä sarja se onkin! Lopulta pääsee taas elämään kun uusi tuotantokausi alkaa! Aloin kiljuu koska se ensimmäinen jakso loppui liian aikasin! Miten sitä jaksaa odottaa seuraavaan jaksoon???

Valar dohaeris.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä