LASTEN ARKIASUT

Me vietettiin tänään päivä Helsingissä, kun mulla oli siellä töitä, enkä pysty vielä tämän kipeän selkäni kanssa yksin ajamaan tota matkaa, joten Topias tuli sitten lasten kanssa mukaan. Nappasin kadulla äkkiä lapsista pari kuvaa, ja ajattelin jakaa täällä pitkästä aikaa ihan perus arkiasuista kuvat, kun lapsia saa nykyään aika harvoin edes hetkeksi pysähtymään kameran eteen… 😉

Molemmilla on jalassa Niken lenkkarit, jotka ovat olleet kyllä yksi parhaista ostoksista ikinä. Avan koko asu on kenkiä lukuunottamatta Lindexistä, ja Nompulla on Gugguun leggarit ja Polarn o Pyretin paita.

Nomppua on nykyään tosi vaikea pukea, kun hänelle ei oikein kelpaa yhtään mikään, mutta ehkä tämä vaihe vielä menee ohi. Ja jos ei mene niin toisaalta ihan sama. Antaa kaikkien kukkien kukkia, jos Nompulla vaan on kummallinen vaatemaku niin olkoot 😀 Nyt tuo raasu on kipeänä ja saatiin hänet juuri sammumaan sängynpohjalle, joten laittanen tässä itsekin läppärin pois ja otan vähän lepiä, jotta jaksaa aamulla hoivata pientä. Hyvää yötä!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä