FESTARIASU – DBTL

Shortsit – Cubus / Verkkosukkahousut – Ginatricot / Kengät – Converse / Paita – Bik Bok / Aurinkolasit – H&M / Reppu – Mukama.com

Ai että kun oli ihanaa mennä festareille joutumatta miettimään asua hirveän käytännöllisten kulmien kautta! Tällaisella ”kaupunkifestarilla” pystyi huoletta vetämään jalkaan valkoiset Converset, ja ne olivat edelleen valkoiset seuraavana päivänä. Ei myöskään tarvinnut miettiä mitään pitkien matkojen kulkemista tai muuta vastaavaa, kun alueelta voi tarvittaessa poistua vaikka kotiin käymään ja vaihtamaan vaatteita. Heitin pidempää vaatetta kyllä reppuun, mutta oli niin lämmin päivä, etten vielä yölläkään joutunut kaivamaan niitä esiin, vaan menin tällä setillä koko festaripäivän.

Ei olekaan hetkeen näkynyt asukuvia blogissa. Jos oikein muistan niin viimeksi ehkä marraskuussa, ja silloinkin minulla oli pitkä takki päällä. Kuvien puuttuminen on johtunut ihan vain siitä huonosta itsetunnosta painonnousun myötä, mutta nyt kun olen nykyään paljon paremmin sujut itseni kanssa, olen alkanut jo välillä taas eksyä kameran eteenkin. Saatiin harvinainen yhteiskuvakin meistä! Harjoteltiin myös pussailua hääkuvia varten, mutta ne kuvat näyttivät kamalilta. Täytyy siis harjoitella lisää 😀

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Kiva kun et ole käsitellyt kuvia:)

Avatar

Olettepas ihanan ja onnellisen näköisiä tuossa kuvassa<3

Avatar

Siä oot upee!❤ ja ihailen sitä, miten avoimesti kirjoitat eri aiheista blogissa. Lämmintä kesän jatkoa teidän koko perheelle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä