SADESUUNNITELMA

Nyt kun häihin on enää 10 kuukautta aikaa, on meille kertynyt jo aika paljon häätavaraa. Aluksi tavarat olivat pöydännurkassa, mutta nyt niitä on iso laatikollinen, joka vie jo ihan kiitettävästi tilaa. Ajattelinkin nyt alkaa esitellä täällä tekemiäni hankintoja (tai tekemiämme, vaikka let’s face it, Topias ei ole ihan hirveän aktiivinen shoppailija) ja aloittaa uusimmasta, eli tästä sateenvarjosta!

Kirjoitin aiemmin postauksen 10 pahimmasta asiasta, joita häissä voi sattua, ja yksi niistä oli sade. Bongasin Facebookin hääkirppikseltä 8 eurolla tämän sateenvarjon, joka on juhlinut kolmet häät käyttämättömänä, ja päätin sijoittaa sen hyvään onneen. Tämä sateenvarjo on ihan perinteisen mallinen, eikä sellainen ihana kupoli, jonka sateen sattuessa toivoisin, mutta tulin siihen tulokseen, ettei kannata laittaa hirveästi rahaa sateenvarjoon, kun en edes tiedä tarvitaanko sitä.

Nyt meillä ainakin on sitten varmuuden vuoksi sateenvarjo, joten aihetta ei tarvitse sen enempää stressata. Sitten taas jos häiden lähestyessä säätiedotus näyttää sateiselta, pitää ruveta miettimään ”paremman” varjon hankkimista.

Haettiin tämä varjo perjantaina, kun oli todella sateinen päivä. Juoksin autoon ja autosta kotiin sateenvarjoa takkini alla suojellen, ettei siihen varmasti osuisi yksikään vesipisara, koska pelkään, että sateenvarjo menettää hyvän onnensa, jos se kastuu! 😀 En myöskään ole vielä tarkistanut sateenvarjon kokoa ja kuntoa, koska en uskalla avata sitä sisällä, ettei sekin tuo huonoa onnea. En ole yleensä mitenkään taikauskoinen, mutta häiden suunnittelu tuo näköjään minusta esiin ne kaikki hulluimmat puolet.

Tämä sateenvarjo on siis läpinäkyvä ja siinä on valkoinen kahva ja ohut valkoinen reunus. Unelmieni sateenvarjo olisi vielä vähän isompi ja syvän kupolin mallinen, mutta toivottavasti ei tarvitse miettiä sateenvarjoa enää ollenkaan, vaan meille tulisi aurinkoinen hääpäivä. Tai ihan mieluiten sellainen pilvipouta, ettei ole liian kirkas valo! 😀 Häät varmasti onnistuvat säässä kuin säässä, enkä usko hääpäivänä stressaavani niin turhia juttuja, mutta saahan sitä aina säänkin suhteen olla toiveikas.

Minulla on ennestään ihana Mukama.com:ista saatu musta iso sateenvarjo, joka on täydellinen sateen sattuessa Topiakselle kirkkoon saapuessa ja muutenkin kulkiessa, mutta tämä läpinäkyvä sateenvarjo on siis lähinnä kuvia varten. Jos sattuu satamaan, niin otetaan siitä sitten kaikki irti!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä