TÖISSÄ HUOMISELLA

[mittaustagi][conversionpixel campaign=’Elisa aspa’ title=’TÖISSÄ HUOMISELLA’]

Yhteistyössä Elisa ja Lifie

Minun kesäni on vierähtänyt suurimmaksi osaksi studiolla työskennellen, mutta viime viikolla sain vähän erilaisen kesätyöpäivän, kun pääsin Helsinkiin tutustumaan Elisan Pasilan toimipisteeseen. Olen mukana Elisan ja Lifien kaupallisessa kampanjassa, jonka tiimoilta kävin vähän tutkimassa, että millainen se Elisa sitten on työpaikkana.

Elisan toimialaa ei varmaan kauheasti tarvitse esitellä, sillä jokainen varmasti tietää viimeistään loistavan hintasaarnaajat-kampanjan myötä, mitä Elisa tarjoaa. Me itse ollaan Elisan asiakkaita puhtaasti hyvän palvelun takia, sillä saatiin Elisan pisteeltä reilu vuosi sitten niin hyvää palvelua, että en voinut olla ottamatta Elisa Viihdettä. Ensin en ajatellut tarvitsevani Viihdettä ollenkaan, mutta oli niin loistava asiakaspalvelija, että hän sai minutkin innostumaan siitä ja kyllähän sille onkin ollut käyttöä. Meillä oli tuolloin jo valmiiksi Elisan liittymät ja täytyy sanoa, että Elisa kyllä pyrkii antamaan etuja ja tarjouksia todella tehokkaasti sekä vanhoille, että potentiaalisille asiakkaille. Meidän kokemukset Elisasta on ollut tosi hyviä ja sen takia halusinkin lähteä tähän kampanjaan mukaan! Hyvää asiakaspalvelua kun ei voi ikinä ottaa itsestäänselvyytenä.

Ensivaikutelma Elisalta oli wow. Aloitettiin kierros ihanan viihtyisästä kahviosta, jossa pääsi nauttimaan monipuolisesta tarjonnasta pehmeillä sohvilla ja nojatuoleilla rentoutuen. Heti kahviosta huomasi, että ympäristö vaikuttaa hurjasti yleisfiilikseen, ja Elisalla oli selkeästi huomattu tämä tilojen uusimisen yhteydessä. Sama työntekijöiden viihtyvyyteen panostamisen teema jatkui läpi rakennuksen ja aina uuteen huoneeseen astuessa sai huokailla ääneen, upeaa työympäristöä ihmetellen.

Nurkan takaa paljastui riippumattoja, keinuja, biljardipöytä ja kymmeniä eri mahdollisuuksia sekä työntekoon että tauoilla rentoutumiseen. Elisa alkoi askel askeleelta tuntua maailman parhaalta työympäristöltä! Kierroksen jälkeen istahdettiin alas kolmen Elisan työntekijän kanssa ja pääsin kyselemään Elisalla työskentelystä ja heidän työtehtävistään.

23 -vuotias Johan Hietanen on ollut Elisalla vuoden töissä. Armeijasta päästyä tuli kova tarve saada töitä ja koska Johan piti asiakaspalvelusta, ihmisten auttamisesta ja asioiden korjaamisesta, Elisa tuntui luontevalta työpaikalta. Elisalla ei vain oteta ihmisiä, palvella, ja laiteta eteenpäin, vaan oikeasti syvällisesti palvellaan ja kehitetään sekä omaa tekemistä, että asiakkaan kokemusta. Johanin tämän hetkinen asema Omaguru -osaajana tarjoaa älyllistä haastetta ja vaihtelua, kun yhden työnimikkeen sisällä pääsee tekemään hirveästi erilaisia juttuja ja vaikuttamaan siihen, mitä tekee.

”Ajatellaan, että Omagurussa pitäisi olla tosi super osaava, mutta vaikeampaa on se asiakaspalvelu kuin esimerkiksi reitittimen käytön opettaminen. Pitää haastaa itseään samaistumaan asiakkaaseen ja ratkaista ongelma asiakkaan kielellä.”

Elisan Omaguru on teknisissä ongelmissa auttava palvelu. Eli kun missään ei periaatteessa ole vikaa, mutta silti asiakas ei saa jotain toimimaan, niin tällöin kannattaa soittaa Omaguruun ja pyytää apua. Olen itsekin tänne soitellut ja tykännyt kyllä hirveästi saamastani palvelusta. Puhelimessa on välillä haastavaa selittää, mikä on pielessä, mutta siellä puhelimen toisessa päässä ollaan kyllä totuttu siihen. Johan sanoikin, että haastavinta on sellaiset tilanteet, missä ei itse näe mitään. On olemassa hirveästi tekniikkaa, millä voisi välittää informaatiota, mutta kun pitää kuvailla, mitä näkee, ja mitä pitäisi tehdä, niin välillä kyllä toivoo, että olisi vaikka Skype apuna. Elisalla opetetaan koko ajan tapoja, millä saisi mahdollisimman selvästi kysyttyä ongelmasta ja selitettyä, mitä tulee tehdä, joten onneksi kokemuksen myötä ongelmatilanteita ei kauheasti tule vastaan. Teknisten ongelmienkin kanssa on tärkeää välittää empatia äänellä ja muistaa, että tilanne voi olla asiakkaalle todella turhauttava.

Katri Puumala on 23 -vuotias ja työskentelee Elisalla palveluasiantuntijana tradenomi-opintojen sivussa. Elisa haki oppilaitosyhteistyössä tekijöitä ja Katri kiinnostui, vaikka ICT-ala ei aiemmin ollutkaan se ensimmäinen vaihtoehto. Katri halusi haastaa itseään ja tietää, miten pärjää teknisen puolen kanssa asiakaspalveluun yhdistettynä. Elisan erilaiset tuotteet eivät aiemmin olleet sydäntä lähellä, mutta kun niitä oppi tuntemaan niin nykyään nekin kiinnostavat. Haastavuus pitää mielen vireänä ja Katri on mielestään ihan eri ihminen kuin taloon tullessaan. Puhelintyö saattaa joskus tuntua vaikealta, kun tunteita pitää välittää ihan eri tavalla, mutta Katrin mielestä hymy kuuluu äänessä, joten täytyy vaan kiinnittää huomiota äänenpainoon ja ottaa asiakas hyvin huomioon. 

”Kun tekee enemmän töitä niillä asioilla, mitä sulla on käytettävissä, unohtuu ne, mitä ei ole.”’

Elisalla voi talon sisällä liikkua paljon suuntaan, jos toiseenkin. On paljon ylenemismahdollisuuksia, mutta myös osastoa ja alaa voi vaihtaa ihan täysin. Elisalla tehdään niin erilaisia juttuja, että jos jostain syystä jokin ei enää kiinnosta, voit työpaikan vaihtamisen sijaan pyrkiä hakemaan paikkaa talon sisältä. Vaihtelussa on sekin hyvää, että yhdestä työpaikasta voi saada paljon erilaista kokemusta, pääsee haastamaan itseään ja oppii koko yrityksen eri puolien toiminnot. Katrikin on käynyt läpi monia erilaisia tehtäviä matkallaan palveluasiantuntijaksi. Talon henki on, että koko ajan opitaan uutta, kun kerran alakin muuttuu jatkuvasti.

Elisalla on töissä aivan erilaisten taustojen ihmisiä. On peruskoulupohjaisia konkareita, humanististen tieteiden kandidaatteja ja kaksoistutkinnon jälkeen vielä tradenomiksi opiskelevia. Kaikkia kuitenkin yhdistää tyytyväisyys omaan työhön ja työpaikkaan. 

Olen nähnyt paljon erilaisia työpaikkoja ja yleensä luovan alan työpaikat ovat ihan niitä kärkinimiä, mitä työntekijöiden tyytyväisyyteen tulee. Luovilla aloilla yleensä panostetaan rentoon ympäristöön, jossa luovuus kukkii ja on hyvä tehdä töitä. Elisalla oli kuitenkin yhdistetty täydellisesti tämä luovien tekijöiden hyväksi koettu ympäristö ja ICT-alan työ, ja lopputuloksena oli mielenkiintoinen työpaikka täynnä onnellisia työntekijöitä. Oli todella ihanaa seurata ihmisten työskentelyä!

Tämän postauksen otsikko on suoraan Marketta Martikaisen suusta, joka on Elisan asiakassuhdepäällikkö ja erikoistilanteiden spesialisti. Marketta on ollut Elisalla töissä 15 vuotta, enkä ole varmaan ikinä ennen tavannut ihmistä, joka on näin oikeassa työssä! Oli ihanaa kuunnella kaikkia niitä kauniita asioita, joita Marketalla on sanottavana asiakkaista ja kollegoista. Ennen Elisaa Marketta työskenteli vanhustenhoidon parissa ja Elisa oli luonnollinen seuraava askel, koska hän pitää puhelintyöstä ja ihmisten kohtaamisesta ja auttamisesta. Marketta pääsee välillä tapaamaan asiakkaita ihan kasvotustenkin, kun ihmisiä tulee aulaan kysymään neuvoa, ja tällöin on ihanaa saada kasvot äänelle, jonka kanssa on keskustellut puhelimessa. Marketta pyrkii aina kaikessa ratkaisuun ja kaikkien tyytyväisyyteen, ja parasta hänen työssään onkin asiakkaan tyytyväisyys ja se, että asiakas sanoo, että nyt on kaikki kunnossa. Se on palkitsevaa ja tulee sellainen tunne, että nyt on onnistunut.

”On kun ois huomisella töissä, kun on Elisalla töissä. Olen onnekas, kun voin sanoa tekeväni unelmatyötäni.”

Huominen on todellakin osuva kuvaus Elisalla työskentelystä, sillä työilmapiiri tuntuu olevan aikaansa edellä. Kaikki vaikuttavat niin tyytyväisiltä ja mukavilta! Eikä ihmekään, kun heidän hyvinvoinnistaan selkeästi huolehditaan. Törmätään yhteen jos toiseen palaveriin, kuullaan puhetta kehityskeskusteluista ja puheluiden valvonnasta. Elisalla välitetään sekä työntekijöistä, että asiakkaista, eikä kukaan jää yksin. En ihmettele ollenkaan, että Marketan kasvoilla loistaa puhdas ilo siitä, että saa tehdä tätä työtä.

Elisalla selvästi panostetaan laatuun ja kaikkien tyytyväisyyteen. Työpaikalla huolehditaan ympäristön avulla työntekijöiden hyvinvoinnista, ja sitten taas asiakkaiden tyytyväisyydestä ja työntekijöiden kehityksestä huolehditaan esimerkiksi seuraamalla puheluita ja antamalla palautetta asioista, jotka kaipaisivat kehitystä. Elisalla myös pyritään jatkuvasti kartoittamaan asiakkaiden omia tarpeita ja pitämään huolta niistä. Esimerkiksi meillä ei ole kotona Elisan nettiä, koska Elisalta kerrottiin suoraan, että meidän osoitteeseen ei valitettavasti saa laajakaistaa ja saadaan nopeampi ja edullisempi netti toiselta palveluntarjoajalta. Sen sijaan, että mulle olisi yritetty myydä heikommin toimiva netti, kerrottiin rehellisesti, että meidän osoite sattuu sijaitsemaan sellaisella alueella, johon ei kannata Elisan nettiä välttämättä ottaa. Tämä oli mun mielestä äärettömän hienoa ja tärkeää, ja nämä arvot kyllä näkyvät Elisalla.

Oli todella hieno etuoikeus päästä näkemään Elisan kulissien taakse! On ihanaa huomata, kuinka ison yrityksenkin taustalla on joukko erilaisia, onnellisia, aitoja ihmisiä, jotka välittävät asiakkaista ja työstään.

Ja eihän näin hyvän mielen postaus olisi täydellinen ilman arvontaa! Joten nyt tähän postaukseen kommentoimalla olet mukana kolmen Elisa Viihde + Elisa Kirja -koodin arvonnassa! Eli nämä sisältävät e-kirjan ja leffavuokrauksen. Osallistu vastaamalla seuraavaan kysymykseen 13.8. mennessä. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Mikä on sinun paras asiakaspalvelukokemuksesi? Mieleesi painunut palvelutilanne, joka nostattaa vieläkin hymyn huulille?

Yhteistyössä Elisa

Kommentit

27 kommenttia
Avatar

Yksi parhaista saattaa itse asiassa olla Elisa Viihteen mulle myynyt myyjä, koska ostin palvelun vaikka en yhtään tarvinnut sitä. Harvoin puhelinmyyjät on niin hyviä, mutta se vaan oli. Oli pakko ostaa!

Avatar

Eräässä ravintolassa sain loistavaa palvelua opiskelijatytöltä. Se jäi mieleen ja laitoin palautetta vielä peräänkin.

Avatar

Eiks Elisalla oo töissä maistereita,vaan vain kandeja? Vai mitä tarkoitat?

Avatar

Kotikaupungin joukkoliikenteen palvelupisteellä sain upea palvelua. Ihana työntekijä neuvoi hymyssä suin kysymättä millä bussilla pääsen uuteen kotiin ja takaisin ja millä pysäkillä pitää jäädä.

Avatar

Se ehkä, kun juurikin Elisalta saatiin puhelinliittymän vaihto nopeeseen purkuun (vaikka normisti se 2vkoa), kun meillä täällä mettässä onkin jokin musta kuuluvuuspiste. Myönsivät sen itsekin,kun katselivat karttojaan kun minä selvitin asiaani räntäsateessa sorakasan päällä seisoen ja puhuen (muuten ei ollu kuuluvuutta)

Avatar

Paras asiakaspalvelukokemukseni… Vaikea näin äkkiseltään muistaa jotain tiettyä yhtä parasta. Nyt mieleeni tuli muisto kun pankin kanssa asioidessani sain tosi nopeasti ja ystävällisesti apua chatin kautta. Hymyä noista tilanteista ei valitettavasti kuitenkaan nouse huulille. 🙂 Tilanteet ovat varmaankin olleet asiallisia ja hommat hoituneet, mutta eivät kuitenkaan ole ”painuneet sydämeen ihanaksi muistoksi”. 😀

Avatar

Paras asiakaspalvelukokemus löytyy naisena yllättäen autohuollosta. Autoni oli kesämökkini paikkakunnalla Rantasalmella huollossa ja lupsakka savolaismies kertomassa auton korjauksista. 🙂

Avatar

Paras asiakaspalvelukokemus, kun Cumulus Kaisaniemessä saimme normi-huoneen tilalle yllätyksenä Suiten. Halusivat ihan muuten vaan, ilman lisäkuluja antaa meidän nauttia paremmasta huoneesta. ☺

Avatar

Ravintola jossa kyselin kaiken mahdollisen ruuasta,onko laktoositon yms yms ja kärsivällisyys kesti jo hieman naurun kanssa kun kolmatta kertaa hän keittiöltä lähti varmistamaan asiaa..:)

Avatar

Parasta asiakaspalvelukokemusta on vaikea muistaa, yleensä kun (harmi kyllä) tuppaa jäämään vain ne huonot kokemukset mieleen. Mahtavaa palvelua olen ainakin aina saanut Myllyn Björn Borgin liikkeessä! Myyjät yrittävät aina selkeästi parhaansa ja olen ollut erittäin tyytyväinen heidän liikkeensä palveluun. Ja postauksen aiheeseen ja yhteistyökumppaniin liittyen en voi jättää mainitsematta, että myös Elisan pisteiltä olen aina saanut hyvää asiakaspalvelua. Tyypit siellä kyllä osaavat hommansa! 🙂

Avatar

Paras mikä äkkiseltään tulee mieleen, sijoittuu kouvolalaiseen urheiluliikkeeseen. Menin ystävän makutuomariksi salikenkäostoksille. Ystävä sai hyvää palvelua, mutta niin sain minäkin vaikken ollut aikeissa ostaa mitään! Miesmyyjä innosti kokeilemaan kenkiä ja myi ne minulle niin hyvin, että kohta huomasin ostaneeni salikengät heräteostoksena. Ja juu, on niille ollut käyttöäkin. 😀
Ja kyse ei tosiaan ollut tuputtamisesta, vaan niin hyvästä palvelusta ja ammattiosaamisesta, että tällainen mukavuudenhaluinen, hiukan laiskakin tyyppi innostui. (:

Avatar

Paras kokemus asiakaspalvelusta on ollut tähän asti eräässä ravintolassa Tampereella. Henkilö otti lapset äärettömän hyvin huomioon ja kasvoista näki, että oli työssä josta todella piti. Hän myös huolehti koko ruokailun ajan, että ruoka on ok ja muutenkin kaikki on kunnossa, sekä lasku tuli nopeasti, kun sitä pyysi. Ei mitään valittamista ja mielelläni menen aina uudelleen kyseiseen ravintolaan syömään. 🙂

Avatar

Mukavin asiakaspalvelu kokemus hetkeen on Elisalta. N. Kuukausi sitten puhuin vajaan tunnin oikein mukavan pojan kanssa joka myöskään ei tuputtanut nettiliittymää sijaintimme takia, puhelinliittymää tulevan pitkän ulkomaan reissun takia ja vaihdoimme myös matkustus kokemuksia ja Salkkareiden hahmoista mielipiteitä
Vaihdoin toki pelkän elisa viihde palvelun digiboksilliseen versioon, ettei hänen työnsä ihaan hukkaan mennyt

Avatar

Yksi hyvä Asiakaspalvelu kokemus on eräässä hotellissa saatu huomionosoitus niin lapselle kuin koirallekin. Lisäksi olivat erittäin avuliaita ja selvästi heille tyytyväinen asiakas oli palvelun tavoite 🙂

Avatar

Kallis työkäyttöön ostamani salkku hajosi saumasta. Nettikauppa hoiti vaihdon uuteen tuotteeseen ilmaiseksi ja todella nopeasti.

Pienistä suomalaisista design-verkkokaupoista tulee usein henkilökohtainen tervehdys tuotteen mukana. Se on minusta kiva lisä, ja tuo ostoksiin mukaan persoonallisuutta, joka muuten verkkoasioinnissa jää vajaaksi.

Avatar

Niit o paljo mut nyt iha viime päivinä ni stadiumista sai hyvää palvelua hansas kaveri oli ostaa treeni kenkiä ni kaveri kerto mitä halus ja sit vaa istu pyrstöllee ja myyjä toi erillaisia vei pois haki toista kokoa ja ei tarvinnu liikkua yhtään mihinkään ja hymyili koko ajan myyjä myös

Avatar

Me ollaan oltu Elisa viihteen asiakkaita jo n. 7 vuotta. Saatiin niin hyvä asiakaspalvelua aikoinaan, ettei voitu kieltäytyä.

Saatiin myös tuolloin 30 ilmaista elokuvaa katsottavaksi Elisa viihteelle. Vitsit se oli mukavaa!

Sen jälkeen ollaan välillä saatu tarjouksia Elisalle, yleensä kuukausimaksu pienentynyt, vaikka meillä on Elisalle puhelimet ja liittymät laskuna, sekä tämä Elisa Viihde. Osaavat katsoa meille aina hyvät tarjoukset! ❤️

Jos ongelmia tulee, niin asiakaspalvelu on tosi hyvää ja osaavat auttaa. Yleensä ei tule mitään ongelmia, mutta ei sitä koskaan tiedä 😀

Avatar

Ravintolasta on minunkin paras asiakaspalvelukokemukseni. Tarjoilija esitteli ruokalistaa erittäin perusteellisesti ja kertoi paljon annoksista, niiden raaka-aineista ja valmistuksesta. Mieleen jäi monia ravintola-alan termejä, joista on ollut hyötyä myöhemmilläkin ravintolakäynneillä. Tuollainen tarkka selostus ruokalistaan liittyen ei ehkä jonain toisena iltana olisi ollut tarpeen eikä siihen olisi ollut aikaa, mutta ehkä tarjoilija huomasi vaatetuksestamme ja kiinnostuneisuudestamme, että olimme tulleet syömään ajan kanssa ja niin sanotusti pitkän kaavan mukaan. Tuota ravintolaa olen monesti suositellut ystävillenikin ja kaikki ovat tykänneet.

Avatar

Itse oon aina aikaisemmin ollut tyytyväinen elisaan, mutta meillekin ”pakkomyytiin” tuo Viihde. Se ei vaan jostain syystä koskaan lähtenyt toimimaan, mitkään tallennukset eivät koskaan tallentuneet ja se jumitti meidän koko telkkarin. Siitä väännettiin ja taisteltiin useita kuukausia elisan kanssa, eikä vaan saatu sitä toimimaan. Vuoden määräaikasta sopimusta ei voitu purkaa vaikkei tuote edes meillä toiminut, ongelmien syytä oltiin elisan päästä haluttomia selvittämään. Niinpä muutaman kuukauden taistelun jälkeen luovutettiin, poistettiin boksi käytöstä ja vaan alennuttiin maksamaan viihteestä vaikka se oli käyttökelvoton. Samoin netti tökki ja katkesi useasti päivässä, tähänkään ei selvyyttä koskaan saatu. Netti onnistui jumittamaan koko tietokoneen muutamaksi minuutiksi aina katketessaan. Ihmeellisiä vikoja, joita ei todellakaan elisalla otettu tosissaan. Niinpä tuon määräaikaisuuden päätyttyä siirryimme DNA:n asiakkaiksi ja kaikki on toiminut erinomaisesti! Aluksi uusi dnan nettimme ei lähtenyt toimimaan (koska emme olleet osanneet itse sitä kytkeä oikein…) ja silti saimme kahden viikon hyvityksen maksuista, vaikka ongelma olikin oma mokamme! Ja dnalla lähdettiin hetibselvittämääm Erittäin hyvää ja hienoa asiakaspalvelua DNA:lla.

Avatar

Äh lähti liian aikaisin..

”Ja dnalla lähdettiin hetibselvittämääm Erittäin hyvää ja hienoa asiakaspalvelua DNA:lla.”

Ja dnalla lähdettiin heti selvittämään missä on vika, kuinka he voivat auttaa ja ei luovutettu ennenkuin oltiin saatu selvyys. Elisalla asenne oli ”no kyllä sen pitäis toimia, pärjäilkää ja moikka”. Perheessämme enää minun puhelinliittymäni on elisalla, jonka aion ihan periaatesyistä vaihtaa heti dnalle kun määräaikaisuus vain päättyy. Äänestän todellakin jaloillani. DNA:lla on ollut niin hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua että sinne kyllä mieluummin roposeni työnnän!

Arvontaan en halua osallistua, koska Elisa Viihteeseen en tahdo koskea enää pitkällä tikullakaan! Mukava kuintenkin kuulla että sinulla on ollut hyviä kokemuksia heidän palveluistaan.

Avatar

Ei kait enää vuosiin oo saanu _puhelinliittymiä_ myydä määräaikaisuuksilla? Ne tarjoukset on määräaikaisia, vaikka ensimmäisen vuoden, mutta ei itse liittymä. Itellä on niin huonot kokemukset DNA:n liittymistä kun ne ei ikinä toimi, että en vaihtaisi Elisaani sinne, mutta jos sä haluat vaihtaa nii kannattaa selvittää voitko oikeasti vaihtaa vaikka heti pois.

Avatar

Elisalla ei ole missään puhelinliittymässä määräaikaisuutta, eli siitä vaan vaihtamaan jos siltä tuntuu. Se on juurikin yksi elisan parhaista puolista. 🙂 (ja huonojakin on omalla kokemuksella) . TARJOUKSET ovat kyllä määräajan voimassa, eiväthän ne muuten ole tarjouksia, mutta liittymät eivät. ( Näin ollut jo ainakin 3 vuotta henkilöasiakkaiden puolella )

Avatar

Aivan totta, käytinkin väärää käsitettä! Minulla on siis tarjous mikä on voimassa vielä tämän vuoden loppuun, ei liittymä. Kiitos oikeisusta!

Avatar

Hei Emma!

Ikävä kuulla että sinulla on ollut huonoja kokemuksia kanssamme 🙁 Toivottavasti näemme sinut niistä huolimatta vielä joskus asiakkaanamme. Mikäli on jotain mitä haluaisit kanssamme selvittää tai jossa voisimme olla avuksi, voit lähettää sometiimille yksityisviestin esimerkiksi Palstan kautta (tästä: https://elisa.fi/palstatiimi).

Bosse / Elisa sometiimi

Avatar

Hienoa, kiitos palvelusta! Nyt on vain niin että asiat jo siirretty toiseen yhtiöön ja siellä perheemme ainakin toistaiseksi pysyy. Toivottavasti jos joskus vielä Elisaan päädymme niin emme kohtaa aikaisemman kaltaista ”palvelua” vaan tällaista palvelualttiutta kuin nyt.

Avatar

Paras hymyn vieläkin huulille tuova aspa-kokemus on Jyväskylän Sokoksen kosmetiikkaosastolta. 🙂

Olin ostanut sieltä meikkejä, ja yhden tuotteen kohdalla ajattelin kokeilevani eriä mitä mulla ennen on ollut. Siellä oli silloin tuote-esittelyitä jossa sekin tuote oli mukana ja sitä niin kehuttiin kuinka se on kaikille sopiva, mukautuu ihon omaan sävyyn.
No, kotona sitten kokeilin ja eihän se sopinut mulle yhtään! Kasvoni näytti ihan oransseilta. Vaikka tuote maksoi vaan n.11€, harmitti hutiostos niin paljon.

Menin ostamaan sitten taas uusia meikkejä samasta paikasta, kysyin viime kerrasta harmistuneena tällä kertaa myyjältä erikseen apua ettei varmasti käy uudestaan samanlain ja mainitsin tästä viime kertaisesta hutiostoksesta.

Tämä ihana myyjä oli heti neuvomassa, että mun kannattaa reklamaatio-palauttaa tuote ja saan siitä hyvityksen, jos en rahoja takaisin niin ainakin samalla summaa sieltä muita tuotteita tilalle. Kerroin, että se on jo kuukausi sitten ostettu, kylläkin vain pari kertaa testattu, eikä siitä välttämättä ole edes kuittia tallella kun ei ollu tämmönen reklamaatio käynyt edes mielessä, onhan kyseessä kuitenkin meikki. Kuitin puuttumattomuus ei tuntunut haittaavan joten sanoin tulevani muutaman päivän sisään palauttamaan tuotteen.

Sama myyjä onneks sattui palautuskerrallakin ja kuittikin olikin vielä tallessa, sain väärän tuotteen palautettua ja muuta tilalle. 🙂 Nuorelle, silloin vielä työttömälle, tuo 11€ on iso raha, onneksi sain loistavaa palvelua eikä menny rahat hukkaan! 🙂

Avatar

Paras asiakaspalvelu kokemukseni on lähi k-kaupastamme. Siellä saa aina ystävällistä palvelua 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä