VIIMEISET LOMAPÄIVÄT

Viimeisiä todellakin viedään! Tiistaina Ava aloittaa eskarin, joten nyt on viimeiset hetket aikaa nauttia näistä hitaista päivistä lasten kanssa. Topias tosin aloitti jo työt taas 2 kuukauden lomailun jälkeen, joten ihan koko perheen kesken ei päästä kauheasti hengailemaan, mutta on kyllä kivaa pitkästä aikaa olla kotona lasten kanssa. Meillä kävi tänään aamulla perhetyöntekijä, jonka kanssa juteltiin kesäkuulumisia, sitten Topias teki meille ruokaa ja sen jälkeen me vietiin lasten kanssa Topias töihin ja suunnattiin Kupittaalle. Siellä me sitten maattiin kavereiden kanssa palvomassa Luciferia koko päivä, ja lähdettiin takaisin vasta vähän ennen seitsemää. Kasin jälkeen haettiin Topias töistä kotiin ja nyt saatiin juuri lapset iltapalan kautta sänkyyn, ja tekisi kyllä itsekin mieli kaatua vaan suoraan lakanoiden väliin. Pakko kuitenkin tehdä vielä töitä, kun päivä on taas vietetty ulkona!

Jotenkin tosi lannistunut olo, kun kesä meni taas näin älyttömän nopeasti… Ei kiinnostaisi tällä hetkellä arkeen palaaminen YHTÄÄN, mutta toivottavasti se innostus löytyy jostain sitten viimeistään, kun tulee koulussa mielenkiintoisia jaksoja. Tällä hetkellä tuntuu, että jokainen päivä on vaan taistelua, että en ilmoita itseäni poissaolevaksi seuraavaksi lukukaudeksi ja jää kotiin lasten kanssa 😀 Mutta tiedän sen johtuvan vaan tästä lomasta, kyllä se sitten syksyllä helpottaa. Ja ompahan jotain odotettavaa, kun seuraavana kesänä on sitten HÄÄT <3 Nyt mun täytyy kuitenkin unohtaa koulut ja blogit ja lapset ja keskittyä kuvankäsittelyyn, jotta saan pari kuvapakettia asiakkaille eteenpäin.

Onko muilla luopumisen tuskaa kesän ja lomailun kanssa?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä