INSPIRAATIOTA LASTEN SYYSMUOTIIN

[mittaustagi]

Kesä alkaa olla ohi ja on aika valmistautua sanomaan hyvästit hellemekoille ja shortseille. Hopeareunus on kuitenkin kaikessa, sillä syksyyn valmistautuessa saa selata ihania uusia valikoimia ja valita suosikit upeista syysvaatteista, joilla omien pienokaisten kelpaa astella esikouluun. Tämän postauksen kaikki vaatteet ovat Elloksen valikoimista, sillä olen mukana kaupallisessa yhteistyössä Elloksen ja Lifien kanssa.

Elloksella on meneillään mahtava ”Back to school” -kampanja, joka tuli juuri täydelliseen kohtaan nyt kun Ava aloittelee esikoulua ja höpöttelee kotona isojen tyttöjen vaatteista. Vaikka eskariin tarvitseekin tietenkin kunnon ulkovaatteet, ei tässä elo-syyskuussa vielä onneksi niinkään tarvita kuriksia, vaan saa nauttia vähän fiinimmistä asuista. Muistan itse vielä täydellisesti sen tunteen, kun ensimmäiseen koulupäivään valmistautuessa mietti asuvaihtoehtoja maha kipristellen. Haluan ehdottomasti, että Avakin saa mennä esikouluun innoissaan sekä tulevasta päivästä, että omasta olemuksestaan. Vaikka eihän se nyt tämän ikäiselle vielä niin tärkeää ole, mutta kyllä sen on alkanut tässä 6 ikävuoden lähestyessä huomata, että vaatteet ovat pikkuhiljaa yhä suurempi osa identiteettiä ja meidän pieni neiti on alkanut nauttia asujen suunnittelusta. Hän myös tietää, mistä pitää, ja mistä ei. Onneksi meidän vaatemakumme menevät myös vielä aika hyvin yhteen!

Tilasin Avalle Elloksen omalta vaatemerkiltä tämän koko asun consseja lukuunottamatta! Tämä ihana röyhelöpaita on tosi kiva peruspaita eskariin, kun siinä on vähän jotain jujua ja erottuu tavallisten trikoopaitojen joukosta. Leggingsit ekologista puuvillaa ovat todella laadukkaat ja pehmeät perusleggarit, jotka sopivat asuun kuin asuun. Tekoturkis-bomber sitten taas ei ihan pääse eskarin ulkoleikkeihin mukaan, vaan on ehkä enemmänkin kouluikäisten asun kruunaaja, mutta tämä oli niin ihana ja arvasin Avan rakastuvan takkiin, että se oli pakko tilata! Ja niin hän rakastuihin, eikä syyttä, sillä onhan tämä upea. Minun täytyy sanoa, että tämä Elloksen oma ELLOS KIDS -merkki yllätti minut aivan täysin. Ihan hirveä määrä ihania vaatteita, kenkiä ja asusteita, edulliseen hintaan! Tämän malliston ulkopuolelta valkoiset converset ovat ehkä vähän must, joten oli jo aikakin hankkia lapsille ne!

Nompun päällä on pienen miehen päiväkotisyksyyn täydellisesti sopiva pusero, mutta jalassa on ehkä maailman parhaat housut. Siis nää housut! Otin nämä housut kummallekin lapselle ja nää on parasta ikinä! Tämä materiaali on vaan jotenkin niin täydellinen, ettei mitään rajaa. Nämä eivät ole leggingsit, eivätkä colleget, vaan jotain siltä väliltä. Näillä housuilla on leggingsien liikkuvuus ja mukavuus, mutta kollareiden pehmeys ja lämpö. Kangas on vähän peruskollareita ohuempaa ja huomattavasti pehmeämpää, mutta sitten taas housut ovat perusleggareita lämpimämmät, kestävämmät ja mukavammat. En olisi tilatessa odottanut ihan tätä! Näitä housuja saa myös viininpunaisena ja mun on pakkopakkopakko tilata lapsille myös ne. Veikkaan, että näistä tulee meidät uudet ultimatelempparit lasten leikkeihin!

Unelmahousujen seurana Nompulla on tosiaan myös nämä heidän ensimmäiset valkoiset Converset, ja vyötäröllä ELLOS KIDS -huppari. Nämä housut ja paita ovat huppari lisäksi siis myös ELLOS KIDS -mallistosta! Tähän mallistoon kuuluu ihan perusvaatteita, vähän näyttävämpiä yksilöitä, ja oikeita yllättäjiä. Kaikki samaan edulliseen hintatasoon.

Olen aikoinani tehnyt ensimmäiset tilaukseni Ellokselta ihan postissa tulleen katalogin kautta, ja olen aina ollut tosi tyytyväinen. Nyt kuvastoaikojen mentyä ohi olen kuitenkin käyttänyt luonnollisesti Elloksen verkkokauppaa ja tykkään siitä ihan hirveästi. Meidän Nompullahan on näissäkin kuvissa nyt päällä vaaleanpunaista ja vaatteita, jotka mielletään yleensä tyttöjen vaatteiksi. Onkin aina tosi ärsyttävää, kun vaatteita ostaessa joutuu katselemaan niitä ”tytöt” ja ”pojat” -kylttejä, kun kaikkien pitäisi mun mielestä vaan olla lapsia. Tilasin nyt ensimmäistä kertaa Ellokselta lastenvaatteita ja yllätyin todella positiivisesti huomattuani, ettei minun tarvinnut ollenkaan eritellä mitään sukupuolta, vaan pystyin hakemaan molemmille lapsille sopivia vaatteita ihan vaan vaateosaston ja koon kautta. Elloksella on myös mahdollisuus hakea niitä ”tyttöjen” ja ”poikien” vaatteita näin halutessaan, mutta on oikeasti harvinaista näin isossa verkkokaupassa, että sukupuolta ei tarvitse määritellä päästäkseen shoppailemaan. Isoisoiso plussa, jonka ansiosta Ellos sai juuri ainakin yhden vakituisen asiakkaan lastenvaatepuolelle. Onhan Elloksella siis hurjat määrät kaikkea muutakin ja meillä on Ellokselta muunmuassa matto ja sisustustavaroita, mutta tämä lastenvaatepuoli vei nyt kyllä uusimpana sydämeni.

Elloksella on nyt tosiaan tämä ”Back to school” -kampanja menossa, ja siihen kuuluu -25% alennus lasten vaatteista, kengistä ja asusteista. Kampanjasivulta löydät paljon vinkkejä täydellisiin vaatteisiin uuden kouluvuoden aloitukseen! Näitä postauksen vaatteita tilatessani käytin omalta Ellos -tilitäni löytyneen -25% alennuksen ja harmittelin jälkikäteen, että olisi pitänyt kuitenkin tällä alella tilata enemmän, joten onneksi nyt pääsen itse myös hyödyntämään tämän tarjouksen! Ainakin ne housut on oikeasti pakko tilata, ja hyvällä tuurilla ne ehtivät jopa eskarin alkuun. Sain pakettini 3 päivässä ja Elloksen nettisivuilta pääsee hyvin seuraamaan toimitusta, joten tilatessa oli koko ajan varma olo, kun tietää, mitä tapahtuu, eikä tarvitse jännittää, että kestääkö tilauksen käsittelyssä tai että onkohan paketti jo lähetetty.

Ihanaa huomata, että lasten muodista pääsee innostumaan myös näin edullisesti, mutta saa rahoilleen kuitenkin laadukasta vastinetta! Iso suositus täältä Elloksen valikoimille!

Yhteistyössä Ellos

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Onpa harmillisen ylivalottuneet kuvat, ei erotu kengätnauhat ja paidat näyttää ihan valkosilta.
Pitää kyllä itsekkin tutustua pitkästä aikaa Elloksen valikoimaan, kiitti vinkistä!

Avatar

Ei nyt ihan liity aiheeseen mutta mistä pääsisin lukemaan ensimmäisiä postauksiasi? Olen seurannut blogiasi nyt jonkin aikaa mutta haluaisin päästä lukemaan kaiken ihan alusta alkaen 🙂 kiitos muuten hyvästä blogista ja hyvää loppu kesää vielä teille! 🙂

Avatar

Onpas Nomppu paljon sun näköinen, söpö! Ihan minikopio susta 😀 vähän häiritsevän puhkipalaneita vaan nämä kuvat, ei oikein tee oikeutta noille vaatteille mielestäni. Vaikka kuuluukin tyyliisi ja yleensä näyttää hyvältä, niin nyt jotenkin tää ylivalottuneisuus ei ainakaan omaan silmään natsannut 🙂

Avatar

Hahaa mä taas olin tulossa sanomaa et ihan ku isänsä! Jotenki nään tosi paljon Topiasta pojassa kun taas Avassa enemmän sinua 😀 mut muo kans häiritsi näissä kuvissa toi valo, ei oikeen saanu selvää vaatteista ja sävyistä vaik kauniita kuvia otatkin ja yleensä tuo sopii! 🙂

Avatar

Onhan miesten ja naistenkin vaatteet kaupoissa eritelty omiin kategorioihin. Miksei näitä sitten tulisi laittaa yhteiseen kategoriaan? Miksi vain lasten vaatteet ja kaikki mikä liittyy lapsiin?

Avatar

Mun mielestä lasten vaatteet on yleensä niin samankaltaisia mallien ym. kannalta että jaottelu tyttöjen ja poikien tehdään usein vaan värien ja kuosien mukaan. Ja sit tietty mekot ja röyhelöt on tyttöjen puolella. Mut miesten ja naisten vaatteissa on aika paljon muitakin eroja jos noin niinkun miettii esim. Niitä vaatteet malleja/muotoja 😀 ja aikuinen ihminen voi sitten itse päättää kummalta puolelta haluaa hakea vaatteensa mutta minäkin välillä toivon että lasten vaatteet ois samassa niin ois helppo katsoa samaan aikaa sisaruksille ja jos löytyy jotain mikä musta sopis molemmille:) vaikka puenkin lapset ihan tyttö/poika ajattelulla muuten 😀

Avatar

Ihana Nomppu, oikea pikku malli!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä