TOPIAKSEN PINNA PALAA…

… kun meillä on koko ajan koti täynnä erilaisia tarvikkeita ja juttuja mun lukuisiin DIY-projekteihin! On tulossa nyt niin montaa eri juttua, että joku voisi sanoa mun seonneen aivan täysin. Must on tuuullut, DIY-hullu.

Tämä uusin projektini on pitänyt minut kiireisenä koko viikon, vaikka sen valmistelut kyllä ovat alkaneet jo aiemmin. Olen haaveillut kukkaseinästä jo pitkään, ja haalinut kirppiksiltä tekokukkia, ja nyt ostanut niitä ja muut tarvittavat aineet ja toivon huomenna saavani tämän valmiiksi! Tässä kuvan kohdassa multa loppui taas kerran kukat ja kävin tänään, taas, ostamassa lisää, mutta saa nähdä riittääkö ne vieläkään. Rahaa on mennyt jo aivan järkyttävän paljon, kaikki kynnet on katkennut (tai no vasen pikkurilli on vielä hengissä) ja sormenpäät on ihan verillä. Mutta ai että kun siitä tulee hieno!!!! On vain paljon työläämpi ja kalliimpi kuin arvelin.

Tällä kukkaseinällä on kiire, koska haluaisin sen Nompun synttäreille perjantaina, mutta muuten tässä ei ole mitään hengenhätää. Seinä pääsee myös häihin somisteeksi, mutta sen pääasiallinen käyttötarkoitus on studiolla! Toivon pian pääseväni lanseeraamaan ihanat uudet teemakuvaukset! Voi vitsi, toivottavasti tulee pian valmista ja pääsen testaamaan seinää tositoimissa.

Topias rakensi tänään tälle puisen rungon, jotta se kestää liikuttelua ja pysyy koossa, sillä nämä kukat painavat tosi paljon. Seinällä on kokoa 1×2 metriä ja olen varma, että kunhan saan sen valmiiksi, sen kanssa tulee upeita kuvia! Lähinnä ajattelin tätä alunperin newborn-kuvauksiin, mutta tein seinästä sitten kuitenkin isomman, niin nyt sitä voi käyttää muihinkin tarpeisiin.

Mitäs tykkäätte mun ideasta? Olisitko itse kiinnostunut tällaisesta rekvisiitasta valokuvaajaa valitessa? Mahtaakohan tää olla apuna mun yritykselle?

Ps. Tiedän. Kaikkien projektien sijaan mun pitäisi käyttää aikani siihen, että laittaisin vihdoin ne nettisivut kuntoon! 😀 Mua vaivaa joku vakava tietokoneallergia. Ennen oli aina läppäri päällä, nyt paiskaan kannen kiinni aina heti, kun postaus tai kuvat on valmiina 😀

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Mitä jos haluaisi vuokrata kukkaseinän päiväksi? Onko mahdollista ja mitä maksaisi? Kaverini etsii vastaavaa omiin häihinsä ja hyvänä kaasona olen tottakai tarkkailut mahdollisuuksia kukkaseinille!

Avatar

Moikka!
Jos tulevaisuudessa tarvitset johonkin projektiin tekokukkia, suosittelen tilaamaan niitä Aliexpressistä. Tulee ihan sikana edullisemmaksi sitä kautta. Itse askartelun vaikka ja mitä kukkajuttuja häihin ja tilasin kaikki kukat muutamilla euroilla juuri tuolta. Askartelun iloa! 🙂

Avatar

Aivan älyttömän hieno

Avatar

Vau. Tosta tulee upee ja varmasti monikäyttönen. 🙂

Avatar

Älyttömän hieno! Mutta mä sanoisin et ei enempää kukkia tuohon, se on nyt just hauskan epäsymmetrinen, ihanasti väljää toisessa reunassa, joka mielyttää mun silmää jopa ememmän kun tuo aivan täyteen laitettu kohta. Hieno on! 🙂

Avatar

Mun mielestä toi on ihan täydellinen just tollasena vähän vajaana! <3

Avatar

Upea!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä