NELJÄ VUOTTA

Neljä vuotta sitten pusersin Nomppua tähän maailmaan tv-kameroiden kuvatessa, oltuani jo 40 tuntia synnytyssalissa. Pitkästä ja kipeästä kokemuksesta saatiin palkinnoksi maailman täydellisin pieni poika, joka jo ennenaikaisena painoi 3230 grammaa ja huusi pää punaisena. Nyt se pieni poika on 4 -vuotias ja edelleen äidin pieni vauva, joka tykkää olla sylissä ja rakastaa haleja ja pusuja. Ihan vauvaksi ei kuitenkaan voi sanoa tätä ilman aikuisia siskon kanssa ulkoilevaa tehopakkausta, vaan hän alkaa olla jo iso poika. On niin haikeaa myöntää, että meillä ei ole enää yhtään vauvaa, taaperoa tai ihan pientä lasta, mutta olen myös ylpeä tästä isosta pojasta, joka oppii koko ajan uutta.

Rakastan sinua yli kaiken, hyvää syntymäpäivää rakas Noah <3

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

ihailen sua suuresti. oon huomannut että (vauvapalstoilla,jodelissa..) on jatkuvasti sun kritisointi päällä. sen takia halusin ajattelun sijaan oikeasti kertoa sulle tämän: tykkään ihan mielettömästi susta. miten kirjotat, millasia kuvia otat, sun youtubessa olevat videot = i-h-a-n-i-a. olet älyttömän kaunis (katsoin jotain videoita missä oot ihan koti-asussa ja siltikin niin nätti.) niin luonnonkaunis! ihailen sun rohkeutta puhua avoimesti monesta asiasta mistä itse en välttämättä uskaltaisi, ja lisätä rehellisiä kuvia, ne inspiroi eniten. inspiroit monessa asiassa ihan valtavasti. en oikein osaa edes selittää sitä, mutta olet ja tulet varmaan aina olemaan yksi isoimmista inspiksistä ja en kenenkään toisen blogia lukiessa tule yhtä hyvälle mielelle kun sun blogista. jotenkin ehkä voimaannun.
ja tää että nomppu saa pukeutua pinkkiin ja sä tuet sitä siinä. ei sanat riitä kuvailemaan kuinka onnellinen olen että kaikkien niiden tuomitsijoiden seassa on myös tälläinen äiti joka tukee lapsiaan olemaan oma itsensä, oli sitten kuinka erilainen vain. niin onnekkaat lapset sulla.<3 aion itsekkin toteuttaa tätä samaa, annan tulevien lapsieni olemaan juuri sellaisia kuin on. tuen olemaan onnellinen, viis muusta. 🙂

haluaisin tähän ylistää kymmeniä eri kirjoituksiasi ja juttujasi, mutta ehkä tyydyn sanomaan että muistat viha-kommentteja lukiessasi että meitä on myös, meitä joille sinä ja sun jutut on ihan parasta. <3

Avatar

<3

Avatar

Paljon onnea Noahille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä