NOMPUN PRINSESSASYNTTÄRIT

Me ollaan joka vuosi kysytty, että millaiset synttärit meidän lapset haluavat, ja järjestetty sitten heidän toiveiden mukaiset juhlat. Viime vuonna Nomppu halusi pinkit synttärit, joten tehtiin vaan kaikesta pinkkiä. Tänä vuonna Nomppu sanoi heti, että haluaa prinsessasynttärit, joten prinsessasynttärit hänelle järjestettiin!

Olin jo pitkään seurannut instassa @juhlaprinsessa:a ja laitoin hänelle heti viestiä vapaista ajoista ja olin hirveän iloinen, kun saatiin sovittua sopiva päivä. Synttäripäivän koittaessa olin kuitenkin hirveän iloisen sijaan käsittämättömän onnellinen, kun pääsin näkemään sen riemun, jonka prinsessan saapuminen toi Nompun kasvoille. En ole ikinä nähnyt häntä yhtä onnellisena! Mulla tuli heti prinsessan saapuessa kyyneleet silmiin ja ääni petti, kun liikutus vei vain voiton. Nomppu syöksyi halaamaan ovelle ilmestynyttä Tuhkimoa ja mulla meinasi sydän sulaa, kun meidän ujo pieni mies uskalsi halata ihan vierasta.

Tuhkimo oli tääääääydellinen. Aikuisetkin olivat niin innoissaan, kun tuli ihan sellainen fiilis, että meillä oli oikea prinsessa kylässä. Ensin lapset ja Tuhkimo pitivät pienen tutustumistuokion olohuoneessa, puhuivat Tuhkimon matkasta ja Nomppu sai ihanan prinsessojen ystävyyskorun Tuhkimolta lahjaksi. Onneksi Tuhkimon pienet hiiriystävät olivat antaneet hänelle kutsun juhliin!

Seuraavaksi laulettiin Tuhkimon johdolla onnittelulaulu ja Nomppu puhalsi kynttilät kummitädin tekemästä ihanasta Ryhmä Hau Vahtitorni -kakusta, jota Nomppu oli hartaasti toivonut. Kynttilöiden puhaltamisen jälkeen Tuhkimo teki kakun lomassa kaikille lapsille upeat kasvomaalaukset. Lapset saivat itse valita ihan mitä tahansa ja poskiin tuli kukkia, yksisarvisia, pokemoneja, Pikku Myy ja itse Tuhkimo. Niin hienoja!

Seuraavaksi taisi olla vuorossa prinsessojen tanssileikki, jossa kaikki ensin oppivat prinsessatanssia ja sitten Tuhkimo opetti hauskan leikin siihen liittyen. Jossain vaiheessa lapset ja Tuhkimo kiipeilivät puolapuissa ja lapset esittelivät innoissaan temppuja prinsessalle. Kaikki leikkivät vielä hauskaa Olaf -leikkiä ja pääsivät ihan vain juttelemaan rauhassa Tuhkimon kanssa. Lapset kyselivät hänen puvuistaan, linnasta, matkustamisesta, hiuksista ja ihan kaikesta mahdollisesta. Lopuksi otettiin vielä jokaisesta oma kuva Tuhkimon kanssa!

Tuhkimo teki Nompun prinsessajuhlista täydelliset. Lapset olivat kaikki niin innoissaan ja vanhemmat seurasivat hymyillen lasten onnea, saaden itse samalla rauhassa kahvitella. Jos vielä jompikumpi haluaa prinsessajuhlat niin viestiä lähtee heti Juhlaprinsessalle, jospa vaikka ensi kerralla saataisiin kylään joku toinen ihana prinsessa! Suosittelen kaikille aivan äärettömän lämpimästi prinsessaa omiin juhliin! Tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan ollaan aivan äärettömän tyytyväisiä, kiitollisia ja onnellisia, ja haluan kaikkien tietävän tällaisesta mahdollisuudesta, sillä prinsessan vierailu omissa juhlissa on kyllä lapselle korvaamaton kokemus.

Kiitoskiitoskiitos <3

Ps. Nompun synttäreiden jälkeen on ollut rankkaa kuunnella negatiivista palautetta päätöksestämme antaa lapsemme olla juuri sellainen lapsi kuin hän haluaa, eikä tähän postaukseen julkaista yhtäkään negatiivissävytteistä kommenttia. 

Kommentit

56 kommenttia
Avatar

Mou! En olekaan aikoihin (vuoteen, kahteen?!) kirjoitellut sulle mitään tänne. Nyt on Pakko. Ihana Nomppu ja ihanat juhlat! Antaa kaikkien lapsien olla just sellaisia prinsessoja kuin itse haluavat. <3 Kaikkea hyvää perheellenne, opiskeluihin, töihin ja kaikkeen.

Avatar

Ihanat prinsessasynttärit ja ihana Prinsessa-Nomppu!

Avatar

Siis niin siistiä! Ihan huippua, että olette järjestäneet juuri sellaiset juhlat kun lapsi haluaa. Meillä kanssa aina lasten toiveita kuunneltu ja kun poika 4-vuotis synttäreille halusi prinsessa-dinosaurus kakun niin sellaisen me tehtiin. Mahtavaa <3 jatkakaa samaan malliin.

Avatar

Ihanat juhlat pikkuisella prinsessalla! Ihan mahtavaa, että annatte Noahin olla juuri sellainen, kuin hän haluaa. En keksi yhtään syytä, miksi tätä pitäisi rajoittaa!
Mun 4 vuotias poikani haluaa kasvattaa pitkät hiukset, koska haluaa niihin hienoja kampauksia. Ainut syy, miksi olen tästä hieman kauhuissani on se, että en osaa tehdä kuin ponihännän ja letin =D täytyy varmaan alkaa opettelemaan kampausten tekemistä.

Avatar

Voi vitsi miten ihanat synttärit ollut! En tiennytkään, että löytyy tuollainen prinsessa, jonka voi tilata juhliin 🙂

Tietenkin lasten täytyy saada olla lapsia ja juuri sellaisia kuin he itse haluavat.
Olen kans pukenut pojalleni punaista ja pinkkiä, koska hän itse niin halusi. Kyllä s epäivä tulee, kun Nomppuki tahtoo autoja ja yms ns.poikien juttuja. Mikä on ihan älytöntä, että edes luokitellaan tyttöjen ja poikien lelut ja tavarat. Sama kuin jotkut ammatit ovat aikuisena naistdn ja miesten ammatteja.
En voi ymmärtää, että vielä tänäkin päivänä juuri aikuiset ovat noin pahasuopaisia lapsista vielä. En nähnyt instan kommentteja ja varmaan hyvä niin. Olisi saattanu hieman savu nousta korvista ja tulla ilkeää kommenttia takas näille ihmisille.

Ihanaa, että teitte Nompulle täydellisen synttäripäivän. Hän varmasti muistaa sen vielä kauan. Ja ihanaa, että uskalsi halata Tuhkimoa! ❤❤❤

Avatar

Ei välttämättä tule päivää, että lapsi haluaa autoja ja ”poikien leluja”, eikä siinä ole mitään paheksuttavaa. Jokainen lapsi ja aikuinen saa tykätä, mistä tykkää ja olla oma itsensä. 🙂

Avatar

Ihana Nomppu, ihana prinsessa ja varmasti ihanat juhlat! Varmasti ikimuistoinen päivä pienelle synttärisankarille!! Isot onnittelut jälkikäteen Teillä on Emilia ihanat lapset ❤ Montakohan ”ihana’- sanaa taas tuli, mutta oli niin mukava lukea näistä synttäreistä, pitänee harkita juhlaprinsessaa tuleviin juhliin täälläkin

Avatar

Ihanaa nähdä miten annatte lapsenne olla juuri sitä mitä hän haluaa olla. Eihän sillä ole väliä jos poika haluaa olla prinsessa tai tyttö palomies! Huikea nähdä moista!

Avatar

Ihana Nomppu ja ihanat juhlat!

Avatar

Voi miten ihanan näköiset synttärit ja sankari <3 mä niin toivoisin, että kaikki vanhemmat antaisi teidän tavoin lapsiensa kasvaa omina itsenään. Ootte kyllä ihan huippu hyviä vanhempia!

Avatar

Ihana Nomppu! <3 Ilo loistaa kuvienkin läpi. Musta on ihan mahtavaa, että Nomppu saa olla juuri sellainen kun haluaa ja toteuttaa itseään. Törkypalautteet on tosi inhottavia, mutta jaksat ne taatusti, kun muistat ja tiedät sen, että Nomppu on taatusti aivan mielettömän onnellinen lapsi. 🙂

Avatar

Hei aivan ihana juttu tämä prinsessa! Ja kuinka asiat oli järjestetty niin että tällä oli aikaa pitempään vierailuun eikä vain nopeaan pyörähdykseen. Pakko vielä lisätä että en pysty käsittämään sitä arvostelua että piditte pojallenne prinsessasynttärit niikun hän itse halusi!?!?! Eikös se juuri ole tervettä kasvattamista että antaa lapsen itse tahtoa asioita ja että lapsen mielipidettä kuunnellaan. Ihmisten ahdasmielisyys kyllä kummastuttaa:I Olette aivan ihania vanhempia ja lapsistanne kasvaa varmasti ihania ihmisiä<3

Avatar

Voi ei miten ihanat synttärit, lasten ilmeet kertovat juhlien onnistuneen! Olemme nähneet Tuhkimon SkiditFestareilla ja edelleen kohtaamista lämmöllä meilläkin muistellaan Ihanaa, että tälläinen vierailu mahdollista!

Avatar

Aivan mahtavaa, että järjestitte semmoiset synttäeit kin sankari itse halusi. Nomppu varmasti arvostaa tätä myöhemmin!
Go Emilia.

Avatar

Ihana postaus<3 Kuvista välittyy aito lasten onnellisuus, synttärit olivat varmasti ikimuistoiset 🙂

Avatar

Minusta on ihanaa, kun annatte lastenne olla juuri sellaisia kuin he ovat! Kuvistakin välittyy se lasten onnellisuus.❤️

Avatar

lapset on parhaita! en ymmärrä mitä negatiivista tästäkin piti löytää taino ymmärrän mut en vaan ymmärrä. lapsi kiinnostuu itse niistä asioista mitkä heitä kiinnostaa. ei ne ajattele et jokin on tytön ja joku pojan juttu. jos poika haluaa prinsessajuhlat niin hittovie se ne myös saa! jos tyttö autoaiheiset niin ne järkätään. lasten pitäis antaa olla sellasia ku se itse haluaa, tykätä valitsemistaan asioista, käyttää sellasia vaatteita kun itse haluaa ja parasta on se jos on vanhemmat jotka antaa niiden olla just niitä mitä ne haluaa olla ja tää millanen perhe te ootte – on jotaan niin upeeta. teillon ihana perhe<3

Avatar

”jos poika haluaa prinsessajuhlat niin hittovie se ne myös saa! jos tyttö autoaiheiset niin ne järkätään.”

Paitsi, että tässä yhteiskunnassa autojuhlat tytölle on rohkeaa ja hienoa, mutta prinssessajuhlat pohjalle kieroa ja jotenkin epänormaalia. Tasa-arvoa muka, pah. Surulliseksi tekee tällaisen pienen lapsen äidin. 🙁

Avatar

Se on juurikin noin. Tytölle on ihan ok laittaa vaaleansinistä päälle kun taas jos on pojalla vaaleanpunaista niin umpihomohan siitä vähintään kasvaa :O värit on värejä, en ymmärrä miksi on tyttöjen värejä tai poikien värejä.

Mä en ymmärrä miks lapsia pitäisi ahtaa tiettyyn muottiin. Jos esim. pikkuveli haluaa lakata kynnet ku isosiskollaki on niin miks pitäis kieltää. Lapsi on lapsi.

Avatar

Niiiiiiin ihanan kuuloiset syntymäpäiväjuhlat! Ja Nompun ilo ja onni näkyy hymystä!
Tuli kyyneleet silmiin <3
Ihanaa että teidän lapset saavat olla sellaisia kun ovat. Monien pitäisi ottaa mallia teistä!
Toivon että voin sinun esimerkilläsi tulevaisuudessa olla yhtä rakastava ja avoin äiti.
Kiitos <3

Avatar

Aivan ihanan näköistä. Ihanaa kun lapsi saa kasvaa ja olla sellainen kun itse haluaa <3 Itsekin aion kysyä kunhan isompi on minkälaiset synttärit hän haluaa. Olen myös itse seurannut tätä naista ja ihanaa kuinka hän tekee tälläistä työtä 🙂

Avatar

eiii en kestä miten mielettömät juhlat ja miten mielettömät vanhemmat olette kun kuuntelette lastanne!!! <3 Keep on doing the good work x

Avatar

Ah tää on vaan ehkä jotain maailman suloisinta ikinä<3 inhottaa ihan kuulla että olet saanu negatiivista kommenttia tästä, miten kivisydämiä ihmiset voikaan olla. Kuvista oikein paistaa teidän pienen miehen onni, eikö se ole kaikkein tärkein! <3

Avatar

Siis vau! Empä oo enne kuullu tällasest ja tääl turus!!! Siis meijä nella rakastais tällasii juhlii ja häne bestis amila pakko perehtyy tähä näytti kuvat upeilta ollu kyl upeet juhlat!

Avatar

Ihanaa! Onnea Nompulle ja noissa juhlissa minäkin olisin halunnut olla mukana! Jotenkin niin autenttinen prinsessa-look tällä Tuhkimollakin 🙂 Ja lasten ihailevat katseet, niin liikuttavaa!

Avatar

Mulla on jotenkin kutina, että jos vaikka Avalla olis ollu Autot-synttärit niin sitä ei olis kummasteltu sen enempää. Jännä. Että jos kaikki nyt vaan sais olla lapsia ja pitää prinsessasynttärit, jos sellaset haluaa.

Avatar

Niinpä muuten, hyvä pointti!
Toivottavasti ajatusmaailma pikkuhiljaa muuttuu niin että jokainen saa olla just sellainen kun haluaa. 🙂

Avatar

Aivan ihanan näköiset synttärit ja onnellisuus välittyy näistä kuvista! Mua surettas miten moni kehtaa/pystyy/voi kiusata viatonta lasta, jostain sellaisesta joka tekee onnelliseksi eikä satuta ketään mitenkään. Ja sitten omia puheita puolustellaan sillä, että lasta tullaan kiusaamaan tämän takia, joten on ok sanoa näin. Eikö ne ihmiset tajua, että tuolla asenteella ne kasvattaa kiusaajia ja osittain myös hyväksyy kiusaamisen.. Äh en vaan oo koskaan tajunnut ajatusmaailmaa, jossa lapsen pitäisi välttää jotain mistä tykkää, ettei häntä vain kiusata.. Mutta kuten sanoin ihanat synttärit ootte järkänny ja voin vain kuvitella kuinka onnellisia lapsia siellä on tuona päivänä ja varmasti sen jälkeenkin ollut!

Avatar

Aivan ihana,että lapset ovat saaneet itse valita millaiset synttärit haluavat eikä välitetä mitä muut ajattelee. Todella suloista.

Avatar

Voi miten ihanat synttärit! Voiskohan Prinsessan tilata omillekin seuraaville synttäreille (ens vuonna 26v.) 😀 Mä pidän just siitä, kuinka te annatte lastenne olla lapsia ja olla just sellasia, kuin ovat ja haluavat olla! Tsemppiä muiden ikävien kommenttien kanssa, ja muista, että vain teidän perheellä ja itse lapsilla on väliä, jokainen saa olla sellainen kuin haluaa ja pitää asioista, jotka ovat itselleen tärkeitä! 🙂

Avatar

Olet upea äiti ja sen tietää ulkopuolinenkin jo nyt että Nompusta kasvaa itsevarma ja onnellinen aikuinen. Olen itse herännyt tähän todellisuuteen että kiusaaminen alkaa todella usein vanhempien esimerkistä. Lapset ottaa leikin lomassa korvaan ne vaivihkaankin mainitut kommentit, joita aikuiset heittää toinen toisilleen jostain toisesta ihmisestä. Lapsi tunnistaa että ok, ehkä tää on soveliasta puhua toisesta noin. Vituttaa niin paljon. Mua myös harmittaa itseä henkilökohtaisesti kun meidän perheessä on tapaus, että kaikki muut tiedostavat että poikalapsi pukeutuu äitinsä korkkareihin ja haluaisi mekon ja leikkii ennemmin omassa leikkikeittiössään kun sitten sotilasfiguureilla. Musta se on fine, mun perheenjäsenistä se on fine. Kyseessä on serkkuni lapsi. Lapsen äiti on arvosteleva ja isovanhemmille on vielä tärkeämpää että poika kasvaisi poikana. ”Et sinä mekkoa tarvitse, ei pojat pue mekkoja. Ne on prinsessoille ja tytöille.” sillee???? Mitä helvettiä? Ja pahinta on ettei kukaan puhu asiasta. Lapsen pyyntöjä vältellään ja koitetaan kääntää kiinnostusta enemmän ”poikien” juttuihin. Mua vituttaa nykypäivänä niin paljon, kun on itsekin just nuoruudesta selvinny ja aikuisikään astunut, et kuinka ilkeitä ensisijaisesti jo vanhemmat on. Sekä lapsilleen että muille ihmisille omien lasten kuunnellessa. Ja sit saatana ihmetellään kun koulusta tulee kotiin huomautuslappuja ja yhteydenottoja. Nomppu on ihana mekossaan! Ja sinä ihana äiti kun annat lapsellesi vapauden ilmaista itseään!

Avatar

Ihanat prinsessasynttärit! ❤ Kunpa mäkin olisin saanut tuollaiset synttärit lapsena! t. Disney-fani :3

Ja p.s, mä en ymmärrä, mitä kukkahattutätejä on liikenteessä, koska sehän on ihan selvä että lapsi saa olla juuri sellainen kuin on. Ja mitä sitten, vaikka sun poika olisi isona sun tytär, ei se ketään ulkopuolista liikuta 😀 Oot mahtava äiti, kun annat Nompun olla juuri sellainen, kuin hän itse haluaa ❤ Itsekään en saanut lapsena semmoista kasvatusta, että mun olisi pakko pukeutua pinkkiin, mun lempivärikin oli lapsena sininen, enkä ole pinkistä ikinä välittänyt :’D Stereotyyppiset sukupuoliroolit rikki vaan ja antaa lasten olla poikia, tyttöjä tai jotain siltä väliltä. 🙂

Avatar

Mun mielestä niin ihanaa että annatte hänen olla juuri sellainen kun hän haluaa. En näe tässä itse yhtään mitään negatiivista, päinvastoin! ❤️ Kaikilla on oikeus olla sellaisia kuin itse haluavat ja olla ja elää rauhassa oma itsensä. Aivan ihanan yllätyksen järjestit miten onnellisia nuo pienet varmasti olivatkaan tuosta. Surullista jos olet saanut negatiivisia kommentteja ja viestejä. Ihmiset voisivat keskittyä elämään omaa elämäänsä ja olla puuttumatta liikaa toisten elämään. Tai jos joku asia jonkun elämäntavassa tms ärsyttää niin vois olla sanomatta, tai miettiä kaks kertaa ennen kuin sanoo. Paljon Haleja teidän ihanalle perheelle ja valoisaa syksyä ❤️❤️❤️❤️

Avatar

Siis ihan uskomattoman ihanaa et sä annat lapses olla just sellanen ku on. Musta sen pitäski mennä niin ett lapsi ite määrittää oman tapansa pukeutua ja sen että haluaako hän pukeutua tytöksi ja pojaksi. Jotenki näkee Nompusta, että hän on onnellinen tuossa prinsessa-asussaan. Vaikka ympärillä maailma muuttuu yhä enemmissä määrin sukupuolttomaan suuntaan, on jokaisessa paikassa ihmisiä joiden on se vaikea hyväksyä. Siks mä arvostan sitä, että uskaltaa. Ei välitä ympärillä olevien tietynlaisten mallien aiheuttamaa painetta pukea lapsi sukupuolensa mukaan vaan antaa lapsen päättää itse. Sun kaltasia vanhempia pitäs olla enemmän. ❤

Avatar

Ihana Nomppu! Lasten onnellisuus on kaikista ihaninta ja parasta. Mulla 5-vuotias poika ja hän rakastaa kaikkia prinsessa juttuja ja haluaa isona olla äiti ❤️ Lapsien pitäis just antaa olla sellaisia kun ovat

Avatar

En kyl tajua kritiikkiä, onhan Nompusta ennenkin taidettu julkaista prinsessamekkokuvia, mitä nää uudet kuvat enää haittaa. Tää on kuitenkin sun blogi, totta kai saat julkaista tänne ihan mitä vaan.

Avatar

Surulliseksi vetää, jos joku lapsen viattomasta ilosta keksinyt jotain negatiivista. Onneksi pojalla on ihanat ja rakastavat vanhemmat, jotka antaa lapsen toteuttaa itseään. Kaikilla aikuisilla on paljon opittavaa lapsilta, toisilla vaan vähän enemmän. Harmi että juuri ne ei usein opi juuri mitään.

Avatar

Olisin halunnu kommentoida sun uusimpaan ig kuvaan, että olet maailman kaunein mutta huomasin että kommentointi on pois :/ Ymmärrän että tyhmät kommentit ärsyttää mutta uskon ja toivon että ihmisillä olisi enemmän hyvää sanottavaa kuin pahaa, sillä olethan ihan tosi upee nainen :)!

Avatar

Mahtavan kuuloiset bileet, hieno juttu että järjestitte just semmoset synttärit kuin päivänsankari haluaa! Mun lapsuuden parhaat muistot on kans semmosista jutuista/ lahjoista/ juhlista jotka olen saanut itse päättää, lapsena kun niin moni päätös muuttuu ainakin hienoisesti aikuisen ohjailun mukaan. Uskon että Nompulle jää näistä synttäreistä hieno muisto 🙂

Avatar

Myöhästyneet onnittelut Nompulle! 🙂 Ihanan näköiset juhlat ja aivan ihana Tuhkimo! Aluks mietin, et miten prinsessajuhlat eroaa viime vuoden pinkistä toiveteemasta, mut näyttikin olleen siniset prinsessajuhlat, ihanat!

Avatar

Mulle tuli ensimmäisenä mieleen ajatus, että hävettääkö Nomppua sit vanhempana kun on halunnut ”tyttöjen synttärit”, mutta aika äkkiä tajusin että tuo ajatus on niin menneen talven lumia. Ajat on (onneksi) muuttuneet, ja suvaitsevaisuus kasvaa kokoajan. Ei toikaan ajatus ”tyttöjen” synttäreistä ole mun oma, se on vaan se sellanen opittu juttu, että tytöt on vaaleanpunasia prinsessoja ja pojat sinisiä autotyyppejä. Kiva huomata että ite tajusin heti tuossa ajatuksessa olevan jotain vikaa.
Aloin nimittäin samantien miettimään, että ite ainakin oon hävennyt musta otettuja kuvia (niinkuin varmaan jokainen meistä). Ja toivottavasti kun Nomppu kasvaa isommaksi, ihmiset todella olisivat suvaitsevaisempia, eikä enää puhuttaisi tyttöjen ja poikien väreistä ja muutenkaan vastaavista stereotypioista. 🙂 Eli toivottavasti hän itse ei tavallaan tiedä edes sellaisesta jaottelusta. 🙂
Olette rohkeita vanhempia! Ikävää että siitä saa kuraa niskaan, se on väärin. 🙁

Avatar

Oi miten ihana Prinsessa-Nomppu! Ihan sydän sulaa nähdä lapsi halaamassa vierasta ihmistä, muistellen julkaisemaasi tekstiä lasten ujoudesta. Aivan mahtavaa että lapsi saa sellaiset synttärit kuin haluaa ja pukeutua niin kuin kokee mukavaksi.

Muistan elävästi omasta lapsuudesta vanhempieni vastauksen siihen kun pyysin jos voisin alkaa harrastaa jalkapalloa. Sain kiemurtelevan vastauksen, että jalkapallohan on poikien laji, ei sellaista kannata tytön harrastaa. Toki todellinen syy mikseivät vanhempani innostuneet jalkapalloharrastuksesta voi olla joku muukin, mutta perustelu oli jo silloin mielestäni epäreilu. Muistan sen kaihertavan tunteen siitä että olen jotenkin vähän erilainen kuin vanhempani haluaisivat minun olevan ja kiinnostuksen kohteeni ovat toiset kuin ”pitäisi” olla. Yritin kovasti asettua musiikkia ja taiteita harrastavan lapsen muottiin, vaikka oikeasti lahjani ja kiinnostuksen kohteeni olivat aivan muualla. Olin niin kiltti ja halusin miellyttää aikuista, etten uskaltanut kapinoida tai kertoa miksi ne pianoläksyt ei taaskaan etene. Toivottavasti osaisin itse vanhempana kuunnella lasta herkällä korvalla ja rohkaista lasta olemaan juuri sellainen kuin on ja tekemään sitä mikä kiinnostaa.

Kiitos tästä tekstistä, se antoi paljon ajattelemisen aihetta. Ja onnittelut Nompulle! <3

Avatar

Ehdin jonkun verran seuraamaan negatiivista ryöpytystä joka alkoi, kun julkaisit ensimmäiset kuvat Nompun synttäreistä ja sydämeni meinasi murtua.
Nyt kun luin ihanan tarinasi syntymäpäivien kulusta, silmiini kohosi kyyneleet onnesta. Upeaa että annatte poikanne olla juuri sellainen kuin hän haluaa olla ja pikku herra on saanut noin upeat juhlat. Älkää antako negatiivisten kommenttien lannistaa <3

Avatar

Ihana synttärisankari <3 Oot hyvä äiti. Yhdyn kaikkiin ihaniin kommentteihin edellä! Kuinka kukaan voi sanoa mitään ilkeetä, varsinkaan nähtyään kuinka ikionnellinen Nomppu on juhlistaan! Liikutuin <3 <3

Avatar

Hei,
Eksyin tänne kaverin face linkityksen kautta. Tuo sun lopputeksti kolahtaa, kun annan itse oman pikku poikani tehdä paljon vain tytölle sallittuja juttuja.
Jään välillä kiinni siitä ajattelusta, että pitäiskö sittenkään antaa lakata kynsiä tai pitää rannekorua. Koska onko maailma valmis tuolle mun suloisuudelle, joka on saanut tehdä samoja kivoja juttuja kuin isosiskokin, ja se varmaan näkyy myöhemmin, sitä mä murehdin.
Jo pojan oma mummo sanoi, ettei ”miehet käytä kynsilakkaa” ja kun purin hampaita yhteen ja halusin puuttua asiaa, ei miehen mielestä tuollaisilla kommenteilla ole väliä. Mutta kun just noilla on.

Avatar

Hienoa että uskalsitte toteuttaa pienen pojan unelman! Oliko muuten vieraiden joukossa muita poikia ja jos oli, niin miten he suhatutuivat?

Mun 5-vuotiaan pojan lempiväri on ollut pinkki ja vaaleanpunainen pitkään. Usein kysyy minulta, että äiti miksi vain tytöille tehdään kauniita vaatteita. Meillä siis on paljon pinkkisävyisiä vaatteita, koska pikkusisko tykkää tietysti samasta kuin isoveli. Pojan lempileikki on rakentelu, mutta laittaa siskon kanssa mielellään pehmoleluja nukkumaan.

Avatar

Esikkoa odottelen tähän maailmaan saapuvaksi alkuvuodesta. Tuli kyllä kyyneleet silmiin, aivan ihanat kuvat ja onni Nompun kasvoilla, mieletöntä.

Avatar

Jälkikirjoituksen perusteella rohkenen kommentoimaan kun Taikaprinsessan seuraajana näin tämän blogin virrassa: Aivan ihanat juhlat, ja vilpitön ilo välittyy kuvista ja tekstistäsi! Kunpa jokaisella pienellä taikaperhosella ja prinsessalla olisi tilaa kasvaa ja juhlia tällä tavalla! Onnea koko perheelle (hienosti tullut synttärisankarille vuosi plakkariin!), ootte ihan best ja sikaihania.

Avatar

Netissä on niin helppo arvostella toisia… Muistan kuinka vuoden nuorempi pikkuveljeni tykkäsi pukea mekkoja päälle juuri tuossa iässä. Ei poika mekko päällä ole mitään pelottavaa, meillä veli vain halusi samaa huomiota kuin me 3 isosiskoa. Nyt 25 vuotias karski maatalon isäntä, mutta on kyllä aina ymmärtänyt ja osannut kuunnella naisten huolia

Avatar

Mä liikutuin tästä postauksesta aivan hirveästi! Nomppu näyttää niin onnelliselta ja tuo ilo välittyi ihanasta lukijallekin. :`)

Avatar

Ihanat juhlat! Meidän 2.5v päristelee välillä autoilla rallikuskina ja välillä kietaisee sohvalta viltin mekoksi ja on prinsessa. Ei lasten mielissä ole rajoja sille mitä voi olla =)

Avatar

Siis apua mä luulin, että toi prinsessa oli Elsa 😀 nyt on vähän tyhmä olo 😀 blondi peruukki ja sininen mekko hämäs.

Avatar

Voi että, ompas ihanan ja onnellisen näköiset juhlat 🙂 tälläsiä muistoja tahtoisin omallekkin lapselleni antaa sittenkun lapsia saan :).

Avatar

Olette kyllä esimerkillisiä vanhempia. Olisinpa jonain päivänä yhtä viisas. Aivan ihana tapa elää, just niinku pitääkin. ❤❤❤

Avatar

Mä laitoinkin sulle Instagram directissä viestiä kun kerroit kamalista kommenteista instagramissa. Kaikkea hyvää Nompulle, toivottavasti tuo rohkeus pysyy hänessä aina ❤️

Avatar

Ihanaa kun annatte Nompun olla sellainen kun hän on! Tiedän, ettei se ole niin helppoa muiden kommentoinnin vuoksi. Itse olen 3-vuotiaan pojan äiti ja poikamme tykkää monista tyttömäisistä jutuista ja varsinkin vanhemmat ihmiset pitävät sitä outona. Hän ei halua pukeutua mekkoihin, mutta pitää esimerkiksi pitkistä hiuksista ja tykkää laittaa minun hiuksiani jne. Hän tykkää myös leikkiä barbeilla, ruuanlaittoleikeistä ja siivoamisesta. Hän saa olla sellainen kun on ja leikkiä miten itse tykkää, emme välitä ulkopuolisten kommenteista.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä