HELPON JA AIDON RUSKETUKSEN SALAISUUS

[mittaustagi]

Olen mukana Nutricuren kaupallisessa yhteistyössä, ja olen sen myötä päässyt testamaan Nutricuren erilaisia lisäravinteita ihon ja hiusten hyvinvointiin. Ja nyt pääsen myös jakamaan teille erittäin hyödyllisen alennuskoodin! Olen käyttänyt näitä tuotteita jo kesällä, mutta syksyn tullen tämä kampanja on erityisen ajankohtainen, sillä talven lähestyvät pakkaset ovat rankkoja iholle ja hiuksille, ja näistä tuotteista voisi ehdottomasti olla monelle ehkäisevää apua. Nutricuren tuotteet ovatkin nimenomaan ennaltaehkäiseviä, eivätkä niinkää parantavia.

Yksi tärkemmistä asioista ulkonäössäni on ehdottomasti hiukset. Olen nähnyt niiden eteen nyt niin paljon vaivaa ja varmasti saanut joitain harmaita hiuksia, että haluaisin kovasti pitää niistä mahdollisimman hyvää huolta. Aloin 2014 kasvattaa pois värjättyä hiusta ja olen leikannut kaksi kertaa vuodessa vanhaa hiusta pois, jotta saisin ihan kokonaan sen oman värin. Nyt mulla on latvassa jäljellä 2014 alkuvuoden viimeisiä värejä enää noin 5-10 senttiä. Eli ensi kerralla kun leikkaan, yritän uskaltautua ottamaan sen kaiken pois! Aloin kasvattaa omaa väriäni, jotta hiukseni voisivat paremmin, ja se on kyllä tehnyt ison eron. Pitkä tukka joutuu kuitenkin jatkuvasti koetukselle, kun se jää jumiin kaikkialle, ja varmasti stressikin vie omansa. Imetysten jäljiltä hiukseni ovat huomattavasti ohuemmat kuin ennen, ja se on kyllä harmittanut ihan todella paljon. Mulla on alkanut kasvaa imetystukkaa takaisin, mutta ne hiukset ovat vielä todella lyhyitä ja yleensä sojottavat jokaiseen ilmansuuntaan. Viime viikolla kampaajalla käydessäni kampaajani sanoi, että mulle on nyt tullut erityisen paljon uutta lyhyttä hiusta, joten REPHAIR vaikuttaisi kyllä laittaneen vähän vauhtia tähän sulkasadon peruuttamiseen! Lisäksi hiukseni ovat kyllä selvinneet harvinaisen hyvin tästä kesän aurinkoaltistuksesta ja jatkuvasta uimisesta kloorivedessä. En ole huomannut oikeastaan mitään vaurioita, vaikka yleensä kesä koettelee tukkaa ihan huolella! Tykkään.

REPHAIR ylläpitää hiusten kuntoa ja ennaltaehkäisee hiustenlähtöä jo kuukauden käytössä. REPHAIR sisältää muunmuassa rosmariiniuutetta, biotiinia, oluthiivaa, B-vitamiineja, sinkkiä, ja paljon muuta. Kaikilla raaka-aineilla on oma osansa yhdistelmässä, joka on kehitetty monipuolisesti vastustamaan hiuksia uhkaavia haasteita.

Nutricurelta löytyy myös GREATSKIN niminen tuote, joka ylläpitää ihon kosteustasapainoa, kimmoisuutta ja elastisuutta. Se sisältää mm. kollageenia, sinkkiä ja A-vitamiinia, jotka yhdessä pitävät ihosta huolta. Myös ihoni on selvinnyt tästä kesästä todella hyvin, ja GREATSKINilla on varmasti siinä osansa. Aurinkorasva ja hikoilu tekee yleensä iholleni aika paljon hallaa kesän aikana, mutta tänä kesänä ihoni kyllä voi harvinaisen hyvin.

Säästin parhaan viimeiseksi, sillä lempparini näistä tuotteista oli ehdottomasti BETAGLOW! BETAGLOW on muunmuassa beetakaroteenia, spirulinaa, kehäkukkauutetta, kuparia ja A-vitamiinia sisältävä tuote, joka edistää ihon pigmentoitumista. Olen syönyt beetakaroteeni-tuotteita joskus ennenkin, mutta en ole kyllä ikinä ennen saanut niistä näin paljon hyötyä. Mehän ei siis olla oltu missään ulkomailla, enkä ole ikinä käyttänyt mitään itseruskettavia tuotteita, mutta silti onnistuin Suomen lyhyessä, kylmässä ja aika helteettömässä kesässä saamaan tosi hyvän rusketuksen! Se tuli niin huomaamatta, etten edes tajunnut oikeastaan olevani ruskettunut, ennen kuin kaikki alkoivat huomauttelemaan rusketuksestani. Edellisviikonloppuna hääpukuja sovittamassa jokaisen liikkeen myyjä kysyi, että missä ollaan oltu reissussa, ja ihmetteli ruskeaa ihoani, joka korostui hääpuvuissa kyllä aika kauniisti. En ole myöskään palanut koko kesänä kertaakaan! Edes niissä kaikkein pahimmissa helteissä, mistä saatiin sentään pari päivää nauttia.

Kaikenkaikkiaan selvisin kesästä ihanan helpolla, ja nyt on aika lähteä kohti talven haasteita. Onneksi mulla on vielä tuotteitakin jäljellä, niin saan pidettyä huolta hiuksista ja ihosta tässä kylmän kynnyksellä. Suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan Nutricurea, ja sen saa nyt tehdä huomattavasti edullisemmin, sillä koodilla MUTSIS25 saatte kaikista näistä tuotteista 25% alennusta! Aika tuntuva summa! Valitettavasti vain näitä tuotteita ei kylläkään voi ostaa yhdessä paketissa, vaan jos haluat testata kaikkia, tulee jokainen tilata omalta sivultaan. Tässä vielä linkit jokaiseen tuotteeseen: REPHAIR, GREATSKIN ja BETAGLOW. Alennuskoodi on voimassa 17.9. asti.

Miten te pidätte ihostanne huolta? Käytättekö ravintolisiä, vai luotatteko ulkoiseen ihonhoitoon? Oletteko ehkä jo kokeilleen näitä tuotteita?

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Imetys aiheuttaa myös hormoonivaihteluita (todella voimakkaastikin). Toisilla lähtee raskaus aikana, toisilla imettäessä ja joillain kummankin aikana. Itsellä ainoastaan imetyksen ajan aikana ja monella muullakin.

Avatar

Mä oon joskus lukenut jostain, että hiusten oheneminen/ hiusten lähtö ei liity imetykseen, koska näin tapahtuu myös äideille, jotka eivät imetä. Eli liittyisivät jotenkin raskauden/synnytyksen jälkeisiin hormonivaihteluihin?? Joku fiksumpi voi varmaan oikaista, jos olen väärässä 🙂

Avatar

Eihän imetys aiheuta hiustenlähtöä, vaan raskaus ja synnytykset ja niiden hormonit. Ihan samallalailla se tukka lähtee jokaiselta synnyttäneeltä naiselta, ei sillä ole mitään tekemistä imetyksen kanssa.

Avatar

Moikka! Kiinnostaisi tilata tuota hiustuotetta mutta mikä sen normaali jatkohinta on?? En löytönyt mainintaa sivuilta kuin tarjoushinnan..mahtaako toi sun koodisi toimia vielä kun eilen päättynyt?

Avatar

Kiinnostuin noista hiusravinteista. Minkä kokoisia ne pillerit/kapselit oli? Mulla on nimittäin kamala ongelma se, etten osaa nielaista kuin ihan pieniä pillereitä :D.

Avatar

Toivottavasti sun kampaaja ei kannustanut sua uskomaan, että jollain lisäravinnemömmöillä on mitään tekemistä niiden uusien hiustenalkujen kanssa.
Hiusten harveneminen ja niiden takaisin kasvu synnytyksen jälkeen johtuu siitä, että raskauden aikana hius, joka normaalisti lakkaisi kasvamasta ja tippuisi, ei teekkään näin, vaan tippuukin ekstrakavereiden kanssa sitten muutama kuukausi raskauden jälkeen. Silloin uuden karvan kasvamisenkin huomaa paremmin, kun ne lepotilan (jälleen muutama kk) jälkeen lähtevät kasvamaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä