OMALLA TAVALLAAN KAUNIS

[mittaustagi]

Joku ehkää muistaakin, että olin noin vuosi sitten Swiss Clinicin kamppiksessa, jossa testasin kasvoille tarkoitettua Skin Renewal -settiä, jolla sain tosi hyviä tuloksia ihon kuntoon. Nyt olen taas Swiss Clinicin kanssa kaupallisessa yhteistyössä ja tällä kertaa testasin Skin Resculpting Treatmentia, joka koostuu isommille ihoalueille tarkoitetusta mikroneularullasta, ja Cryogel Body Seerumista. Skin Resculpting Treatment on esimerkiksi reisille, pepulle, käsivarsille ja vatsalle tarkoitettu tuote, joka hoitaa raskausarpia ja selluliittiä, sekä kiinteyttää ihoa.

Hoitoa käytetään niin, että ensin hoidettava ihoalue puhdistetaan. Seuraavaksi aluetta rullaillaan neularullalla muutaman minuutin ajan eri suuntiin. Lopuksi iholle levitetään pyörivin liikkein seerumia, kunnes se imeytyy ihoon, ja puhdistetaan vielä rulla Sanitizing Spraylla.

Mulla on hyvä suhde raskausarpiini, eikä mulle ole mitään erityistä hinkua päästä niistä eroon. En häpeile vatsaani, eikä se johdu vain siitä, että arvet kertovat kahdesta pienestä elämästä, vaan ihan siitä, että olen pikkuhiljaa oppinut omaksumaan oikeanlaisen asenteen itseäni kohtaan. En näe virheitä, vaan yksityiskohtia. En myöskään välitä selluliitista, vaikka ennen olen aina stressannut sitä, ja muistan ostaneeni jotain ”selluliittivoidetta” jo yläasteella. Sekin on kuitenkin ihan yhtä ok, että näistä asioista haluaa eroon. Ja on hyvä, että niihin tarpeisiin on tällaisia tuotteita! Jokainen saa olla oma kaunis itsensä, juuri omalla tavallaan.

Mullakin kuitenkin on kehossani kohtia, joita olen halunnut muuttaa, ja aloitinkin tämän hoidon testaamisen yhteen niistä. Nimittäin kainaloni! Mulle on painonnousun myötä tullut oikeaan kainaloon ihan hirveät venymäarvet, jotka ovat oikeasti tosi tummat, ja näkyvät pitkälle. Näyttää aina siltä kuin mulla olisi ihan karvainen kainalo! En tykkää. Lisäksi arvet ovat todella kuivia, ja ne alkavat aina nopeasti kirvellä ja kiristää. Tosi inhottava ongelma, johon ei ole mikään rasvaaminen ja kuorinta auttanut. Lähdinkin siis aika positiivisin odotuksin kokeilemaan, koska minulla oli aiemmin Swiss Clinicin tuotteista niin hyviä kokemuksia.

Korkeat odotukseni eivät olleet turhia, sillä en todellakaan joutunut pettymään! Jo yhden 7 päivän hoitojakson jälkeen sain näin hyviä tuloksia! Ihon kutina ja kirvely helpottivat, kuivuus alkoi kadota ja arvetkin lähtivät vaalenemaan. Olen ollut ihan älyttömän tyytyväinen, ja aion ehdottomasti jatkaa käyttöä. Jos jokin muu arvistani alkaa vaivaamaan, kokeilen hoitoa sinnekin! Aina välillä jotkut venymäarvet alkavat kiristää, ja talvella sitä etenkin on odotettavissa, joten nyt mulla on täydellinen apu sihen vaivaan. Mulla on myös ollut välillä vähän ongelmia rinnan ja selän ihon kanssa, sillä olen todella herkkä hormonimuutoksille ja saan sitten niitä ihania kipeitä finnejä noille alueille. Ajattelinkin seuraavaksi testata Skin Rescuplting Treatmentia rintaan, ja värvätä Topiaksen hoitamaan selkääni. Ja ennen häitä teen varmasti tiiviin hoitojakson, jotta iho on sitten kunnossa! Tästä innostuneena aloitin taas tauon jälkeen myös kasvojen hoidon Skin Renewalilla. Tykästyin myös Swiss Clinicin uuteen ilmeeseen, joka on ihanan raikas!

Luotan siihen, että nämä tulokset kestävät, sillä Skin Renewalilla saavuttamani tulokset kestivät todella pitkään, ja niiden alkaessa haihtua, voi aina aloittaa hoidon uudestaan. Myös kainalon iho on nyt pysynyt todella hyvänä, ja ensi viikolla ajattelin aloittaa taas uuden hoitojakson. Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan, jos olette kokeneet samanlaisia ongelmia!

Swiss Clinicin verkkokaupasta saa nyt koodilla EMILIABODY20 -20€ alennuksen Skin Resculpting Treatmentista, jolloin setille jää hintaa vain 79 euroa.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Heippa! Kiva lukea kokemuksista, pitääpä testailla! Mulla on ollut samaa ongelmaa selän ja rinnan finnien kanssa, ja käynyt kosmetologilla joka putsasi ja sain aineet mutta meni vain pahemmaksi. Ihotauteihin erikoistuneelta lääkäriltä sain reseptivoidetta, se auttoi hetken, jonka jälkeen finnit palasivat. Kokeilin kotikonsteja, sitruunakuorintaa ym, sekin auttoi vähän mutta silti tuli uusia finnejä. Lopuksi kokeilin ruokavalioita, ensin sokerin välttämistä, ei tehonnut, mutta kun maidon jätin pois niin finnejä ei enää tullut. Nyt selän iho on jo lähes finnitön, jos käytän vähänkin maitoa (suklaasta vaikee luopua) niin iho kukkii heti. Kannattaa kokeilla, jotkut naiset reagoivat maidon sisältämiin hormoneihin tällä tavalla. Toivottavasti löydät keinon jolla saat finnit pois! 🙂

Avatar

On kyllä iso muutos, oli pakko tilata! Mulla vaan heräs semmonen kysymys, että voiko tolla tehä kasvoille myös? Että onko ne piikit liian jytyt vai onko piikit samankokoset mutta laite vaan isompi? 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä