PAREMPIA ARKIAAMUJA

[mittaustagi]

Nyt lokakuun koittaessa ollaan jo pitkällä syksyssä ja kesä on enää haikea muisto vain. Rauhalliset päivät studiolla vastasyntyneitä kapaloiden ovat vaihtuneet rankkoihin koulupäiviin, ja Topiaksen kanssa vedetään vaan aina jossain kohtaa läpystä vaihto, kun hän on niin paljon iltavuorossa. Rauhallisesta arjesta on turha ennen ensi kesää haaveilla, mutta kävisi sekin varmaan tylsäksi, jos ihan aina olisi yhtä rentoa. Nyt palaillaan kuitenkin vähän kesäfiiksiin tämän Nespresson kaupallisen yhteistyön parissa.

 

Kesä oli meille uimista, auringonottoa, seikkailupuistoa, rantoja, reissuja, pitkiä iltoja, hitaita aamuja, veneilyä, grilliruokaa, yhdessäoloa ja useita päikkäreitä. Näitä kaikkia asioita ei voi syksyllä enää tehdä, mutta ripauksen kesän vapautta ja hyviä makuja voi tuoda kuitenkin syksyyn ainakin hitaiden aamujen muodossa.

Ihan aitoa hidasta aamua meillä ei ehditä kokemaan viikonloppujen ulkopuolella, mutta rauhallisen aamun voi myös feikata. Jos laittaa herätyskellon soimaan ihan vaan vaikka 10 minuuttia aiemmin, ehditään pitää yhteinen aamupala, tai ihan vaan istua sohvalla kymmenen minuuttia vierekkäin ennen kuin minä lähden kouluun, ja Topias myöhemmin päivällä iltavuoroon, jolloin nähdään vasta sängyssä yöllä. Aamun rutiineja nopeuttaa myös osaltaan Nespresso Latissima Touch, jolla saadaan suodatinkahvin sijaan nopeampi ja herkullisempi vaihtoehto pöytään, tai sohvalle, ihan sekunneissa.

Yhteinen aika on meille hirveän tärkeää, ja kesällä siitä sai muistutuksen, kun kesäloman loppu alkoi häämöttää ja aika oli taas kortilla. Ne pienet yhteiset hetket antavat hirveästi voimia arkeen ja ihan jokaiseen päivään, eikä niistä millään haluaisi luopua. Aamu alkaakin paljon paremmin, kun ottaa siihen väkisin aikaa edes sen viisi tai kymmenen minuuttia, ja on vaan. Juttelee, tunnustaa rakkauttaan, tai ihan vaan nauraa Topiaksen maitoviiksille, kun hän yrittää juoda aamukahviaan maitovaahdon läpi. Linizio Lungo on täydellinen aamun aloittaja, jonka voi nauttia sellaisenaan, tai vaikka maitovaahdon kera, ja Caramelito, Dulcao ja Livanto piristävät iltapäivällä työmatkaa aloittaessa. Nämä nimethän eivät todellisuudessa sano meille kummallekaan yhtään mitään, sillä kahvitermistö on hakusessa, mutta Nespressolta löytyy onneksi kattavia esittelyjä, joiden avulla jokainen voi löytää itselleen täydellisen kahvin.

Nautinnollisemmat aamut ovat meille täydellinen tapa jatkaa kesän rakkaita rutiineja synkkenevässä syksyssä, ja parempia arkiaamuja onneksi maustaa Nespresso.

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Ihania kuvia!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä