VIIDEN HENGEN PERHE

Kuten jatkuvasta instapommituksestani on varmasti selvinnyt, meidän perheemme kasvoi maanantaina yhdellä jäsenellä!

Tämä viikko on ollut niin ihanan täydellinen! Ollaan haaveiltu koirasta todella kauan, ja pennun varattuamme odotettu niin innolla kotiutumista, että sen päivän vihdoin koittaessa en pystynyt hakureissulla istumaan paikoillanni, kun oli niin paljon perhosia vatsassa. Heräsin aamulla kuudelta, enkä pystynyt enää nukkumaan ja yritin vain kuluttaa aikaa ihan miten tahansa, että selviäisin iltapäivään asti! 😀

Meidän pieni cottonimme sai nimekseen Voldemort (koko nimi Voldemort Drogon, koska halusin änkeä siihen kaksi lempijuttuani, vaikka eihän tätä nyt ikinä kukaan tule käyttämään), mutta ollaan nyt kutsuttu häntä Voldeksi, koska lapset sanovat Volde, ja on tietty tässä alussa erityisen tärkeää, että kaikki käyttävät samaa nimeä.

Volde on kotiutunut tosi hyvin ja nautitaan pentuarjesta täysillä. Kun on vuosikaudet haaveillut siitä, että joku odottaa aina kotona ja on maailman onnellisin, kun avaat oven, ei mikään voi voittaa tätä tunnetta, kun se hetki vihdoin alkaa olla lähellä. Toistaiseksi Volde ei tietenkään vielä odota ketään, kun häntä ei voi jättää yksin, mutta on tämä vain niin ihanaa elää taas koiran kanssa.

Volde on ihana leikkisä riehuja, rauhallinen sylittelijä ja vähän ujo pieni murunen. Hän on todella ihmisrakas, mutta koiria jännittää vähän enemmän. Hän on täydellinen pieni paketti, ja rakastetaan häntä jo ihan hirveästi. Perhe tuntuu yhtäkkiä paljon kokonaisemmalta, ja tuntuu, että tähän asti jotain on puuttunut.

En puhunut tästä blogissa mitään etukäteen, koska päätettiin pitää koiran tulo kaikilta salaisuutena. Ei kerrottu meidän perheillekään mitään, vaan kaikki saivat yllättyä sitten maanantaina! Arveltiin, että meidän koirasuunnitelmat herättävät ihmisissä tuomitsevia mielipiteitä, eikä haluttu joutua puolustelemaan näin iloista asiaa, joten hihitellen pidettiin sitten tätä salaisuutta useampi viikko. Lapset saivat tietää noin kaksi viikkoa aiemmin, kun ei maltettu enää olla kertomatta, ja he eivät lipsauttaneet salaisuutta kellekään koko aikana! Oltiin niin yllättyneitä ja hirveän ylpeitä. Lapset ovat myös olleet niin innoissaan, etten todellakaan uskonut heidän pystyvän tähän.

Kirjoittelen vielä varmaan oman postauksen koiran hankinnasta yleisesti, miten päädyttiin hankkimaan koira ja miksi juuri tämä rotu yms. Mutta sitä odotellessa voi tietenkin seurata sieltä instasta pentujuttuja, etenkin storysta!

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Kommentoin nyt tähän ettei sekoitu arvontakommentteihin.

Kirjoitit Reimaa mainostavassa postauksessa, miten ekologisuus on sinulle tärkeää. Etkö tiennyt, että fleecestä vapautuu konepesussa mikrohiukkasia veteen, niin pieniä, että vedenpuhdistamot eivät niitä kykene suodattamaan? Muovijäte vedessä kulkeutuu kalojen elimistöihin ja muuttaa niihen luonnollisia käyttäytymismalleja.

Avatar

Mulla tuli vaan se mieleen, että kun sulla on jo nyt hirveä kiire, niin siihen vielä pieni pentu. 😮
Mutta ihana lisähän tuollainen on perheeseen kun perheeseen. 🙂 Etenkin kun te selvästi olette päätöksen tehneet vanhempina, lähtotilanne on heti paljon parempi kun vastuukysymykset on kunnossa. 🙂 <3 Tsemppiä pentuaikaan!

Avatar

Niin sulonen! Ja nimi

Avatar

Apua miten suloinen hauvavauva <3

Avatar

Paljon onnea karvaisen vauvan johdosta!

Avatar

Cottoni, maailman paras rotuvaihtoehto lapsiperheeseen

Avatar

Voi ihana pieni ❤ onnea uudesta perheenjäsenestä! Olipa hauska ruveta lukemaan postausta, kun kirjoitit Voldemort nimestä. Meillä on 13v silkkiterrieri vanhus Valdemar. Nimi on niin samantapanen ja harvoin kuulee mitään samanlaista/tapasta. Rakkaalla lapsella on monta nimeä joten meillä esim. Valde nimi on ollut joskus käytössä. Yleisimpiä nykyään taitaa kuitenkin olla Valto tai Valtsu. Tai ylisöpöstellen Valdemaaruskamöryskämuruska ❤

Avatar

Koira aiheiset postaukset mun puolesta on tervetulleita! 😀 terveisin kahden koiranomistaja jolla hillotön koirakuume varmaan ikuisesti 😀 Onnea uudesta perheenjäsenestä, on kyllä suloinen tapaus! 🙂

Avatar

Onnea ja kärsivällisyyttä uuden perheenjäsenen kanssa! 🙂

Avatar

Ai että, mikä ihana meillä on kanssa coton, hän täytti juuri kuusi vuotta! Meidän oma pikku Onnimanni <3 onnea teille !

Avatar

Voi mikä suloisuus. <3 Meillekin tuli aika tarkkaan 7 vuotta sitten ensimmäinen coton. 🙂 Ei kyllä ihanampaa rotua vois olla. Tuli kyllä niin ikävä tota pentuaikaa. <3

Avatar

Hei, näin kuviasi cotton fb ryhmässä. Nää cottonit on vallottavia! Huomaat niin niitä on kohta kaksi. Näin meille kävi. Toinen nartuistamme odottaa pentuetta syntyväksi. Menee tosin kasvattajalle Turkuun synnyttämään ja hoitamaan pentuja. On nää niin vallottavia ja hassuja otuksia ❤️ Tsemppiä pentu aikaan! Jossain kohtaa joutuu puristamaan hammasta, mutta kyllä niistä kunnon koiria tulee ☺️

Avatar

Onnea koiravauvasta! Onpa hän suloinen. 🙂 Miten koiruuden ja hiirulaisten (vai oliko ne hamsterit, anteeksi, en muista) yhteiselo on lähtenyt sujumaan? Onnistuuko samassa huoneessa oleilu jyrsijöiden häkin kanssa? Meillä lapset ovat haaveilleet pikkujyrsijästä/kahdesta, mutta koiran suhtautuminen mietityttää, eikä olla uskallettu ottaa riskiä, vaikka koiramme on seurakoira, ja lelut vetää saalistauksen sijaan pidemmän korren. Tsemppiä uuteen alkuun ja pehmoisia hetkiä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä