WE LOVE SHAPES

[mittaustagi]

Olen mukana Elloksen kaupallisessa kampanjassa, jossa tällä kertaa testasin Elloksen omaa pluskoon mallistoa. Olen monesti valittanut täällä siitä, että istuvia vaatteita on vaikea löytää, ja oli kyllä kiva tilata vaatteita kotiin niin, ettei joutunut palauttamaan mitään! Elloksen omaa pluskoon mallistoa voit selata täältä.

Tämä ihana vaaleanpunainen softshell-takki oli ensimmäinen valintani Elloksen valikoimaa selatessani. Lähdin tekemään tätä tilausta tulevat koiralenkit mielessä, kun kerrankin oli kokoja ulkovaatteissa! Ja tämä takki oli kyllä täydellinen valikoima, tykkään ihan sikana. Tämä on tosi lämmin ja menee kerrostamalla tosi pitkälle, eikä tule pieni vesi läpi. Ehdoton koiralenkkien suosikki, mutta kehtaa käyttää todellakin ihan joka paikassa. Tämä väri oli mulle aika rohkea veto, mutta musta oli niin hienoa, että plusmallistoista löytyy muutakin kuin mustaa, että oli ihan pakko kokeilla.

Nämä kuvissa näkyvät keinonahkaleggarit on todella monikäyttöiset ja ihanan helpot, nämä ovat päässeet uusimmaksi arkilemppariksi, kun näiden kanssa on niin helppo pukea vaikka mitä, ja on tosi rento olo. Yleensä en mahdu mihinkään tällaisiin, joten plusmallisto jeejee!

Tilasin tämän tikatun toppatakin opiskelijahaalareiden kaveriksi, koska tuskailin koko viime talven takkiongelmien kanssa, kun mikään ei istu haalareiden kanssa. Tämä takki on ihana kevyt, mutta lämmin, joten tarkenee todellakin jonottaa ulkona, ja lisäksi tämä näyttää niin hyvältä, että innostuin käyttämään sitä ihan normiasuissakin heti kun vaan kylmenee tarpeeksi. Yleensä mukavuusalueeni sisältää ainoastaan löysiä takkeja, joten tämäkin on uutta.

Tilasin Ellokselta myös edullisia ja laadukkaita perustoppeja arkeen, minulla on yksi juuri nytkin päälläni. Näissäkin on ajateltu muodokkaampaa vartaloa, ja huomaa kyllä, että tällaiset ihan perusjututkin istuvat paremmin, kun ostaa plusmallistosta.

Koiran kanssa tulee sadetakki todellakin tarpeeseen, ja tämä takki oli mulle jäätävä villi kortti. Siis leopardikuosi, apua! En vieläkään ihan usko, että käytän tätä, mutta ai että kun tekee hyvää olla sadetakki päällä tässä hullussa säässä, mistä ollaan viime viikkoina kärsitty. Pysyn kannassani siitä, että Elloksella on tosi kivasti erilaisia vaihtoehtoja isommassa koossa.

Tykkään tosi paljon myös tästä hauskasti poimutetusta t-paidasta, joka ei kylläkään näy kuvissa kovin hyvin, mutta linkin takaa sitä voi tsekkailla. Se on ollut päällä paljon näiden leggareiden kanssa ja tässäkin osaa arvostaa muotoilua. Minä kyllä mahdun yläosista ihan ”normi”osaston kokoihin, ja se on se alaosa, mikä vaikeuttaa, mutta täytyy myöntää, että kun näitä muotoja on niin kyllä nämä yläosatkin istuu tosi eri tavalla pluspuolella.

Olen tykännyt todella paljon tehdä yhteistyötä Elloksen kanssa, koska tilaaminen on helppoa, verkkokauppa on selkeä, postitus on nopeaa ja valikoima on monipuolinen. Vaatteiden lisäksi Elloksellahan on hirveästi myös kaikkea sisustuksesta elektroniikkaan, ja olenkin tilannut sieltä mm. maton. Isona plussana yhteistyön myötä olen huomannut sen, että Elloksen oman merkin tuotteet ovat hinta-laatu-suhteeltaan aivan upeita, joten niitä tilaan kyllä jatkossakin, kun tarpeita tulee.

Yhteistyössä Ellos

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Moi! Mitä kokoa sulla on tuo sininen takki! On tosi nätti 🙂
äsken näytti vain olevan enää 44 ylöspäin ja luulen että itselläni oikea koko olisi siinä 40/42 riippuen kuinka plusmalliset koot nuo on..

Avatar

Ihania vaatteita! Mikä koko sulla on noista nahkaleggareista?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä